speedfred 06.12.18 21:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
Červený Kodiak v sportline vypadá celkom k svetu,a ani ten Aerton tiež nie špatný v nejakej peknej farbe. Ani jeden by som si asi ale nekúpil.
To vieš kolegovi sa to asi páči tak to skrátka kúpil ,teraz mám pocit sa hodne kupuje auto iba preto že ho človek chce alebo sa mu páči. -
Ronault. 06.12.18 19:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
Speedfred: tak jistě, to jen že ta reklama sedí. Ale jeden již bývalý kolega ho má...a primář dnes oznámil Kodiaq sportline v červené... lehce jety... sedmimístný.... nafta ... vůbec nechápu... Děti odchované, problém se zády nemá, najede málo... -
iudex 06.12.18 15:37
« Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
Dany: ad prevalený podbeh: ja som tiež dnes chytil spodok, keď som sa pokúšal rýchlo preletieť cez električkový pás v BA. Našťastie to bolo na starom Mondeu, tak ma to až tak netrápi. >:D Ale to včerajšie ťuknuté sklo od kamienka na 3er (rovnako v tej blbej Blave) ma trápi. ;-\ -
Emel 06.12.18 12:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Zatáčky s menším poloměrem - celkem jo, těžkopádně to nepůsobí ani na techničtější trati.
Spotřeba jsem cca. 9,5. Minimum na nádrž 8,4, dát celou nádrž pod 8 by bylo hodně odříkání, přes 11 při využívání dynamiky není problém, ale přes 12 jsem ještě nebyl. -
Dany 06.12.18 10:59
« Fotosúťaž 12/2018
Tak budem Uno a vložím prvý fotku do súťaže. K ničomu ďalšiemu už sa do sviatkov nedopracujem. Som si vedomý, že samotná fotka za moc nestojí, ale chcem zapôsobiť splnením najťažšie splniteľnej spomínanej témy a tou je driftovanie. Samozrejme fotka spĺňa aj vyhlásenú tému "Pohoda s mojím autom"
Takže: Drift ;-)
iudex 06.12.18 09:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Megane RS Trophy
Nejak som si nič nevšimol, možno chodím neskôr do práce ako Ty a teda to už vtedy trochu pustilo, jednak boli brutálne zápchy a poskakoval som na jednotke - dvojke, teda nejaké brzdenie z vyšších rýchlostí sa nekonalo.