Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.12.18  12:55

« Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

Mám ju rád,ale je to iba auto.
    Na zimu mám ale totok : [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 16.12.18  11:19

« Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

Že ti není líto trápit Julku v takovém nečase. Na zimu bys měl mít něco takového

[odkaz]

a Julince dopřát zasloužený zimní spánek..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.12.18  10:01

« Re: Fotosúťaž 12/2018

Maličký postrech s Julkou v zime. Ako je známe tak táto haraburda (tak volám všetky autá) nemá priame spojenie brzdového pedálu so zbytkom sústavy a keď to zošliapneš teraz na tej ľadovici tak mi chýba pulzovanie ABS do brzdového pedála, ten je krásne kľudný a iba počuť prácu čerpadla.
    V lete pri tvrdých brzdách som si to nevšimol,iba teraz.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 15.12.18  10:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

Dá se "driftovat" i s Yariskem. Dnes ráno, jak jsem jel pro rohlíky, jsem to zjistil. Napřed 3x cvaklo ABS a pak už jsme "driftovali"........... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.12.18  00:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

Jo, to video znám.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 14.12.18  22:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

Jo ták, já věděl, že sem ty fotky někdy viděl........kurwa senilnost..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.12.18  20:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

No vzhledem k tomu, že většina redaktorů Speedu neumí moc řídit ani psát, tak bych se nedivil >:-[] >:-[] Ale za to jsou známí jako největší demolition-mani testovacích aut !! >:D >:D
    P.S.: Fredyho "kámoš" T. nám ukazoval fotky jeho Julči v poli hned druhý den přece na tom srazu v Buchlákách :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 14.12.18  17:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

wl: tu je porovnávačka M2C vs Cayman GTS: [odkaz]
    Tie závery sú tak podobné tomu, čo si postol zo SPEEDu, až sa mi zdá, že to je prebraté od Auto Bildu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 14.12.18  11:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

No ono to není prddel......fredyho kámoš z Prostějova, "předními dveřmi" borec, nedávno "zranil" svoji" QV, když ho "kousla na zrádném téčku"............ :-( Foto někde je, ale nemůžu ho najít....... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.12.18  20:07

No jooo, abysme nedopadli jako na konci listopadu na letních gumách tato pražská M4 8-s Budiž jí země lehká :'-( :'-(
    Poslední 4 fotky v galerii: [odkaz]
    P.S: Jinak dobrej song o Babišovi: " Tatínku, chtěl bych žít na Krymu.." >:D :yes:
    Doporučuji pustit si to video a poslechnout.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 13.12.18  17:03

Kua, kluci s tím driftováním oooooooooopatrně..........

[odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 13.12.18  16:37

Hmmmmm...tak toho jsem si nikdy nevšiml, ale taky jsem Audi nějak pečlivě nesledoval.......takže není divu.....
    Ale všiml jsem si, že maskované prototypy RS Q3 mají sice 2 větší oválné koncovky po stranách, ale uvnitř má každá 2 kulaté koncovky výfuků....... [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.12.18  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

Tak ona už "normální" M2 není špatná, že >:-[] >:-[]
    A M2C má pevnější předek díky karbonové vzpěře, jinak je podvozek stejný, teda kromě vyšší váhy o 30-40 kg díky motoru.

iudex - souhlasím s WL, kdy jindy zkusit driftění s xDrivem, než v zimě když nasněží. Přepokládám ale, že už to zkoušíš... Já už mám na cestě kola na zimu a zimní gumy, tak budu taky zkoušet blbnout ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.12.18  15:34

Jednak jsou čtyři kulaté koncovky pro eSka od Audi typické (RS mívají obvykle dva ovály) a pak taky žádná RSQ2 být nemusí, resp. spíš nebude.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 13.12.18  14:05

Další zajímavý kandidát.........

[odkaz]

V galerii jsou vidět 4 výfuky.....myslel jsem, že si takovou věc ušetří až pro RS..... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.12.18  01:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

V posledním SPEEDu je srovnáčka CGTS a M2C a pokud by někdo čekal, že M2C bude rychlejší (viz papírové hodnoty motoru) a CGTS zábavnější, tak je to spíš naopak:
    "Než se začnete vysmívat malému motoru Porsche, myslete na to, že automobilka se čtyřválcem vyhrála nedávno Le Mans. Ehm, třikrát za sebou. Tohle je rozhodně ten nejrychlejší a nejostřejší čtyřválec široko daleko."
    "Po přesednutí z GTS je sice Competition pořád pocitově těžší a měkčí, ale přední náprava má najednou dost přilnavosti pro všechny vaše chuligánské nápady."
    "Nutit GTS na neznámých okreskách ke stejné zábavě, jakou zažijete v M2C, je šikana. Jakmile ale jedete na přehledném úseku s dobrým povrchem, je Cayman ve svém
    živlu."
    "Chuligán na okreskách. S vlající zádí je M2C fantastická."
    "Čistá stopa je doménou Caymanu. Na známém úseku s dobrým povrchem GTS ukáže M2C rychle záda, pardon výfuky..."
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.12.18  00:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

iudex
    Věřím, že "ísť bokom" umí i ta tvoje, a kdy jindy to chceš vyzkoušet, když ne teď, v zimě. ;-)

w-a
    Divná móda, doufám, že to automobilkám nedoporučil euro parlament v rámci tolerantního multikulturalismu.
    Vůbec mi ta (bezrafičková) grafika přístrojovky připadá podivná...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.12.18  21:34

iudex: Hezký. Akorát aby teď už člověk mlčel, když přijde na peugeoťácký "vylepšováky" typu otáčkoměr v protisměru. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.12.18  17:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

Nová M340i on track: [odkaz] zrýchlenie na štvrť míle len o 0,4s horšie, ako aktuálna M3 CS. A aj bokom vie ísť (hoci je to xdrive).
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 11.12.18  22:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018

To jsou věci....to jsou věci......
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…