Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 16.12.18 10:01
« Re: Fotosúťaž 12/2018
Maličký postrech s Julkou v zime. Ako je známe tak táto haraburda (tak volám všetky autá) nemá priame spojenie brzdového pedálu so zbytkom sústavy a keď to zošliapneš teraz na tej ľadovici tak mi chýba pulzovanie ABS do brzdového pedála, ten je krásne kľudný a iba počuť prácu čerpadla.
V lete pri tvrdých brzdách som si to nevšimol,iba teraz. -
praděda7 15.12.18 10:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
Dá se "driftovat" i s Yariskem. Dnes ráno, jak jsem jel pro rohlíky, jsem to zjistil. Napřed 3x cvaklo ABS a pak už jsme "driftovali"........... :-) -
Thomasino 14.12.18 20:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
No vzhledem k tomu, že většina redaktorů Speedu neumí moc řídit ani psát, tak bych se nedivil >:-[] >:-[] Ale za to jsou známí jako největší demolition-mani testovacích aut !! >:D >:D
P.S.: Fredyho "kámoš" T. nám ukazoval fotky jeho Julči v poli hned druhý den přece na tom srazu v Buchlákách :-) -
-
praděda7 14.12.18 11:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
No ono to není prddel......fredyho kámoš z Prostějova, "předními dveřmi" borec, nedávno "zranil" svoji" QV, když ho "kousla na zrádném téčku"............ :-( Foto někde je, ale nemůžu ho najít....... ;-\ -
praděda7 13.12.18 16:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
Hmmmmm...tak toho jsem si nikdy nevšiml, ale taky jsem Audi nějak pečlivě nesledoval.......takže není divu.....
Ale všiml jsem si, že maskované prototypy RS Q3 mají sice 2 větší oválné koncovky po stranách, ale uvnitř má každá 2 kulaté koncovky výfuků....... [odkaz]
-
Thomasino 13.12.18 15:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
Tak ona už "normální" M2 není špatná, že >:-[] >:-[]
A M2C má pevnější předek díky karbonové vzpěře, jinak je podvozek stejný, teda kromě vyšší váhy o 30-40 kg díky motoru.
iudex - souhlasím s WL, kdy jindy zkusit driftění s xDrivem, než v zimě když nasněží. Přepokládám ale, že už to zkoušíš... Já už mám na cestě kola na zimu a zimní gumy, tak budu taky zkoušet blbnout ;-) -
white label 13.12.18 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
Jednak jsou čtyři kulaté koncovky pro eSka od Audi typické (RS mívají obvykle dva ovály) a pak taky žádná RSQ2 být nemusí, resp. spíš nebude. -
white label 13.12.18 01:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
V posledním SPEEDu je srovnáčka CGTS a M2C a pokud by někdo čekal, že M2C bude rychlejší (viz papírové hodnoty motoru) a CGTS zábavnější, tak je to spíš naopak:
"Než se začnete vysmívat malému motoru Porsche, myslete na to, že automobilka se čtyřválcem vyhrála nedávno Le Mans. Ehm, třikrát za sebou. Tohle je rozhodně ten nejrychlejší a nejostřejší čtyřválec široko daleko."
"Po přesednutí z GTS je sice Competition pořád pocitově těžší a měkčí, ale přední náprava má najednou dost přilnavosti pro všechny vaše chuligánské nápady."
"Nutit GTS na neznámých okreskách ke stejné zábavě, jakou zažijete v M2C, je šikana. Jakmile ale jedete na přehledném úseku s dobrým povrchem, je Cayman ve svém
živlu."
"Chuligán na okreskách. S vlající zádí je M2C fantastická."
"Čistá stopa je doménou Caymanu. Na známém úseku s dobrým povrchem GTS ukáže M2C rychle záda, pardon výfuky..." -
white label 13.12.18 00:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosúťaž 12/2018
iudex
Věřím, že "ísť bokom" umí i ta tvoje, a kdy jindy to chceš vyzkoušet, když ne teď, v zimě. ;-)
w-a
Divná móda, doufám, že to automobilkám nedoporučil euro parlament v rámci tolerantního multikulturalismu.
Vůbec mi ta (bezrafičková) grafika přístrojovky připadá podivná...

Na zimu mám ale totok : [odkaz]