Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 17.12.18 20:30
« Re: Re: Re: Re: Re: OT: gumy
Hmm, další velmi atraktivní sběratelský kousek, ještě, že tady těm pojmům (typu limited edition) nerozumíme...
Ale to až se třeba v Dubaji dozví, že tu (na jižní Moravě) máme tu výjimečnou mašinu - extra limitku od ACS, tak se tu o ni ještě poperou... 8-s >:-[]
A já si doteď myslel, že je to jen prodejní stojan na doplňky ACS, a ono to umí i jezdit, jo? :-O >:D -
praděda7 17.12.18 17:21
« Re: Re: Re: Re: OT: gumy
Samozřejmě že půjde o sběratelský kousek. Tady v Česku lidé pojmu Limited Edition ještě moc nerozumí. Ale také to znamená, že by se o to musel člověk pořádně starat a moc s tím někde nerajtovat... ;-) Sběratel si něco takového nebude kupovat aby s tím jezdil do vinohradu... ;-) -
Thomasino 17.12.18 15:58
« Re: Re: Re: OT: gumy
Nechci ti brát iluze, ale já v tom žádný sběratelský kousek teda nevidím :-O
Nevidím moc důvodů, proč raději nekoupit M2 místo M240i od AC Schnitzer 8-s
P.S.: iudex - spokojím se i se slicky od Hankooku, mimochodem dodavatelem pro DTM atd: [odkaz]
A uvidím, co bude na KTM X-Bow, které mám domluveno na 10 kol testování na jaře >:-[] Ale kluci tam jezdí tuším Michelin v rámci série X-Bow Battle -
praděda7 17.12.18 15:46
« Re: Re: OT: gumy
To jo. Ale tady nejde o jen tak nějakou vytuněnou M240i, jde o sběratelský kousek od AC Schnitzer s BMW garancí..... ;-) Ale rozumím, že cenově je to bomba. A navíc to nemá adaptivní podvozek, který tam mohli (kdyby chtěli) lehce mít. Stačilo "ticknout" čtvereček, když objednávali základní vůz. To bych o tom i uvažoval....líbí se mě >:D Ano, já vím, nemám ho ve svém "Schindlerově seznamu" malých SUV, ale udělal bych výjimku.... >:D -
iudex 17.12.18 15:08
« Re: Re: OT: gumy
Tom: ja viem, Ty by si najradšej jazdil na takýchto pneu: [odkaz] >:D ale tie SuperSport RS majú menej drážkovania ako Micheliny Cup 2 (ktorým aj podľa výrobcu majú konkurovať). Tie základné SupeSporty majú konkurovať Michelinom Sport 4S, teda Goodyear fakticky medzi tieto kategóriu UHP (SuperSport) a semi-slick (SuperSport RS) vtesnal ešte jednu gumu, ktorá je tak na pomedzí a to sa mi pozdáva.
pradeda: pekné, ale akurát tak farbou. Inak nevidím zmysel dať za vytunenú M240i 100000 eur, keď origo M2 Competition (s vyšším výkonom) je za 66000. -
iudex 17.12.18 12:23
« OT: gumy
Malý offtopic: Goodyear predstavil naraz trojicu zaujímavých športových pneu Eagle F1 SuperSport (tu niekto odkukával od Michelinu ;-) ) v troch rôznych prevedeniach:
1. SupeSport: UHP pre autá typu GGTI či M3 [odkaz]
2. SuperSport R pre autá typu GTI Clubsport a M4 CS [odkaz]
3. SuperSport RS, čo už sú semislicky pre okruhy [odkaz]
Pekne vidieť, ako tam ubúda vzor a drážky. Najzaujívavejšie je pre mňa tá "stredná" SS R, stále ešte cestná UHP, ale tak na polceste k semislickom. [odkaz] Uvidíme, čo testy.

80.000 sa mi zda ciste sialenstvo... Za tie prachy by som urcite zobral M2C a este by mi ostalo aj na auto pre zenu do mesta :-)