Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 31.12.18 20:31
« Re: Re: Fotosoutez
Přihlašuji fotku do fotosoutěže : Moje auto a pohoda
- aneb dobíjeli jsme baterky na 4-denním vánočním pobytu v Orlických horách v Novém Městě nad Metují a udělali na závěr pěkný průjezd zasněženýma Orlickýma horama (viz.následné fotky v galerii). Na tom sněhu to byla velká sranda!
[odkaz]
A jinak přeji do nového roku vše NEJ, hlavně hodně zdraví, štěstí, pohody a také pěkných zážitků:
[odkaz]
-
white label 22.12.18 00:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku
Informace byly od prodejce, ale podle posledních info, které jsem získal, by to mělo být naopak 5dv. už v základu, takže nakonec spíš pouze 5dv.
Na fotkách je to podobné Clubsportu..., a ta 18" kola (v základu) jsou identická s 18" koly na Clubsportu (Belvedere). -
iudex 21.12.18 13:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku
Tipujem že na Slovensku nebude vôbec (ako nebol Clubsport).
Inak tá cena je mastná, notabene za trojdverák s halogénmi, výkonnejší tajpár je lacnejší a Focus RS stojí takmer toľko isto. Každopádne vyzerá parádne, za mňa jednoznačne najkrajší rýchly Golf (resp. najkrajší Golf vôbec).
Ale ako som pozeral, zdražel aj "bežný" Golf R, v cenníku je za 42t eur (ešte minulý rok bol pod 38t a to mal o 10k viac) a to je proste priveľa za štvorvalcový mainstream. 8-s -
white label 21.12.18 12:38
« Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku
No, má to být pouze jako 3dv., barvy: bílá, šedá, červená, černá metalická a bílá perleť, za příplatek 15 tis. možnost kombinace s černou střechou. Dovybavit by to mělo jít stejně jako klasické GTI, mimochodem v základu to má halogeny!!!
Každý dealer v ČR dostane jen jeden kousek, a na některé se zřejmě nedostane vůbec. Přednost mají mít stálí zákazníci VW. -
iudex 20.12.18 10:14
« Re: Re: OT: klapka vo výfuku
Boost: no práve, v Sporte by mala byť otvorená, ale nie je. V podstate som nezistil režim, pri ktorom by bola klapka na voľnobehu otvorená (a pri jazde sa na to akosi neviem pozrieť ;-), každopádne podľa zvuku neiem nič odlíšiť).
Pozeral som tú tému aj na bimmerposte a malo by to byť podobne, ako píšeš Ty, ale niektorí zase píšu iné, popravde som z toho nebol úplne múdry, zrejme aj moja angličtina narážala na svoje limity pri technickej téme, nepozrieš sa na to? [odkaz] -
boost. 20.12.18 02:07
« Re: OT: klapka vo výfuku
iudex, myslim, že klapka pri cold start má byt zatvorená. Na volnobeh otvorená vo všech režimoch. V eco a comfort sa otvori len pri plnem plynu, sport/sport+ by mala byt otvorena skoro neustále. Šak bys měl počut klapku ako sa otvara a zatvara, ak nie, ísť do bmw a možno, že SW update to spraví
-
iudex 19.12.18 14:42
« OT: klapka vo výfuku
Jedna otázka do sekcie "Blondína sa pýta": ;-)
V týchto chladných dňoch som si všimol, že je aktívna iba pravá koncovka výfuku. OK, hovorím si, klapka v ľavej koncovke je zatvorená. Ale potom som pozeral, že tá klapka je zatvorená a teda ľavá koncovka nejde stále, bez ohľadu na to, v akom režime je motor a bez ohľadu na to, či je motor studený či zahriaty. Neviete kedy sa vlastne tá klapka otvára? Je to len pri vyšších otáčkach, alebo od čoho to závisí?
-
white label 19.12.18 13:51
« Re: Re: Re: Re: limitka
Nikoli profi sběratel, ale naopak "sběratel-amatér", který skočí ACS na tento průhledný špek. :-)
P.S. Kdo neví co s prachama, ať si raději koupí nějakou skladovku 911/991, jsou teď na některé větší slevy a hlavně jsou ještě bez filtru pevných částic, takže s parádním zvukem.
Zatím mě design 992(CS) moc nepřesvědčil, černým plastem plošně vyplněné nárazníky, výfuky v nárazníku (namísto pod ním) a podivný volič PDK.
V Ostravě teď prodávali další GT2RS, tentokrát v křídové. A v křídové barvě sháněl někdo z Dubaje GT3RS. Ta barva vypadá skvěle, akorát stojí stejně jako karminrot, ale na 911ku sedí jak hrnec na *.

Btw. dnes som dal najdlhšiu jazdu s 3er doteraz, 612 km, 6,5 hodiny za volantom: [odkaz]