Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.01.19  16:14

« Re: Re: Re: Fotosoutez

Zjavne väčšina (vrátane mňa) sa nespamätala zo sviatkov, woody asi dovolenkuje niekde na Bali, takže fotosúťaž za december je pasé; navrhujem posunúť to do januára/ledna, klasicky do 25 prihlasovanie. Čo woody na to?
    Btw. dnes som dal najdlhšiu jazdu s 3er doteraz, 612 km, 6,5 hodiny za volantom: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.12.18  20:31

« Re: Re: Fotosoutez

Přihlašuji fotku do fotosoutěže : Moje auto a pohoda
    - aneb dobíjeli jsme baterky na 4-denním vánočním pobytu v Orlických horách v Novém Městě nad Metují a udělali na závěr pěkný průjezd zasněženýma Orlickýma horama (viz.následné fotky v galerii). Na tom sněhu to byla velká sranda!
    [odkaz]
    A jinak přeji do nového roku vše NEJ, hlavně hodně zdraví, štěstí, pohody a také pěkných zážitků:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 29.12.18  16:47

« Re: Fotosoutez

Moje auto a vánoční pohoda......

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.12.18  22:34

« Fotosoutez

Navrhuji prodloužit termín do 1.1.2019 ve 22 hodin. To se snad přes svátky pár z nás pochlapí k nějaké pohodové fotce :-) Já už jeden nápad mám, snad se mi ho podaří tady u Orlických hor nějak zrealizovat.
    Téma: Moje auto a pohoda
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.12.18  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Hezké video z Ringu....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.12.18  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.18  00:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Informace byly od prodejce, ale podle posledních info, které jsem získal, by to mělo být naopak 5dv. už v základu, takže nakonec spíš pouze 5dv.
    Na fotkách je to podobné Clubsportu..., a ta 18" kola (v základu) jsou identická s 18" koly na Clubsportu (Belvedere).
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.18  14:26

« Ježíšek přijel o 3 dny dříve :-)

Ježíšek přijel o 3 dny dříve :-) Včera jsem v Praze vyzvedl a dneska nechal obout nové kola na zimu, OZ Superturismo 8,5x19" a 9,5x19", pneu 235/35 a 255/35 R19 >:-[]
    [odkaz] ...plus za tím ještě 3 fotky
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.12.18  13:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Tipujem že na Slovensku nebude vôbec (ako nebol Clubsport).
    Inak tá cena je mastná, notabene za trojdverák s halogénmi, výkonnejší tajpár je lacnejší a Focus RS stojí takmer toľko isto. Každopádne vyzerá parádne, za mňa jednoznačne najkrajší rýchly Golf (resp. najkrajší Golf vôbec).
    Ale ako som pozeral, zdražel aj "bežný" Golf R, v cenníku je za 42t eur (ešte minulý rok bol pod 38t a to mal o 10k viac) a to je proste priveľa za štvorvalcový mainstream. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.12.18  12:38

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

No, má to být pouze jako 3dv., barvy: bílá, šedá, červená, černá metalická a bílá perleť, za příplatek 15 tis. možnost kombinace s černou střechou. Dovybavit by to mělo jít stejně jako klasické GTI, mimochodem v základu to má halogeny!!!
    Každý dealer v ČR dostane jen jeden kousek, a na některé se zřejmě nedostane vůbec. Přednost mají mít stálí zákazníci VW.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 20.12.18  20:15

« Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Další limitka....tentokrát i asi poslední G třídveřák...

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 20.12.18  13:25

« Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Jo, kouknu na to a dám Ti vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.12.18  10:14

« Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Boost: no práve, v Sporte by mala byť otvorená, ale nie je. V podstate som nezistil režim, pri ktorom by bola klapka na voľnobehu otvorená (a pri jazde sa na to akosi neviem pozrieť ;-), každopádne podľa zvuku neiem nič odlíšiť).
    Pozeral som tú tému aj na bimmerposte a malo by to byť podobne, ako píšeš Ty, ale niektorí zase píšu iné, popravde som z toho nebol úplne múdry, zrejme aj moja angličtina narážala na svoje limity pri technickej téme, nepozrieš sa na to? [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 20.12.18  02:07

« Re: OT: klapka vo výfuku

iudex, myslim, že klapka pri cold start má byt zatvorená. Na volnobeh otvorená vo všech režimoch. V eco a comfort sa otvori len pri plnem plynu, sport/sport+ by mala byt otvorena skoro neustále. Šak bys měl počut klapku ako sa otvara a zatvara, ak nie, ísť do bmw a možno, že SW update to spraví
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 19.12.18  21:36

« Re: Re: Re: Re: Re: limitka

WL - mají tam nějakou pěknou levnou 911 Carreru S nebo 4S ? ;-) Něco pro chudé z jihu Moravy, tak za 1,5 až 1,7 míče... Jo a vezmou si místo toho M2 a Cupru na protiúčet? No ta Cupra je stejně vlastně od nich >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 19.12.18  19:12

« Re: Re: Re: Re: Re: limitka

Sběratel-amatér je oxymoron. Buď je někdo sběratel nebo amatér..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 19.12.18  14:42

« OT: klapka vo výfuku

Jedna otázka do sekcie "Blondína sa pýta": ;-)
    V týchto chladných dňoch som si všimol, že je aktívna iba pravá koncovka výfuku. OK, hovorím si, klapka v ľavej koncovke je zatvorená. Ale potom som pozeral, že tá klapka je zatvorená a teda ľavá koncovka nejde stále, bez ohľadu na to, v akom režime je motor a bez ohľadu na to, či je motor studený či zahriaty. Neviete kedy sa vlastne tá klapka otvára? Je to len pri vyšších otáčkach, alebo od čoho to závisí?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.12.18  13:51

« Re: Re: Re: Re: limitka

Nikoli profi sběratel, ale naopak "sběratel-amatér", který skočí ACS na tento průhledný špek. :-)

P.S. Kdo neví co s prachama, ať si raději koupí nějakou skladovku 911/991, jsou teď na některé větší slevy a hlavně jsou ještě bez filtru pevných částic, takže s parádním zvukem.
    Zatím mě design 992(CS) moc nepřesvědčil, černým plastem plošně vyplněné nárazníky, výfuky v nárazníku (namísto pod ním) a podivný volič PDK.
    V Ostravě teď prodávali další GT2RS, tentokrát v křídové. A v křídové barvě sháněl někdo z Dubaje GT3RS. Ta barva vypadá skvěle, akorát stojí stejně jako karminrot, ale na 911ku sedí jak hrnec na *.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 19.12.18  12:05

« Re: Re: Re: limitka

Právě. Takové auto ocení jen profi sběratel......... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 18.12.18  18:16

« Re: Re: Re: limitka

Ani těch 60 bych za to určitě nedal!
    I normální M2 je proti tomu láce...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…