VII 18.01.19 22:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Mám je na autě druhý rok, ale v rozměru R15 195, což ti asi moc nepomůže, každopádně za mě perfektní. Drží dobře na suchu a hlavně na vodě (podstatně líp než letní eco mr... continental, co jsou na autě z výroby), a po letošní nadílce můžu říct, že i na sněhu a ledu s nimi zatím žádný problém. -
Thomasino 18.01.19 21:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Borci, někdo zkušenosti s novými Contíky TS860S ?? Tipuji, že WL jako fanda Contíků má testy v malíku a nějaké na autě. Podle toho co jsem hledal jsou na sněhu špička :-)
Asi pojedu na driftování do Lungau a v rozměru 245/35 R19 co potřebuji na předek jsou k mání buď za rozumnou cenu Hankooky W320, nebo Contíky 830P a nebo 860S >:-[] Nebo Michelin PA4 a Nokian A4.. -
Dany 15.01.19 08:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Ahoj všetci.
Vyzerá, že tu skapal pes. Asi to máme viacerí tak, že čím viac voľna, tým menej času.
Teraz začínam ščítať a pozerať medzisviatkové testy a videá. Do diskusií nemá cenu zasahovať, keďže žijú krátko a v niektorých prípadoch je to tak dobre.
Čo si priať do nového roka?
Želám nám všetkým, viac príjemne stráveného času, či už v náručí svojich blízkych, alebo pri svojich záľubách. Želám nám lacnejší benzín, viac snehu, keď sa to hodí a menej keď ho netreba. Želám nám viac citu v riadení, presnejšie manuály, dobré automaty, lepšiu odozvu na plyn a bezbrehú priľnavosť. V diskusiách nám želám viac slušnosti a menej Sakry. V novom fotoroku viac nápadov a dobré oko. Želám nám skrátka to najlepšie. ;-) -
iudex 07.01.19 16:14
« Re: Re: Re: Fotosoutez
Zjavne väčšina (vrátane mňa) sa nespamätala zo sviatkov, woody asi dovolenkuje niekde na Bali, takže fotosúťaž za december je pasé; navrhujem posunúť to do januára/ledna, klasicky do 25 prihlasovanie. Čo woody na to?
Btw. dnes som dal najdlhšiu jazdu s 3er doteraz, 612 km, 6,5 hodiny za volantom: [odkaz] -
Thomasino 31.12.18 20:31
« Re: Re: Fotosoutez
Přihlašuji fotku do fotosoutěže : Moje auto a pohoda
- aneb dobíjeli jsme baterky na 4-denním vánočním pobytu v Orlických horách v Novém Městě nad Metují a udělali na závěr pěkný průjezd zasněženýma Orlickýma horama (viz.následné fotky v galerii). Na tom sněhu to byla velká sranda!
A jinak přeji do nového roku vše NEJ, hlavně hodně zdraví, štěstí, pohody a také pěkných zážitků:
white label 22.12.18 00:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku
Informace byly od prodejce, ale podle posledních info, které jsem získal, by to mělo být naopak 5dv. už v základu, takže nakonec spíš pouze 5dv.
Na fotkách je to podobné Clubsportu..., a ta 18" kola (v základu) jsou identická s 18" koly na Clubsportu (Belvedere). -
iudex 21.12.18 13:16
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku
Tipujem že na Slovensku nebude vôbec (ako nebol Clubsport).
Inak tá cena je mastná, notabene za trojdverák s halogénmi, výkonnejší tajpár je lacnejší a Focus RS stojí takmer toľko isto. Každopádne vyzerá parádne, za mňa jednoznačne najkrajší rýchly Golf (resp. najkrajší Golf vôbec).
Ale ako som pozeral, zdražel aj "bežný" Golf R, v cenníku je za 42t eur (ešte minulý rok bol pod 38t a to mal o 10k viac) a to je proste priveľa za štvorvalcový mainstream. 8-s -
white label 21.12.18 12:38
« Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku
No, má to být pouze jako 3dv., barvy: bílá, šedá, červená, černá metalická a bílá perleť, za příplatek 15 tis. možnost kombinace s černou střechou. Dovybavit by to mělo jít stejně jako klasické GTI, mimochodem v základu to má halogeny!!!
Každý dealer v ČR dostane jen jeden kousek, a na některé se zřejmě nedostane vůbec. Přednost mají mít stálí zákazníci VW.