Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 19.01.19  12:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Vím, že to sem nepatří a omlouvám se, ale nemohl jsem se po přečtení tohoto článku ubránit tomu, abych se o něj s vámi nepodělil....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.01.19  01:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Th
    Pokud budou i eSka tak skvělé jako 860ky bez eSka (snad jo), pak bych ti je doporučil určitě.
    Třeba tady má zatím neskutečně pozitivní hodnocení.
    Vypadá to, že i 860S je aktuálně zimní TOP pneu.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.01.19  01:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Vzhledem k tomu rozměru co uvádíš (R15 195), to zřejmě nebudou TS860S, ale jen 860.
    Ty mám teď v rozměru 225/45/17" a jsou skvělé.
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 18.01.19  22:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Mám je na autě druhý rok, ale v rozměru R15 195, což ti asi moc nepomůže, každopádně za mě perfektní. Drží dobře na suchu a hlavně na vodě (podstatně líp než letní eco mr... continental, co jsou na autě z výroby), a po letošní nadílce můžu říct, že i na sněhu a ledu s nimi zatím žádný problém.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 18.01.19  21:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Borci, někdo zkušenosti s novými Contíky TS860S ?? Tipuji, že WL jako fanda Contíků má testy v malíku a nějaké na autě. Podle toho co jsem hledal jsou na sněhu špička :-)
    Asi pojedu na driftování do Lungau a v rozměru 245/35 R19 co potřebuji na předek jsou k mání buď za rozumnou cenu Hankooky W320, nebo Contíky 830P a nebo 860S >:-[] Nebo Michelin PA4 a Nokian A4..
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 15.01.19  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Do Nového roku přeji všem jen "nízké létání" a žádné přemety...........

[odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto Dany

Dany 15.01.19  08:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Ahoj všetci.

Vyzerá, že tu skapal pes. Asi to máme viacerí tak, že čím viac voľna, tým menej času.
    Teraz začínam ščítať a pozerať medzisviatkové testy a videá. Do diskusií nemá cenu zasahovať, keďže žijú krátko a v niektorých prípadoch je to tak dobre.

Čo si priať do nového roka?
    Želám nám všetkým, viac príjemne stráveného času, či už v náručí svojich blízkych, alebo pri svojich záľubách. Želám nám lacnejší benzín, viac snehu, keď sa to hodí a menej keď ho netreba. Želám nám viac citu v riadení, presnejšie manuály, dobré automaty, lepšiu odozvu na plyn a bezbrehú priľnavosť. V diskusiách nám želám viac slušnosti a menej Sakry. V novom fotoroku viac nápadov a dobré oko. Želám nám skrátka to najlepšie. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 08.01.19  23:54

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Do ledna... to by snad šlo.

Insi na křest ohněm ještě čeká. Zato RS to dávala pravidelně...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.01.19  16:14

« Re: Re: Re: Fotosoutez

Zjavne väčšina (vrátane mňa) sa nespamätala zo sviatkov, woody asi dovolenkuje niekde na Bali, takže fotosúťaž za december je pasé; navrhujem posunúť to do januára/ledna, klasicky do 25 prihlasovanie. Čo woody na to?
    Btw. dnes som dal najdlhšiu jazdu s 3er doteraz, 612 km, 6,5 hodiny za volantom: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.12.18  20:31

« Re: Re: Fotosoutez

Přihlašuji fotku do fotosoutěže : Moje auto a pohoda
    - aneb dobíjeli jsme baterky na 4-denním vánočním pobytu v Orlických horách v Novém Městě nad Metují a udělali na závěr pěkný průjezd zasněženýma Orlickýma horama (viz.následné fotky v galerii). Na tom sněhu to byla velká sranda!
    [odkaz]
    A jinak přeji do nového roku vše NEJ, hlavně hodně zdraví, štěstí, pohody a také pěkných zážitků:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 29.12.18  16:47

« Re: Fotosoutez

Moje auto a vánoční pohoda......

[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.12.18  22:34

« Fotosoutez

Navrhuji prodloužit termín do 1.1.2019 ve 22 hodin. To se snad přes svátky pár z nás pochlapí k nějaké pohodové fotce :-) Já už jeden nápad mám, snad se mi ho podaří tady u Orlických hor nějak zrealizovat.
    Téma: Moje auto a pohoda
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.12.18  17:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Hezké video z Ringu....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 22.12.18  11:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 22.12.18  00:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Informace byly od prodejce, ale podle posledních info, které jsem získal, by to mělo být naopak 5dv. už v základu, takže nakonec spíš pouze 5dv.
    Na fotkách je to podobné Clubsportu..., a ta 18" kola (v základu) jsou identická s 18" koly na Clubsportu (Belvedere).
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.12.18  14:26

« Ježíšek přijel o 3 dny dříve :-)

Ježíšek přijel o 3 dny dříve :-) Včera jsem v Praze vyzvedl a dneska nechal obout nové kola na zimu, OZ Superturismo 8,5x19" a 9,5x19", pneu 235/35 a 255/35 R19 >:-[]
    [odkaz] ...plus za tím ještě 3 fotky
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.12.18  13:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Tipujem že na Slovensku nebude vôbec (ako nebol Clubsport).
    Inak tá cena je mastná, notabene za trojdverák s halogénmi, výkonnejší tajpár je lacnejší a Focus RS stojí takmer toľko isto. Každopádne vyzerá parádne, za mňa jednoznačne najkrajší rýchly Golf (resp. najkrajší Golf vôbec).
    Ale ako som pozeral, zdražel aj "bežný" Golf R, v cenníku je za 42t eur (ešte minulý rok bol pod 38t a to mal o 10k viac) a to je proste priveľa za štvorvalcový mainstream. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.12.18  12:38

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

No, má to být pouze jako 3dv., barvy: bílá, šedá, červená, černá metalická a bílá perleť, za příplatek 15 tis. možnost kombinace s černou střechou. Dovybavit by to mělo jít stejně jako klasické GTI, mimochodem v základu to má halogeny!!!
    Každý dealer v ČR dostane jen jeden kousek, a na některé se zřejmě nedostane vůbec. Přednost mají mít stálí zákazníci VW.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 20.12.18  20:15

« Re: Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Další limitka....tentokrát i asi poslední G třídveřák...

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto boost-

boost. 20.12.18  13:25

« Re: Re: Re: OT: klapka vo výfuku

Jo, kouknu na to a dám Ti vědět.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…