Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 23.01.19 08:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Jj, tiež by som si vedel predstaviť (hlavne v kontexte tej dynamicky strihnutej karosérie) nejakú hot verziu, napr. s dvojlitrom od sesterskej i30N, to by bol fajn konkurent pre Leon ST Cupra a sčasti aj pre Golf R Variant. Ale v dnešnej dobe buďme vďační aspoň za tých 204 koní, aj to je v danej triede skôr výnimka než pravidlo. -
Emel 22.01.19 16:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
wl: Jo, Forte je sedan od Ceedu, který ale v Evropě asi nebude.
Hele uvidíme naživo, třeba to zafunguje... bude asi nutný to vzít na těch 18" co jsou na většině fotek, ale zase 18" nejsou dneska žádný extrém a 225/40/R18 by mohlo být ok, původně jsem si myslel, že to jsou nějaký 19"... design kol se každopádně povedl. -
praděda7 22.01.19 15:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Souhlas. Koncept Proceedu byl opravdu velmi povedený....
[odkaz]
....produkčnímu už ta jiskra chybí.....mě obzvlášť nesedí zakončení 1/4 glass do špice. Na konceptu částečné useknutá koncovka mě vyhovuje víc. Ale bacha, pokud byl důraz na zvýraznění "směru" shooting brake, tak zakončení "do špice" tomu určitě pomohlo. [odkaz]
Němečtí žoldáci odvedli dobrou práci..... >:D :yes: -
Dany 22.01.19 15:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Ku konceptu Proceedu ani ťuk. Je to čistá designovka a z tohto pohľadu nemá chybu.
Reálne Proceed nijak rozmermi nevybočuje z triedy. Zadný previs má tesne cez meter a že nemá takú masu plechu nad kolesom, tak vyzerá zadok trochu pretiahnutý. Mne sa ako alternatíva k strednotriednym kombíkom páči.
-
iudex 22.01.19 14:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
wl: tu sa nezhodneme, za mňa je to najsilnejšia stránka dizajnu a práve tou zadnou časťou auto vyčnieva z radu viac či menej utilitaristických kompaktných kombíkov. Proste shooting brake. No a ako bonus je tam na výber viacero zaujímavých farieb, ako dve červené (pre GT len jedna), tak i oranžová, sýtomodrá (aj keď tá sa trochu bije s červenými detailami) a dokonca i v bielej vyzerá vďaka tým červeným akcentom dobre.
A možno tá zadná "Porsche-časť" Proceedu je najbližšie, ako sa ja dostanem k Porsche. >:D >:-[] -
Emel 22.01.19 13:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
woody, iudex: Proceed taky tolik nemusím. Ještě si počkám naživo, ale z fotek mám pocit, že ty proporce úplně nesedí ke kompaktnímu kombíku a potřebovaly by výrazně širší a nižší karoserii... no, něco jako byl koncept [odkaz] -
iudex 22.01.19 11:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
fred: nie, a takéto auto by som si určite všimol.
Oravák ide do Álp? Čo tam hore máte málo snehu? >:D Btw. a ako sa natrepeš s lyžami do sedanu? Jedine ak by si kašľal na rodinu a išiel sám. Ja sa naopak chystám lyžovať hore na Kysuce.