Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 30.01.19 20:19
« Re: Re: Re: Frgály podruhé
Ano, ale to se dá korigovat ostřejším natočením volantu a ostřejším nástupem na plyn, i s allroadem jsem dělal děckám "kolotoč" a šlo to.
Ono to nakonec jde i s GTIčkem, pokud máš klasický rukáv a natrénuješ si to, ale není to ono, jako když to děláš jen plynem a volantem. -
iudex 30.01.19 12:28
« Frgály podruhé
Tak som včera dal repete na parkovisku. Tentokrát bez divákov a nielen s obmedzeným, ale s plne vypnutým DSC. No a je to tam, je tam jasná preferencia zadku, pod plynom to nedovolí hodiny, lebo proste zaberajú aj predné, ale je cítiť, že hrabú viac zadné a zadok má tendenciu ísť skôr do strany. :-) -
white label 30.01.19 10:57
« Re: Re: Re: Fotosoutěž
No, nebezpečná zásuvka to v podstatě je, ;-)
A chlupaté zvíře někdy taky. >:-[]
Ale jak si byli před tím jistí, že oni to dají s prstem v nose...
A já jsem to už od dětství mylně považoval za jasný mezinárodní/světový symbol.
P.S. V jednom díle je nechali ochutnat slivovici a jedna říkala, že to musí být drahé vozit z Jižní Ameriky až do Austrálie, ale že až bude mít cestu do Jižní Ameriky, určitě tam tu Českou republiku navštíví. >:D
[odkaz] -
speedfred 28.01.19 14:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Normálka, no problém. Ja som zase vďačný za RWD :-) , už si to užívam na Vysočine dverami napred.
PS : nájazd cca 1400km , priemerná rýchlosť 92km/h , spotreba 9,6l - bolo jazdenie po meste 2-3 hodiny + nejaké brutálne horské priesmyky kde som išiel iba na jednotku/dvojku ale zase aj dodržiavanie tých ich dialničných IG-L 100km/h (ja som išiel asi 110km/h). -
iudex 28.01.19 14:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Zase nasnežilo (už toho mám celkom dosť, kto to má odhŕňať), tak snáď niekde opäť skúsim. Ako som sa dočítal, v Sporte+ je len obmedzená stabilizácia (resp. posunuté zásahy, aby to umožnilo aj trochu prehrabnutia či mierne vybočenie), akurát mýli, že sa rozsvieti rovnako ikonka stabilizácie, ako pri vypnutí (dlhým podržaním tlačidla).
Btw. dnes som videl známeho pred školou na Mercedese E, ako sa snažil pohnúť a hrabal odušu zadnými v len miernom kopčeku. Tak som celkom rád za AWD.
Btw. ako speedfred s Alfou v Alpách? -
praděda7 26.01.19 23:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez
Projel jsem celou výbavu a zjistil. že u M35i nenabízí adaptivní podvozek, ale jen M Sport suspension, což by mohl být zádrhel, pokud nebude tuhost nastavitelná....... ;-\

[odkaz]
Ale na daily a služebky bych klidně přežil i takto nakonfigurovanou X1, třeba tě zaujme
;-) [odkaz]