Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.01.19  23:11

« Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Pradědo - X2 M35i 300ho už mají na cestě v Cartecu Liberec >:-[]
    [odkaz]

Ale na daily a služebky bych klidně přežil i takto nakonfigurovanou X1, třeba tě zaujme
    ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  20:19

« Re: Re: Re: Frgály podruhé

Ano, ale to se dá korigovat ostřejším natočením volantu a ostřejším nástupem na plyn, i s allroadem jsem dělal děckám "kolotoč" a šlo to.
    Ono to nakonec jde i s GTIčkem, pokud máš klasický rukáv a natrénuješ si to, ale není to ono, jako když to děláš jen plynem a volantem.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.01.19  13:07

« Re: Re: Frgály podruhé

Dá sa točiť dokola, ale nie tak, ako so zadokolkou, že v podstate stojíš prednými na mieste, ale robíš väčší kruh, lebo aj predné opisujú nejakú trajektóriu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  12:34

« Re: Frgály podruhé

Pod plynom to nedovolí hodiny? Tak dá se s tím (na prázdném parkovišti) točit dokola, nebo nedá?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.01.19  12:28

« Frgály podruhé

Tak som včera dal repete na parkovisku. Tentokrát bez divákov a nielen s obmedzeným, ale s plne vypnutým DSC. No a je to tam, je tam jasná preferencia zadku, pod plynom to nedovolí hodiny, lebo proste zaberajú aj predné, ale je cítiť, že hrabú viac zadné a zadok má tendenciu ísť skôr do strany. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  12:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Tam bude asi taky původních domorodců jako šafránu...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 30.01.19  11:46

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Ano.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  11:37

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

Co tě nepřekvapuje, ty jejich odpovědi/reakce?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 30.01.19  11:33

« Re: Re: Fotosoutěž

wl.....Renault logo.....problém ve světě.....very funny, ale mě coby 2/3 Australana to nepřekvapuje ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  10:57

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

No, nebezpečná zásuvka to v podstatě je, ;-)
    A chlupaté zvíře někdy taky. >:-[]
    Ale jak si byli před tím jistí, že oni to dají s prstem v nose...
    A já jsem to už od dětství mylně považoval za jasný mezinárodní/světový symbol.

P.S. V jednom díle je nechali ochutnat slivovici a jedna říkala, že to musí být drahé vozit z Jižní Ameriky až do Austrálie, ale že až bude mít cestu do Jižní Ameriky, určitě tam tu Českou republiku navštíví. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.01.19  06:48

« Re: Re: Fotosoutěž

Ale v podstate to dávajú
    symbol nebezpečia, zásuvka, chlpaté zviera, niečo špeciálneho, možná som to už videla, vypadá krásne, hmm... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.19  23:27

« Re: Fotosoutěž

Netušil jsem, že máme tak výjimečnou představivost. Proto zřejmě ani Renault nemá jinde ve světě problém se svým logem:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 29.01.19  18:42

« Fotosoutěž

Tak co, konec ledna?

Já mám tohle:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.19  15:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Pěkná barva na Júlii, aspoň tady na té fotce určitě:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.01.19  17:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

>:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.01.19  15:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Uprav si nick na Speedferwd
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 28.01.19  14:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Normálka, no problém. Ja som zase vďačný za RWD :-) , už si to užívam na Vysočine dverami napred.
    PS : nájazd cca 1400km , priemerná rýchlosť 92km/h , spotreba 9,6l - bolo jazdenie po meste 2-3 hodiny + nejaké brutálne horské priesmyky kde som išiel iba na jednotku/dvojku ale zase aj dodržiavanie tých ich dialničných IG-L 100km/h (ja som išiel asi 110km/h).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.01.19  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Zase nasnežilo (už toho mám celkom dosť, kto to má odhŕňať), tak snáď niekde opäť skúsim. Ako som sa dočítal, v Sporte+ je len obmedzená stabilizácia (resp. posunuté zásahy, aby to umožnilo aj trochu prehrabnutia či mierne vybočenie), akurát mýli, že sa rozsvieti rovnako ikonka stabilizácie, ako pri vypnutí (dlhým podržaním tlačidla).
    Btw. dnes som videl známeho pred školou na Mercedese E, ako sa snažil pohnúť a hrabal odušu zadnými v len miernom kopčeku. Tak som celkom rád za AWD.
    Btw. ako speedfred s Alfou v Alpách?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 27.01.19  13:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutez

Frgále.....?

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 26.01.19  23:14

Projel jsem celou výbavu a zjistil. že u M35i nenabízí adaptivní podvozek, ale jen M Sport suspension, což by mohl být zádrhel, pokud nebude tuhost nastavitelná....... ;-\
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…