Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 31.01.19 12:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Tady je vidět, že by to chtělo kompromis, v prvním případě jsou ještě poměrně malé, ve druhém už naopak poněkud přerostlé, i když proti X7 je to ještě relativně v pohodě.
Nová X5 není vůbec fotogenická, v reálu vypadá podstatně lépe, než na fotkách a taky podstatně lépe, než předchozí g. X5. Akorát ten interiér lehce zaudinovatěl, je tam už totiž taky dost tmavých černých lesklých ploch, které vyžadují hadřík na utření/přeleštění. Tenhle trend se šíří jako mor, jako by nestačily samotné větší displeje, ještě musí kolem nich udělat "lány" ploch v klavírovém laku. Audi je v tomto ohledu zatím "lídr". -
white label 31.01.19 12:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
iudex
Mně se zase, také "odmysliac od technického a motorického downgradu", X2 opticky líbí víc, než 5dv. 1er, a taky víc, než X1.
U X2 M35i nikde nezmiňují pohod (sDrive/xDrive), jediné co jsem našel je zmínka o "samosvoru" na přední nápravě, což by odpovídalo spíš FWD, ale jinde jsem zase četl, že by měl být později v nabídce xDrive, tak že těžko soudit. Čekal bych spíš automaticky xDrive.
Každopádně bych ještě počkal na pětiválcové SQ3/RSQ3.
Jo, na tom videu je to taky vidět, natočená přední kola a nebát se prošlápnou plynový pedál. samozřejmě, že mnou zmiňovaná 740d xD, potřebuje o poznání více prostoru, než třeba pradědova 140i. -
praděda7 31.01.19 11:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Thm....vypadá to tak jak píše wl. Zatím otevírají objednávky. Určitě počkám, až do té doby než bude možnost otestování, protože mám i další želízka v ohni. Na BMW configurátoru zatím "klídek"..... Cena v nabídce je kapku vyšší než bych očekával a jde asi jen o základku plus pár cinkrlátek....
Jo, kdyby byla v nabídce X1 se stejnou motorizací, tak bych také zvažoval. Snad i bude, ale kdy se neví a zatím jsem nikde na žádné info nenarazil. Nafta mě nebere.... ;-)
iu....no, nikde není psáno, že z domu nepůjde Yaris. V květnu mu bude 7 let. A X2 nebo X1 poslouží coby nákupní taška stejně dobře jako Yaris...... ;-)
Ale moje dilema je hlavně v tom, že M140i není zrovna nejpohodlnější vůz, takže aby neskončila jako nákupní taška a na delší cestování pak X2 nebo X3 M40i nebo i X5 xDrive40i v M paketu. Záleží na tom, kolik toho delšího cestování budeme podnikat. S přibývajícím věkem ubývá na cestování chuť. Plus, jak víš, máme doma pohodlíčko a tak do cestování se tím pádem moc nechce.... ;-) -
iudex 31.01.19 08:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Popravde ja nemôžem prísť X2ke na chuť a nevidím žiaden dôvod, prečo by majiteľ hatchbacku s trojlitrovým šesťvalcom mal prechádzať na zvýšený hatchback s dvojlitrom za vyššiu cenu. Ale i odmysliac od technického a motorického downgradu, X2 mi príde ako auto, ktoré nevie, čím chce byť, ani hatch, ani SUV a aj vyzerá tak nijako. Oranžová sunset síce pomáha :-) ale nezakryje tú tvarovú nerozhodnosť. Ak už malý Xkový bavorák, tak ako píše Tom rovno X1, rovnaká technika, ale vyzerá lepšie a ako bonus je lacnejšie.
wl: asi mi proste chýba cvik a hlavne väčšie parkovisko, kde by sa človek nebál stúpiť na plyn naplno, na malom parkovisku som bol stále nebezpečne blízko obrubníkom. Určite to ide lepšie, viď [odkaz] -
white label 30.01.19 20:19
« Re: Re: Re: Frgály podruhé
Ano, ale to se dá korigovat ostřejším natočením volantu a ostřejším nástupem na plyn, i s allroadem jsem dělal děckám "kolotoč" a šlo to.
Ono to nakonec jde i s GTIčkem, pokud máš klasický rukáv a natrénuješ si to, ale není to ono, jako když to děláš jen plynem a volantem. -
iudex 30.01.19 12:28
« Frgály podruhé
Tak som včera dal repete na parkovisku. Tentokrát bez divákov a nielen s obmedzeným, ale s plne vypnutým DSC. No a je to tam, je tam jasná preferencia zadku, pod plynom to nedovolí hodiny, lebo proste zaberajú aj predné, ale je cítiť, že hrabú viac zadné a zadok má tendenciu ísť skôr do strany. :-) -
white label 30.01.19 10:57
« Re: Re: Re: Fotosoutěž
No, nebezpečná zásuvka to v podstatě je, ;-)
A chlupaté zvíře někdy taky. >:-[]
Ale jak si byli před tím jistí, že oni to dají s prstem v nose...
A já jsem to už od dětství mylně považoval za jasný mezinárodní/světový symbol.
P.S. V jednom díle je nechali ochutnat slivovici a jedna říkala, že to musí být drahé vozit z Jižní Ameriky až do Austrálie, ale že až bude mít cestu do Jižní Ameriky, určitě tam tu Českou republiku navštíví. >:D
[odkaz]

Btw. som viac zvedavý na novú 1er, najmä na M135i (a či bude vôbec lacnejšia ako doterajšia M140i s R6).