Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.01.19  13:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Tak v porovnaní X2 vs 1er súhlasím, tam X2 vyzerá lepšie, ale ja som mal na mysli X2 vs X1 a tam je to u mňa v prospech X1.
    Btw. som viac zvedavý na novú 1er, najmä na M135i (a či bude vôbec lacnejšia ako doterajšia M140i s R6).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.19  12:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Tady je vidět, že by to chtělo kompromis, v prvním případě jsou ještě poměrně malé, ve druhém už naopak poněkud přerostlé, i když proti X7 je to ještě relativně v pohodě.
    Nová X5 není vůbec fotogenická, v reálu vypadá podstatně lépe, než na fotkách a taky podstatně lépe, než předchozí g. X5. Akorát ten interiér lehce zaudinovatěl, je tam už totiž taky dost tmavých černých lesklých ploch, které vyžadují hadřík na utření/přeleštění. Tenhle trend se šíří jako mor, jako by nestačily samotné větší displeje, ještě musí kolem nich udělat "lány" ploch v klavírovém laku. Audi je v tomto ohledu zatím "lídr".
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 31.01.19  12:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Jak ledvinky na X5 povyrostly........

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.19  12:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

iudex
    Mně se zase, také "odmysliac od technického a motorického downgradu", X2 opticky líbí víc, než 5dv. 1er, a taky víc, než X1.
    U X2 M35i nikde nezmiňují pohod (sDrive/xDrive), jediné co jsem našel je zmínka o "samosvoru" na přední nápravě, což by odpovídalo spíš FWD, ale jinde jsem zase četl, že by měl být později v nabídce xDrive, tak že těžko soudit. Čekal bych spíš automaticky xDrive.
    Každopádně bych ještě počkal na pětiválcové SQ3/RSQ3.
    Jo, na tom videu je to taky vidět, natočená přední kola a nebát se prošlápnou plynový pedál. samozřejmě, že mnou zmiňovaná 740d xD, potřebuje o poznání více prostoru, než třeba pradědova 140i.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 31.01.19  11:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Thm....vypadá to tak jak píše wl. Zatím otevírají objednávky. Určitě počkám, až do té doby než bude možnost otestování, protože mám i další želízka v ohni. Na BMW configurátoru zatím "klídek"..... Cena v nabídce je kapku vyšší než bych očekával a jde asi jen o základku plus pár cinkrlátek....
    Jo, kdyby byla v nabídce X1 se stejnou motorizací, tak bych také zvažoval. Snad i bude, ale kdy se neví a zatím jsem nikde na žádné info nenarazil. Nafta mě nebere.... ;-)
    iu....no, nikde není psáno, že z domu nepůjde Yaris. V květnu mu bude 7 let. A X2 nebo X1 poslouží coby nákupní taška stejně dobře jako Yaris...... ;-)
    Ale moje dilema je hlavně v tom, že M140i není zrovna nejpohodlnější vůz, takže aby neskončila jako nákupní taška a na delší cestování pak X2 nebo X3 M40i nebo i X5 xDrive40i v M paketu. Záleží na tom, kolik toho delšího cestování budeme podnikat. S přibývajícím věkem ubývá na cestování chuť. Plus, jak víš, máme doma pohodlíčko a tak do cestování se tím pádem moc nechce.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 31.01.19  10:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Dôležité je to hlavne na začiatku “preplynovať” aby si to utrhol a potom to už nejako pôjde.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 31.01.19  08:38

Popravde ja nemôžem prísť X2ke na chuť a nevidím žiaden dôvod, prečo by majiteľ hatchbacku s trojlitrovým šesťvalcom mal prechádzať na zvýšený hatchback s dvojlitrom za vyššiu cenu. Ale i odmysliac od technického a motorického downgradu, X2 mi príde ako auto, ktoré nevie, čím chce byť, ani hatch, ani SUV a aj vyzerá tak nijako. Oranžová sunset síce pomáha :-) ale nezakryje tú tvarovú nerozhodnosť. Ak už malý Xkový bavorák, tak ako píše Tom rovno X1, rovnaká technika, ale vyzerá lepšie a ako bonus je lacnejšie.
    wl: asi mi proste chýba cvik a hlavne väčšie parkovisko, kde by sa človek nebál stúpiť na plyn naplno, na malom parkovisku som bol stále nebezpečne blízko obrubníkom. Určite to ide lepšie, viď [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 31.01.19  00:42

No na cestě ještě asi nemají, vzhledem k možnosti změny specifikace! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 30.01.19  23:11

« Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Pradědo - X2 M35i 300ho už mají na cestě v Cartecu Liberec >:-[]
    [odkaz]

Ale na daily a služebky bych klidně přežil i takto nakonfigurovanou X1, třeba tě zaujme
    ;-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  20:19

« Re: Re: Re: Frgály podruhé

Ano, ale to se dá korigovat ostřejším natočením volantu a ostřejším nástupem na plyn, i s allroadem jsem dělal děckám "kolotoč" a šlo to.
    Ono to nakonec jde i s GTIčkem, pokud máš klasický rukáv a natrénuješ si to, ale není to ono, jako když to děláš jen plynem a volantem.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.01.19  13:07

« Re: Re: Frgály podruhé

Dá sa točiť dokola, ale nie tak, ako so zadokolkou, že v podstate stojíš prednými na mieste, ale robíš väčší kruh, lebo aj predné opisujú nejakú trajektóriu.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  12:34

« Re: Frgály podruhé

Pod plynom to nedovolí hodiny? Tak dá se s tím (na prázdném parkovišti) točit dokola, nebo nedá?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 30.01.19  12:28

« Frgály podruhé

Tak som včera dal repete na parkovisku. Tentokrát bez divákov a nielen s obmedzeným, ale s plne vypnutým DSC. No a je to tam, je tam jasná preferencia zadku, pod plynom to nedovolí hodiny, lebo proste zaberajú aj predné, ale je cítiť, že hrabú viac zadné a zadok má tendenciu ísť skôr do strany. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  12:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Tam bude asi taky původních domorodců jako šafránu...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 30.01.19  11:46

« Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Ano.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  11:37

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

Co tě nepřekvapuje, ty jejich odpovědi/reakce?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 30.01.19  11:33

« Re: Re: Fotosoutěž

wl.....Renault logo.....problém ve světě.....very funny, ale mě coby 2/3 Australana to nepřekvapuje ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.01.19  10:57

« Re: Re: Re: Fotosoutěž

No, nebezpečná zásuvka to v podstatě je, ;-)
    A chlupaté zvíře někdy taky. >:-[]
    Ale jak si byli před tím jistí, že oni to dají s prstem v nose...
    A já jsem to už od dětství mylně považoval za jasný mezinárodní/světový symbol.

P.S. V jednom díle je nechali ochutnat slivovici a jedna říkala, že to musí být drahé vozit z Jižní Ameriky až do Austrálie, ale že až bude mít cestu do Jižní Ameriky, určitě tam tu Českou republiku navštíví. >:D
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 30.01.19  06:48

« Re: Re: Fotosoutěž

Ale v podstate to dávajú
    symbol nebezpečia, zásuvka, chlpaté zviera, niečo špeciálneho, možná som to už videla, vypadá krásne, hmm... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.01.19  23:27

« Re: Fotosoutěž

Netušil jsem, že máme tak výjimečnou představivost. Proto zřejmě ani Renault nemá jinde ve světě problém se svým logem:
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…