white label 10.02.19 13:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
pd7
To není metalická stříbrná (jako Hockenheim Silver), to je pastelová křídově šedá, podobnou má třeba Audi (Nardo Grey) [odkaz]
, ale křída od Porsche je o poznání světlejší, na denním světle "zářivější", viz ta předchozí galerie. -
white label 10.02.19 03:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
911 CS 992 v křídově šedé (viz galerie k článku):
Co říkáte na 911/992 (viz text) a co říkáte na křídově šedou (viz galerie)?
U názvu této barvy ze zajímavé, že zatímco v němčině má název "Kreide" (křída), tak v angličtině ji Porsche neoznačuje očekávaným "Chalk" (křída), ale "Crayon", tedy pastelka, i když to může být i voskovka, nebo kreslící uhel, ale nikoli křída.
V int. diskusích (v angl. jazyku) ovšem stejně jednoznačně vede označení pro tuhle barvu ve formě "Chalk". -
praděda7 09.02.19 20:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Ten SK mě už dlouho láká........... ;-) Důležité je, aby se z teho nestaly "preteky"........ ;-) Degustaci/grilovačku/pokec/test výfuků klidně, když bude zájem, zase uspořádám.... :-! -
speedfred 09.02.19 16:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Samozrejme som za čokoľvek ,ten NS bol iba taký vystrel to tmy čo ak náhodou (to je ale tiež “iba” okreska ).
Kľudne SK ring či Brno,ale dobré je aj Červenohorské sedlo.
Makov nebude rozbitý po zime ? -
iudex 09.02.19 15:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Dobrá grilovačka nie je zlá, ale ešte lepšie je si trochu zajazdiť. Som v princípe aj za okruh, ale na NS nedôjdem, to je pre mňa (a zrejme pre väčšinu) ďaleko, to už by skôr Moraváci mohli dobehnúť na Slovakiaring. Ale tam by zase viacerí nejazdili, nie každý si chce drať auto na okruhu. Takže z môjho pohľadu je ideál okreskové jazdenie, kde každý môže ísť tak, na čo sa cíti. Na to je výborná trasa Bytča-Makov-Bumbálka-Rožnov, resp. okresky okolo Rožnova.
praděda7 09.02.19 13:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Já to vidím spíš buď na pokec a grilovačku a snad i nějaký ten menší testík anebo ježdění a to potom jak fredie navrhuje ten track day. Ten by byl samozřejmě nákladnější... ;-) -
speedfred 09.02.19 12:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Tak dajme zraz niekde na okruhu a na nejakom track day,kto bude chcieť jazdiť tak bude jazdiť a kto nie bude pozerať. Pokecať môžeme v boxoch pri káve.
Ideál by bol nejaký Nordšlajf :-) -
Ronault. 09.02.19 00:31
« Re: Re: Fyzikální záhada?
WL: Vím, že když stojí auto delší dobu v režimu auto, tak si přeřadí na neutrál, ale jestli umí plachtit jsem nenašel. To TS850 proto, že s TS850 jsem měl menší spotřebu než s Nokiany WR D4 a obě gumy jsou směrové, takže jen směrovostí to nebude. Navíc těžko říci, jestli je ten nárůst spotřeby u Nokianu proti TS850 gumami, nebo tím, že jsou nové a TS850 byly už sjetější a za celou dobu se nesetkaly s takovou ostrou zimou jako je teď.
Emel: tak jsme to teď počítali a pořád si držím náskok asi 15 kg >:D >:D >:D Jinak jasně, ale chtělo by to znát i čelní plochu. Ad váha, Picasso je těžší, má větší potenciální energii, která se přemění v kinetickou, ale ten rozdíl se mi nezdá tak velký.

Nordšlajf nie je až tak ďaleko :-) a dá sa z toho spraviť aj pekný rodinný výlet. Je tam fakt pekná príroda.