Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 11.02.19 08:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Ja to vidím obdobne ako fred, volil by som nejakú výraznejšiu farbu, karmínová červená je stávka na istotu a pre mňa No. 1, zrejme i lava orange, ale tú by som musel vidieť, aj miami modrá je fajn a dokonca aj tá jašteričia zelená sa mi pozdáva (ale tá nie je pre GTS). A na 911ku (notabene GTS s viacerými čiernymi doplnkami) sa mi pekne hodí aj základná červená.
Kriedová (pastelková) je určite neopozeraná a z tohto pohľadu zaujímavá, keby bola medzi základnými farbami, rozhodoval by som sa medzi ňou a čefvenou guards; pri cene ako za metalízu už asi nie a za aktuálnu cenu ako špeciálnu farbu už vôbec nie. -
white label 11.02.19 00:30
« Re: Frgály podruhé
sf
Zvlášť při těch cenách to není snadné nakonfigurovat nejen co se barev týče. >:-[]
Příplatky za metalízu jsou cca 34 tis. Kč a za speciální barvy ještě o 40 víc, tedy 74 tis. Kč, což je ještě, vzhledem k cenám 911ky, relativně snesitelné. Speciální barvy jsou karmínová, křídová, oranžová Lava, modrá Miami a zelená Lizard.
Z barev je i za mě top karmínová, z nebarev pak právě ta křídová, která je (bohužel) za stejný příplatek.
-
speedfred 10.02.19 21:54
Len tak zľahka som na to pozrel a poviem pravdu,že niečo takéto zadávať do výroby tak nad konfigurátorom farieb strávim asi 2 týždne :-) . 992 tam pasujú snáď všetky farby pretože tvar tej karosérie je famózny, ale za mňa by som vyberal asi z : carmine red , lava orange ,miami blue - neviem ale aké sú príplatky za special colour. Nie sú tam ale zlé ani tie základné farby guards red a racing yellow. Pri čiernej a bielej zase viacej vyniknú tie cervené svetlá vzadu. Fakt neviem,chcelo by asi vidieť aj čo najviac 911 v rôznych farbách. -
Thomasino 10.02.19 21:47
Nějaký srazík na Slovakiaringu? To bych byl pro. Stejně jako třeba na okreskách :-!
V úterý odjíždím mimochodem na otestování těch nových předních pneu Contíků TS 860S do Lungau k St.Michael am Lungau na středeční driftování, společně s BRZ klubem. Těším se jako malej kluk >:-[] -
white label 10.02.19 16:24
« Frgály podruhé
Tak mrkni, zajímalo by mě taky, co by sis dal na normální 911ku, myslím "bez RS" model, 2+2 verzi.
Konfigurátor 992:
[odkaz]
Jinak ta opticky těžká záď se dá do značné míry eliminovat konfigurací se sport paketem, kde je jiný nárazník s RZ umístěnou výše, tady je to ještě v kombinaci s příplatkovou karbonovou střechou:
[odkaz]
-
speedfred 10.02.19 16:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Mrknem do konfiguratoru,pretože neviem čo je momentálne v ponuke a na okruhoch človek vidí rôzne farby. Skôr ale nejakú výraznú. -
speedfred 10.02.19 15:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Známy má tú farbu(či podobnú) na A6 a reále vypadá veľmi dobre. Ani na tej 911 nevypadá špatne,ale ja by som chcel asi inú farbu. Inak zozadu je nová 911 ppč pekná.
Nordšlajf nie je až tak ďaleko :-) a dá sa z toho spraviť aj pekný rodinný výlet. Je tam fakt pekná príroda. -
white label 10.02.19 13:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
pd7
To není metalická stříbrná (jako Hockenheim Silver), to je pastelová křídově šedá, podobnou má třeba Audi (Nardo Grey) [odkaz]
, ale křída od Porsche je o poznání světlejší, na denním světle "zářivější", viz ta předchozí galerie. -
white label 10.02.19 03:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
911 CS 992 v křídově šedé (viz galerie k článku):
[odkaz]
Co říkáte na 911/992 (viz text) a co říkáte na křídově šedou (viz galerie)?
U názvu této barvy ze zajímavé, že zatímco v němčině má název "Kreide" (křída), tak v angličtině ji Porsche neoznačuje očekávaným "Chalk" (křída), ale "Crayon", tedy pastelka, i když to může být i voskovka, nebo kreslící uhel, ale nikoli křída.
V int. diskusích (v angl. jazyku) ovšem stejně jednoznačně vede označení pro tuhle barvu ve formě "Chalk". -

K tomu sport paket nárazníku. Neviem, ale niečo mi na tej fotke nesedí. Ten pohľad potlačil klenutosť blatníkov, zadné sklo vyzerá byť väčšie ako je a tá čierna strecha tomu tiež nepomohla. Nárazník je v tom asi nevinne.