Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.19  18:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Jj, karminrot vypadá i na fotkách jinak:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.19  17:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

X3M? Proč ne X4M, to bude spíš takový Macan Turbo (po face) od BMW.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.19  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Může na V8 biturbo v C63 AMG stačit i B4/F4 turbo? Když je to B4/F4 turbo v Caymanu GTS, tak zřejmě ano:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 13.02.19  16:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Náhodou jsem narazil na toto video. Je to posledních 20 minut z letošní 12 hodinovky pro GT cars na australském Bathurst okruhu. Kdo má zájem......[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.19  12:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

No, vyslovil to skoro neidentifikovatelně, znělo to jako "...majred", ale guardsred neřekl určitě. Na karmínovou to ale nevypadá.
    Ta vypadá jinak: [odkaz]
    Buď se spletl, nebo to video výrazně zkresluje barvy.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.02.19  12:31

wl má zrejme pravdu, bude to základná (pastelová) guards red (označovaná tiež ako Indischrot): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 13.02.19  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Anebo že by to byla tato Lava Orange? [odkaz]

Carmine red je v konfigurátoru opravdu o hodně tmavší.....[odkaz]

Vypadá to tak, že redaktor nemá rád domácí úlohy.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 13.02.19  11:49

Hmmmm.....poslechl jsem si komentář ještě jednou a pozorně a taky jsem rozuměl "kcharmájn ret"..... ;-) Na druhé straně, když jsem hodil do vyhledávače dotaz na carmine red, tak mě "vypadlo" toto....... [odkaz]
    Takže chybička se vloudila....anebo, že by to bylo počasím... :-O
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 13.02.19  11:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

iu....ano, také jsem už četl. Vypadá to nadějně. Kdyby mě náhodou X2 M35i nechytila za srdíčko, tak bych možná i X3M zvažoval. Škoda, že ten poslední model zase povyrostl a přiblížil se velikostně staré X5. O ceně zatím nic.....vidím to tak na 2.1 - 2.3mil. Na druhé straně X3 M40i je silná až dost.....udělá 0 - 100 pod 5 sec......... :-!
    Cayman GTS v karminrot........jo, barva je to pěkná a Caymanu to sluší. Určitě by to byl správný "otočkrk"... ;-) Ale z toho videa jsem málem dostal mořskou nemoc.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.02.19  11:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Aj sa mi zdalo, že vyzerá inak, ale redaktor vyslovene povedal carmine red.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.02.19  11:07

iu
    Není ani tak tmavá ani tak pěkná ani tak drahá jako karminrot, protože je to základní indischrot. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.02.19  09:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Dedo: už je vonku X3M resp. X4M: 355 kW/483k a 377 kW/513k vo verzii Competition. Moc pekné čísla na stredné SUV, nový 3,0 R6 tým výrazne prekonáva doterajšiu M3/M3 Competition/M3 CS. [odkaz]
    Btw. tu je testík Caymanu GTS v karminrot a tam vôbec nevyzerá taká tmavá: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 12.02.19  14:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

iu...žlutá vede............ :yes:
    [odkaz]
    [odkaz]

U MRS ty červené highlity na discích ????? Nepřehodili náhodou během focení kola????[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.02.19  13:13

wl: Moji Valaši mi rozumějí... ;-) Jednoznačně. Flamme Red je nejlepší poměr mezi vzhledem a penězi. Černá kola pochopitelně ne.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 12.02.19  13:09

športové auto má byť vidieť a počuť.
    inak u tej mojej haraburdy tiež chcú za bielu perleť a competicione červenú 65t Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 12.02.19  12:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

woody by vzal flamme, chtěl v ní i CRS a manželka (resp. spíš woody) by to přežil(a). ;-))Za mě taky červená a mezi žlutou a oranžovou raději tu žlutou.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.02.19  12:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

OK, manželkin názor teda viem, ale čo Ty, vážne by si na MRS zobral nejakú nefarbu, ktorá to auto úplne pochová? Napr. strieborná: [odkaz] či čierna? [odkaz]
    Proste musíš uznať, že MRS tá žltá a oranžová posúva na vyššiu úroveň atraktívnosti: [odkaz]
    [odkaz]
    Ale ako kompromis medzi atraktívnosťou a cenou je dobrá červená flamme: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 12.02.19  12:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

iudex: Možná jsi přehlédl, že jsem ti kromě snížené příčetnosti dal na výběr ještě velké nadšení. >:-[] To manželka by měla jasno a už by mi šla na úřad vyřizovat odebrání občanky. >:D

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.02.19  11:50

Porsche tu mám kúsok a mávajú tam dosť áut nastavaných, tak ju skúsim pozrieť v reále.
    Červená má problém/výhodu, že potlačí design zadných svetiel. Niekde to je žiadúce a inde nie. 911 to rozhodne nepotrebuje.
    Tá šedá tomu sadne ako pr.el na šerbel, ako hovoríš.
    Nakoniec by som sa asi rozhodoval medzi menej výraznou kriedovou, alebo výraznejšou Miami. Ja modrú rád
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 12.02.19  11:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

woody: presne tak, pri carbon steel to nebolo ťažké, lebo cena bola ako za každú inú metalízu a zároveň tam bola tá jedinečnosť len pre GTI. Ale tam zase bola biela perleť za cca. dvojnásobok. Čo sa týka MRS, tie dve farby sú drahé (1600 eur), ale zase robia MRS výnimočným, najmä vďaka nim MRS vyniká na ceste, daj si tam nejakú šedú a to auto úplne zabiješ. Našťastie tam je ešte pekná červená flamme (aj keď tiež stojí o chlp viac ako bežné metalízy). Pri MRS by som mal ale veľkú dilemu s výberom farieb, možno by som ale (ako píšeš v stave zníženej príčetnosti) tú výraznú metalízu kúpil. ;-)
    No a zelené disky na Fabii sú presne tým, čo som mal na mysli pri riziku gýča. >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…