Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 13.02.19 12:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
No, vyslovil to skoro neidentifikovatelně, znělo to jako "...majred", ale guardsred neřekl určitě. Na karmínovou to ale nevypadá.
Ta vypadá jinak: [odkaz]
Buď se spletl, nebo to video výrazně zkresluje barvy. -
praděda7 13.02.19 11:49
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Hmmmm.....poslechl jsem si komentář ještě jednou a pozorně a taky jsem rozuměl "kcharmájn ret"..... ;-) Na druhé straně, když jsem hodil do vyhledávače dotaz na carmine red, tak mě "vypadlo" toto....... [odkaz]
Takže chybička se vloudila....anebo, že by to bylo počasím... :-O -
praděda7 13.02.19 11:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
iu....ano, také jsem už četl. Vypadá to nadějně. Kdyby mě náhodou X2 M35i nechytila za srdíčko, tak bych možná i X3M zvažoval. Škoda, že ten poslední model zase povyrostl a přiblížil se velikostně staré X5. O ceně zatím nic.....vidím to tak na 2.1 - 2.3mil. Na druhé straně X3 M40i je silná až dost.....udělá 0 - 100 pod 5 sec......... :-!
Cayman GTS v karminrot........jo, barva je to pěkná a Caymanu to sluší. Určitě by to byl správný "otočkrk"... ;-) Ale z toho videa jsem málem dostal mořskou nemoc.... ;-) -
iudex 12.02.19 12:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
OK, manželkin názor teda viem, ale čo Ty, vážne by si na MRS zobral nejakú nefarbu, ktorá to auto úplne pochová? Napr. strieborná: [odkaz] či čierna? [odkaz]
Proste musíš uznať, že MRS tá žltá a oranžová posúva na vyššiu úroveň atraktívnosti: [odkaz]
[odkaz]
Ale ako kompromis medzi atraktívnosťou a cenou je dobrá červená flamme: [odkaz] -
Dany 12.02.19 11:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Porsche tu mám kúsok a mávajú tam dosť áut nastavaných, tak ju skúsim pozrieť v reále.
Červená má problém/výhodu, že potlačí design zadných svetiel. Niekde to je žiadúce a inde nie. 911 to rozhodne nepotrebuje.
Tá šedá tomu sadne ako pr.el na šerbel, ako hovoríš.
Nakoniec by som sa asi rozhodoval medzi menej výraznou kriedovou, alebo výraznejšou Miami. Ja modrú rád -
iudex 12.02.19 11:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
woody: presne tak, pri carbon steel to nebolo ťažké, lebo cena bola ako za každú inú metalízu a zároveň tam bola tá jedinečnosť len pre GTI. Ale tam zase bola biela perleť za cca. dvojnásobok. Čo sa týka MRS, tie dve farby sú drahé (1600 eur), ale zase robia MRS výnimočným, najmä vďaka nim MRS vyniká na ceste, daj si tam nejakú šedú a to auto úplne zabiješ. Našťastie tam je ešte pekná červená flamme (aj keď tiež stojí o chlp viac ako bežné metalízy). Pri MRS by som mal ale veľkú dilemu s výberom farieb, možno by som ale (ako píšeš v stave zníženej príčetnosti) tú výraznú metalízu kúpil. ;-)
No a zelené disky na Fabii sú presne tým, čo som mal na mysli pri riziku gýča. >:D

[odkaz]