Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.02.19  19:57

« Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!

Ano, na předku. Vzadu Semperit Speedgrip 3. Jak je vidět, fungují dobře, driftujento skoro samo. Dokonce jsem dostal jeden ze dvou pohárů, za nejlepší osmičky a driftíky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.19  19:23

« Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!

To už máš ty nové 760tky? Jaké jsou?
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 16.02.19  18:28

« Driftování v Lungau - pecka akce !!

Nazdar pánové, tak jsme se včera vrátili z výletu do rakouského Lungau, kde jsme trošku potrénovali driftíky s BRZ klubem a Corners.cz >:-[] Fajnová partička lidí, skvělá zábava, moc jsme si to užili :yes: :yes: :yes:
    Tady jsem sestříhal video z akce, včetně pár pěkných záběrů z dronu a na závěr dal několik povedených fotek od fotografů. Pak dám fotky do galerie, zatím aspoň video :-) Je tam i jedno moje zapadnutí do sněhu, kdy mě museli vytlačit.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.19  16:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Spíš "odvahu"! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 16.02.19  16:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Asi nemají tu drzost.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.19  16:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Zřejmě by si měli koupit Yarise, aby při příjezdu na hotel nevypadali tak "tuctově"...., navíc je to ideální auto na DéJedničku. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 16.02.19  15:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Asi spíš nemají na pořádný Porsche..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.19  15:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Vážně..., že by už ani někteří majitelé Porsche neměli na pořádný hotel... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 16.02.19  14:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

No divil by ses, co za plečky tam za 750Kč/den parkují.....i nějakého Macana jsem tam zahlédl..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.19  14:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Se nedivím, že už vás tam znají, jediní štamgasti s Yarisem. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 16.02.19  09:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Nás tam už znají, portýr jenom salutuje..... >:D Já bych stejně našeho Yariska nějakému portýrovi jen tak nesvěřil. On je tam totiž dost komplikovaný točitý sjezd dolů. Co kdyby nám odřel plecháče.. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.02.19  00:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Nemůže mít všechno, zase má tu S5ku s V8.
    Už vidím jak přijíždíte do Hiltonu a podáváš portýrovi klíče od Yarisu se slovy:
    "Zaparkujte mi to opatrně..." :-O >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 15.02.19  22:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

X2 taky...... >:D
    Známý mě asi těžko v Praze potká, protože on na Hilton nemá.... >:D
    Ale jinak je s ním prča..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.02.19  20:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

"...je spíš takový trochu výš "nakoplý" hatchback...."
    To vystihuje spíš X2, než Evoque. ;-)
    Jakpak asi ten tvůj známý hodnotí tebe? :-O :*) >:D
    A nemyslím, jenom když tě potká v Praze v Yarisu... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 15.02.19  19:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Jo, máš pravdu, Evoque je spíš takový trochu výš "nakoplý" hatchback.... ;-) Dnes jsem míjel novou bílou X3 a docela ji to šiklo....že by.... ;-) No, je dobře, že je stále si z čeho vybírat.
    Známý si nedávno koupil starší Audi S5 V8 kupé a je z něj nadšený...doufám, že mu vydrží...vypadá dobře....(to kupátko)....známý je už trochu ošuntělý.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.02.19  15:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Ten už má ale (na krabici) hodně pečlivě zakulacené hrany..., takový menší Velar.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 15.02.19  12:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Ještě k X3. Škoda, že zase povyrostla a na daily drive se už nehodí. Zůstává v zaměřovači jen v případě, že bychom zůstali u 2 aut. Ale "moja" už šoférovat nechce, tak 2 auta nedávají moc smysl. Na dálnici by X3 byla určitě lepší než X2. Ale to by zase X5 byla pohodlnější než X3. No uvidíme jak se povede ta X2 M35i.....jo a pak jsou tu ještě ty Audiny a AMG....a Evoque..... ;-) Jo ještě je tu varianta, že bychom zůstali jen u X5 a pro rohlíky bych jezdil na kole.....elektrokole?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 15.02.19  11:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

No, mě ti "krabicojdi" k SUV nějak víc pasují. I takové (pro mě) sexiest SUV Evoque, je pořád ještě "krabicoid".... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 14.02.19  01:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

X3 je praktičtější (což ty asi stejně nevyužiješ), ale taky designově "krabicoidnější".
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda7

praděda7 13.02.19  23:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé

Předešlá X4 byla o poznání kratší a kapku vyšší, ale nějak mě víc sedla [odkaz]
    Tahleta nová je nějaká natáhlá (4752mm) a těch bočních oken...no nevím, nevím....
    [odkaz]
    X3 je mi víc sympatická.....
    [odkaz]
    i když vkládám největší naděje v X2 M35i....
    [odkaz]
    ....já vím....ussrraný 4 hrnek....... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…