Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 16.02.19 18:28
« Driftování v Lungau - pecka akce !!
Nazdar pánové, tak jsme se včera vrátili z výletu do rakouského Lungau, kde jsme trošku potrénovali driftíky s BRZ klubem a Corners.cz >:-[] Fajnová partička lidí, skvělá zábava, moc jsme si to užili :yes: :yes: :yes:
Tady jsem sestříhal video z akce, včetně pár pěkných záběrů z dronu a na závěr dal několik povedených fotek od fotografů. Pak dám fotky do galerie, zatím aspoň video :-) Je tam i jedno moje zapadnutí do sněhu, kdy mě museli vytlačit.
[odkaz]
-
white label 16.02.19 16:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Zřejmě by si měli koupit Yarise, aby při příjezdu na hotel nevypadali tak "tuctově"...., navíc je to ideální auto na DéJedničku. >:D -
praděda7 16.02.19 09:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Nás tam už znají, portýr jenom salutuje..... >:D Já bych stejně našeho Yariska nějakému portýrovi jen tak nesvěřil. On je tam totiž dost komplikovaný točitý sjezd dolů. Co kdyby nám odřel plecháče.. >:D -
white label 16.02.19 00:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Nemůže mít všechno, zase má tu S5ku s V8.
Už vidím jak přijíždíte do Hiltonu a podáváš portýrovi klíče od Yarisu se slovy:
"Zaparkujte mi to opatrně..." :-O >:D >:-[] -
white label 15.02.19 20:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
"...je spíš takový trochu výš "nakoplý" hatchback...."
To vystihuje spíš X2, než Evoque. ;-)
Jakpak asi ten tvůj známý hodnotí tebe? :-O :*) >:D
A nemyslím, jenom když tě potká v Praze v Yarisu... >:-[] ;-) -
praděda7 15.02.19 19:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Jo, máš pravdu, Evoque je spíš takový trochu výš "nakoplý" hatchback.... ;-) Dnes jsem míjel novou bílou X3 a docela ji to šiklo....že by.... ;-) No, je dobře, že je stále si z čeho vybírat.
Známý si nedávno koupil starší Audi S5 V8 kupé a je z něj nadšený...doufám, že mu vydrží...vypadá dobře....(to kupátko)....známý je už trochu ošuntělý.... >:D -
praděda7 15.02.19 12:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Ještě k X3. Škoda, že zase povyrostla a na daily drive se už nehodí. Zůstává v zaměřovači jen v případě, že bychom zůstali u 2 aut. Ale "moja" už šoférovat nechce, tak 2 auta nedávají moc smysl. Na dálnici by X3 byla určitě lepší než X2. Ale to by zase X5 byla pohodlnější než X3. No uvidíme jak se povede ta X2 M35i.....jo a pak jsou tu ještě ty Audiny a AMG....a Evoque..... ;-) Jo ještě je tu varianta, že bychom zůstali jen u X5 a pro rohlíky bych jezdil na kole.....elektrokole?