Thomasino 17.02.19 17:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Broučci jsou super, stejně jako záběry z dronu na auta v jízdě.
Praděda - ještě s oblibou používám "jsem mladý, jen jsem dlouho mladý" >:-[] >:-[]
Bude stačit i ta X2 M35i, ta nemá těžiště tak vysoko, navíc není tak těžká, s tou by tě tam asi ještě pustili ;-) -
Thomasino 16.02.19 20:15
« Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Tak to jen tak nebude. Není důvod. Potřeboval jsem jen na předek, protože ty Semperitky v rozměru 245/35 R19 neměli.
EDIT: PRADĚDA - ty máš na driftíky skvělý auto, teda pokud tam máš dodělaný samosvor (ale jde to i bez něj), měl bys to zkusit dokud jsi ještě celkem mladý, je to skvělý !! -
Thomasino 16.02.19 18:28
« Driftování v Lungau - pecka akce !!
Nazdar pánové, tak jsme se včera vrátili z výletu do rakouského Lungau, kde jsme trošku potrénovali driftíky s BRZ klubem a Corners.cz >:-[] Fajnová partička lidí, skvělá zábava, moc jsme si to užili :yes: :yes: :yes:
Tady jsem sestříhal video z akce, včetně pár pěkných záběrů z dronu a na závěr dal několik povedených fotek od fotografů. Pak dám fotky do galerie, zatím aspoň video :-) Je tam i jedno moje zapadnutí do sněhu, kdy mě museli vytlačit.
white label 16.02.19 16:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Zřejmě by si měli koupit Yarise, aby při příjezdu na hotel nevypadali tak "tuctově"...., navíc je to ideální auto na DéJedničku. >:D -
praděda7 16.02.19 09:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Nás tam už znají, portýr jenom salutuje..... >:D Já bych stejně našeho Yariska nějakému portýrovi jen tak nesvěřil. On je tam totiž dost komplikovaný točitý sjezd dolů. Co kdyby nám odřel plecháče.. >:D -
white label 16.02.19 00:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Frgály podruhé
Nemůže mít všechno, zase má tu S5ku s V8.
Už vidím jak přijíždíte do Hiltonu a podáváš portýrovi klíče od Yarisu se slovy:
"Zaparkujte mi to opatrně..." :-O >:D >:-[]

Toto by som si vedel užiť