Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 20.02.19 10:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Mne naopak Trophy príde ako najlepšia ponuka. Navýšenie ceny viac ako vyrovná výbava a fakticky ten vyšší výkon máš zadarmo. Alebo potom opačný extrém, teda základ bez zbytočných príplatkov, aby človek mal jeden z najdostupnejších HH na trhu.
Ako rád ja virtuálne kupujem autá. >:D
Dedo: jj, videl som, vyzerá to sľubne, ale zatiaľ ide len o render, tak si počkáme. Hlavne o aký typ karosérie pôjde, doterajšie Gran Coupé boli 5dv. liftbacky, toto ale vyzerá skôr na sedan. Aj tak som ale z nových bavorákov najviac zvedavý na M135i, hlavne do akej miery prechodom na R4 a FWD/AWD (ne)stratí charakter. No a na cenu. -
Dany 20.02.19 09:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Iudex: Tie Fuji sú trochu prázdnejšie, ale o to ide, aby boli ľahké a pevné. Bez pohľadu do šrajtofle, by som volil Fuji. Ak By som reálne kupoval, zrejme by som ani nesiahol po Trophy. Jerez mi prídu moc aj pri flame a viac sa hodia k nefarbám, kde by trochu oživili vzhľad. Aj tam by mi asi stačili červeno lakované Brembo strmene.
K 911. Mne sa nepáči ten trend odstraňovania radiacej páky. Možno je to zvyk, ale ten výrastok tam pôsobí ako po amputácii. Ostatok by som asi rozdýchal ;-) -
iudex 20.02.19 08:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
wl: tie Fuji disky na mňa pôsobia už moc prázdne: [odkaz] No a dať ďalších 1700 eur za disky na auto, na ktorom už sú (rovnako 19 palcové) fakticky príplatkové disky za tisícku, to je pre kompakt hrubo mimo. A mne sa tie 19ky Jerez páčia; sú samozrejme závislé na farbe karosérie, lebo tie červené akcenty nejdú ku všetkému, napr. na žltej či oranžovej sa to už bije. Ale na červenej flamme to z môjho pohľadu sedí.
Ad test: podľa mňa je fajn, že ani Trophy nie je vytriasačka vhodná len na okruh, ale stále použiteľný HH, len ostrejší ako základ. Proste ideál na denné jazdenie a zároveň už prispôsobené na okruh (brzdy). Mimochodom podľa technických údajov je Trophy ľahšie, ako základné RS.
Dany: z toho videa trocha cítiť, že Rasťo nie je úplne vo vytržení, ako by človek pri najnovšej generácii legendy očakával. A z tých pár poznámok (zvuk, priebeh krútiaku, vplyv GPF) sa zdá, že v Porsche mali hodne roboty, aby kvôli emisným predpisom 992ka nebola horšia, ako 991ka a je otázne, či je vlastne lepšia, ako predchodca. -
Dany 20.02.19 07:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
WL: Carrera od Rasťa
[odkaz]
na statických záberoch je myslím tá základná červená. Pri jazdách ale hádže aj tmavšie polohy, tak som si nie celkom istý. Pred stánkom Porsche to u nás vyzerá ako čiernobiely comics s jedným farebným hrdinom, žltou 911. -
praděda7 19.02.19 18:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Určitě to bude zajímavé čtení až proti sobě postaví MRST a FST......výkonově rozdíl 0.0nic, ale .5 l rozdíl v objemu motoru. Nevím (nehledal jsem), jak jsou na tom soupeři s hmotností (tuším, že FFST bude kapku těžší), ale i tak bude srovnání moc zajímavé. :-!
Jo, ten červený akcent na kolech mě taky nesedí... -
white label 19.02.19 17:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Ale ty disky už jsou celkově překombinované/přeplácané. Nejhezčí a nejlehčí 19" disky na MRS jsou Fuji Light. A jak už to bývá skoro pravidlem, taky nejdražší. ;-)
[odkaz]
[odkaz]
Závěr testu MRST z AutoZeitungu (on-line překladač):
"NÁŠ ZÁVĚR
Dokonce i nová řada Renault Mégane RS Trophy (2018) není radikální hnací stroj, ale přesto je každodenní Hothatch s velkým zábavným potenciálem. Kompaktní sportovní vůz byl však v některých oblastech technicky zdokonalen a tím zlepšil dynamiku jízdy. To je zvláště patrné, když přesunete trofej do hraniční oblasti. Co bychom si přáli: Větší optické rozlišení na standardní RS, co chceme do budoucna: radikálnější RS Trophy R a nový pokus o rekord na Nürburgringu-Nordschleife."
-
iudex 19.02.19 15:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Malý OT: už je v cenníku Megane RS Trophy. Cena je 31890 eur, čo je o 2450 eur viac, ako štandardné RS s paketom Cup. V cene sú už ale 19ky (pre RS 990 eur), dvojmateriálové brzdy (1100 eur), volant v alcantare (300 eur) či RS monitor (250 eur), čiže reálne je Trophy lacnejšie, ako rovnako vybavené (a slabšie) RS Cup. A ako bonus červené akcenty v diskoch pekne ladia s flamme red metalízou.
[odkaz] -
Dany 18.02.19 12:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Iudex: jeden by čakal, že keď ideš pomaly, tak ideš na spotrebu >:D
To bola Trnava taká zasekaná?
Ja dnes tradičných 30 minút z TT až na firmu. Pracujem na okraji Bratislavy, pri Porsche. Ak nie je zapchatý obchvat až na diaľnicu, tak to býva v pohode. -
woody-alien 18.02.19 10:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
iudex: Tak to už si naplnil Emelovo proroctví, kterým kdysi komentoval pohyb BMW X6 po Praze. Totiž že jejich majitelé hrají hru, jestli hodnota průměrné spotřeby bude nižší než hodnota průměrné rychlosti. >:D >:D >:D ;-) -
iudex 18.02.19 09:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Jj, paráda, toto by si asi každý rád skúsil. A najlepšia na tom je tá bezrizikovosť, ak driftík nevyjde, žiaden problém.
Dany: ako zápchy v BA, v pohode? Ja pre zápchy ani nemusím do BA, 9 km mi dnes trvalo 47 minút: [odkaz] 8-s -
Thomasino 17.02.19 17:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Broučci jsou super, stejně jako záběry z dronu na auta v jízdě.
Praděda - ještě s oblibou používám "jsem mladý, jen jsem dlouho mladý" >:-[] >:-[]
Bude stačit i ta X2 M35i, ta nemá těžiště tak vysoko, navíc není tak těžká, s tou by tě tam asi ještě pustili ;-) -
-
Thomasino 16.02.19 20:15
« Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Tak to jen tak nebude. Není důvod. Potřeboval jsem jen na předek, protože ty Semperitky v rozměru 245/35 R19 neměli.
EDIT: PRADĚDA - ty máš na driftíky skvělý auto, teda pokud tam máš dodělaný samosvor (ale jde to i bez něj), měl bys to zkusit dokud jsi ještě celkem mladý, je to skvělý !!