Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
praděda7 11.03.19 12:33
« Re: Re: Re
Tak ta A1 v odkaze je opravdu fešák.(Ty kola...paráda, ale nejdou mě nakonfigurovat s černou střechou... ). Žlutá s černou si rozumí. (Asi tak jako modrá s bílou).
[odkaz]
[odkaz]
Tady opět žlutá (orange tint) s černou......černé snad už trochu moc....
[odkaz]
Tak já jsem A1 nakonfiguroval na 976k Kč (200koníkovou) a to jsem se držel zkrátka. Hodnotím, že nabízí dojezdovou rezervu, ale nenabízí střešní okno, což je škoda.
Já si myslím, že na 200k Audinu je to cena férová. Jo, také jsem nenarazil na adaptivní podvozek......? Je v sériové výbavě..... :-) -
white label 11.03.19 12:31
« Re: Re: Re
Bílá střecha na nebílém voze (kromě toho, že logicky auto opticky zvyšuje) vypadá jako auto nevybalené z přepravní folie: [odkaz]
Naštěstí v Audi dostali rozum, a na novou A1 nelze kontrastní bílou střechu objednat,
dostupné kontrastní lakování pouze v barvě: Černá Mythos nebo Šedá Manhattan.
-
iudex 11.03.19 08:37
« Re: Re
Tak dvojková Fabia je auto, ktorej nepomôže asi žiadna kombinácia farieb, každopádne tá kombinácia modrého laku, čiernych zrkadiel, strieborných diskov a bielej strechy pôsobí naozaj veľmi zle. To A1 vyzerá o tri levely lepšie, takže pri dobrom zladení by nemusela ani biela strecha vyzerať zle. Ale čierna strecha vyzerá pochopiteľne lepšie, ideálne s červenou perleťou misano alebo žltou metalízou pyton: [odkaz] To autíčko má len jednu chybu: je strašne drahé, ja som sa v konfigurátore bez rozhadzovania dostal na 34t eur a to je za trochu krajšie Polo úplne mimoňská cena. -
praděda7 09.03.19 11:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Tomáš Zdražil, Brno
So, 9. března 2019, 08:25:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | +19 / -6
Je teď potřeba, aby se nějaký novinář zeptal Kalouska, co si o tom myslí. Aby si lidé vzpomněli, že Kalouska nemají rádi (je úplně jedno co řekne, stačí že se objeví někde v médiích) a tím se od situace ANO odvedla pozornost. Potom můžeme mít přes 50 %!
Ironie? -
white label 09.03.19 09:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
Reakce v diskusi pod aktuálním článkem o odposleších Faltýnka v případu s Kapschem:
"Tomáš Zdražil, Brno
So, 9. března 2019, 08:24:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | 0 / 0
I kdyby Faltýnek s Babišem někoho zastřelili za bílého dne a natočily to kamery, budu je stále volit. Nezajímá mě to, prostě chci, aby ANO mělo přes 50 % a konečně byl od všech diskuzí klid."
-
praděda7 08.03.19 20:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
wl....dej mi jeden dobrý důvod, proč bych tu X2 neměl kupovat, když bych ji chtěl mít jako "only car in the family"..... ;-) Já myslím. že velikostně i výkonově je perfekt. Samozřejmě bude ještě hodně záležet na podvozku. Nesmí to být žádné "natřásadlo".... ;-) -
woody-alien 07.03.19 17:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Driftování v Lungau - pecka akce !!
iudex: Leona přezouvám příští pátek, ať se děje co se děje. Se Swištěm počkám do konce března - ne že bych očekával sníh, ale jdu na technickou a ještě nemám připravený nový letní. A zimáky vypadají, ehm, podstatně líp. ;-)

V S-linu jsou nastavitelné tlumiče už v základu, jinak v rámci Dynamik paketu za 26.500,-.
P.S. Ten MCS s bílou střechou a bílými zpětnými zrcátky se mi taky nelíbí.