Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 22.03.19 10:06
« Re: Re: Re: Samé skromné socky
Billbar label? Čo Ti tunajší "malý, nerevolučný facelift" zrušil konto? ;-)
Možno ešte týždeň a výsledkom zmien bude to, že budeme ďakovať, ak spojazdnia doterajší web ako bol.
A čo ako znalec a fanúšik Porsche hovoríš na nový Cayenne coupé? Za mňa teda dobré, asi najkrajšie "SUV-kupé": [odkaz] Pekná je aj tá červenooranžová metalíza. Inak zozadu mi to celkom pripomína toto: [odkaz]
-
Dany 21.03.19 07:24
« Re: Re:
WL: mal som ho tak zaradený kvôli rôznym indíciám. Tak napr. o tom postavení v hierarchii bolo vyhlásenie Volkswagenu a druhá časť vety je doplnok p. Kolmana. Však ho poznáš. Tvrdé plasty v interiéri, horšie ako v Pole. Mohlo ma to trknúť podľa možnosti štvorkolky. Netrklo. Ale už som sa zrovnal ;-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

iudex: Koukám, že si připravuješ půdičku pro Proceed. >:-[] Takové skoro Porsche. ;-)
Btw: Mezi 14. a 20. červencem se budu vyskytovat v Prostřední Bečvě, hotel Sport Art centrum. Pokud bys v tom období nebyl mimo, mohli bychom konečně udělat sraz nových aut, samozřejmě s billbarem. Tedy pokud bude přítomen. Budu tam sice jako hodně chudej příbuznej, ale mně to neva. ;-)