Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
praděda7 22.03.19 15:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samé skromné socky
Doporučuji každému se s X5 svést. Já měl svého času sice jen 313k 40d, ale svezení to bylo parádní, jak už jsem několikrát poznamenal. Novou X5 mám stále v zaměřovači, ale v tabulce "podezřelých" figuruje až někde v druhé polovině..... >:D -
iudex 22.03.19 15:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Samé skromné socky
woody: tak odhalil si ma, na Porsche nemám, tak ho podvedome hľadám v Kii. ;-) Ale keď už sa bavíme o SUV-imidžovke, na ktorú nemám, tak rovno Lambo Urus, ktoré testoval Rasťo: [odkaz]
Btw. kolega mi práve rozprával, ako sa zviezol s X5 s triturbom 50d. A hoci sa chcel tváriť nad vecou, že akože nejaké SUV ho nerozhodí, bolo vidieť, že na neho to auto spravilo dojem a z hľadiska dynamiky, pružného zrýchlenia, ako aj stability na ceste i v zákrutách zjavne zbúralo predsudky o tom, ako jazdí veľké SUV. -
-
iudex 22.03.19 11:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Samé skromné socky
No veď mi volal nasr.ný wl, že sa nevie prihlásiť a keď zmenil nick, tak už ho to nepustí k pôvodnému wl. Proste amatérčina najhrubšieho zrna. Podľa mňa by teraz aj redakcia bola rada, keby sa vedeli vrátiť k pôvodnému dizajnu bez zmien, ale asi sa už nedá. Aj by som povedal, že tak im treba, ale doplácame na to my.
Inak stretko jasné, dobehnem v lete, ale aj dovtedy by mohlo byť ešte nejaké stretko, škoda nevyužiť jarné počasie.
-
woody-alien 22.03.19 11:30
« Re: Re: Re: Re: Samé skromné socky
No ty voe, zatímco na auto.cz mi to přihlášení bralo, tady ho to chtělo znova a dva dny mi to psalo, že mám špatný heslo. Na auto.cz mi to pro změnu nebralo příspěvky... :no: :no: :no: :no: Ať jdo do háje, funguje to hůř než Wrangler s Ozzmanem za volantem. >:D >:D
iudex: Koukám, že si připravuješ půdičku pro Proceed. >:-[] Takové skoro Porsche. ;-)
Btw: Mezi 14. a 20. červencem se budu vyskytovat v Prostřední Bečvě, hotel Sport Art centrum. Pokud bys v tom období nebyl mimo, mohli bychom konečně udělat sraz nových aut, samozřejmě s billbarem. Tedy pokud bude přítomen. Budu tam sice jako hodně chudej příbuznej, ale mně to neva. ;-) -
iudex 22.03.19 10:06
« Re: Re: Re: Samé skromné socky
Billbar label? Čo Ti tunajší "malý, nerevolučný facelift" zrušil konto? ;-)
Možno ešte týždeň a výsledkom zmien bude to, že budeme ďakovať, ak spojazdnia doterajší web ako bol.
A čo ako znalec a fanúšik Porsche hovoríš na nový Cayenne coupé? Za mňa teda dobré, asi najkrajšie "SUV-kupé": [odkaz] Pekná je aj tá červenooranžová metalíza. Inak zozadu mi to celkom pripomína toto: [odkaz]
-
Dany 21.03.19 07:24
« Re: Re:
WL: mal som ho tak zaradený kvôli rôznym indíciám. Tak napr. o tom postavení v hierarchii bolo vyhlásenie Volkswagenu a druhá časť vety je doplnok p. Kolmana. Však ho poznáš. Tvrdé plasty v interiéri, horšie ako v Pole. Mohlo ma to trknúť podľa možnosti štvorkolky. Netrklo. Ale už som sa zrovnal ;-)

Ktora varianta je jednoduchsia a da sa vobec take auto postavit:
1. Z M140i manual (treba dorobit xdrive)
2. Z M140i xdrive automat (treba dat manualnu prevodovku z 340i xdrive a dorobit spojku)
Dakujem.