Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.04.19  18:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Tms....takový krásný kola a adaptivní podvozek za těch mizerných 40 klacků kua stojí, ne? Však až budeš prodávat, tak je určitě dostaneš zpátky......... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 01.04.19  17:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

U tebe 2-3, znamená reálně 1-1,5 max. ;-)
    A neplatí to jen u tohoto. :*) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.19  17:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

No to víš, Když je to ten Macan Social Edition :-! >:-[]
    Ale jasně, než se tlumiče podělají, stejně to za 2-3 roky prodám >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 01.04.19  16:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Th
    To je sranda, když zrovna ty řešíš, kolik vydrží/stojí tlumiče... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 01.04.19  16:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Vzadu to bude multilink už díky 4x4.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.19  15:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

částečně ano, ale proč zbytečně vyhazovat dalších 40 tisíc ?? (20+20) :-!
    ..navíc zprávy z autorizovaných servisů hovoří o tom, že adaptivní podvozky u BMW i VW jsou poruchovější, takže klasický tlumiče nejen že stojí polovinu, ale více vydrží.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.04.19  15:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Tms....když objednáváš FR 4x4, tak máš i možnost adaptivního podvozku. To by snad mělo řešit tu tvdost na 19" kolech, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.19  15:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Přesně tak. Nemá to velký kola, ono to není ani tak moc velké SUV, spíše středně velké až menší. Délka jen 436cm. Je to holt na podvozku Golfa (jo a vzadu bude s touto motorizací samozřejmě multilink).
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 01.04.19  15:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Tak to teda nemá (na SUV) moc velký obvod kol (včetně pneu).
    Pokud bys pak koupil jiné 18", tak bys ty letní pneu ani nemusel prodávat.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.19  14:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Prý ano.
    Já bych klidně volil Sunset Orange, byla by to i moje volba na X2 nebo X1. Ale taky už jich jezdí hodně. Nicméně z nabídky nyní to nejzajímavější :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.04.19  14:51

wl...až přijde na "lámání chleba" tak se na tu možnost individuální barvy zeptám. Červená Velvet? Je hezká, ale tu bmw nenabízí. V mém předešlém odkaze je Sunset Orange. Hodil sem čučku a v de. a i v usa. je nabídka barev stejná a o individuální barvách ani "Ťuk" (někde sem četl, že brzy hodí "flintu do žita). No, on nemusí být zrovna špatný manažér, ale když má kolem sebe snůšku lemplů, tak s tím nic nenadělá. A ano, párkrát se "střelil do nohy"..... ;-)

Thm....píšeš, že je na 19" Ateca moc tvrdá. A to i s adaptivním podvozkem?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.19  13:59

S tím že nemusím přebírat a rovnou nechám na salóně, to jsi mě celkem pobavil >:-[] :yes: Ale vždycky si to auto chci aspoň na rok vyzkoušet a podrobit "dlouhodobému testu" ;-)
    Ty 19" kola jsou hezčí, ale v Cupra Ateca co jsem řídil mi to přišlo už moc tvrdý (ale ona má i tvrdší podvozek) a zrazoval mě od toho i Honza Červenka (co jezdil s tou 2,0 TSI FR), když jsem to s ním probíral. Vyzkoušíme jak se to celé bude vůbec chovat, protože jsem se nikde nedostal k projetí verze FR a kdyžtak se ty kola použijí jako zimní (pneu se prodají) a na jaře se koupí buď jiné 18" kola, nebo 19" kola. Ale ty 19" mají rozměr 245/40 a 18" kola jsou užší o 20mm a jsou 225/50. Takže i hlučnost na dálnici hraje celkem roli.
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 01.04.19  12:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Komunikace s ajťaamatéry i s "MaMa" stále marná, takže jsem byl zatím nucen založit nový profil s jinou emailovou adresou a lehce faceliftovat nick.

Jestli bude Thom čekat na auto půl roku, tak už ho pak ani nemusí přebírat, prostě ho dá rovnou na protiúčet a vybere něco dalšího...

p777 - Červená Velvet je podle mě jediná možná volba z toho mála, co je na to v nabídce.
    A tmavá je v reálu rozhodně dost, resp. tak akorát. Opravdu povedený (škodovácký) odstín červené. Takový právě té X2 M35i chybí.
    Nabídka barev na X2 M35i je tristní, nevybral bych si. Není nějaká možnost individuální barvy?

Th- Proč ty pěknější kola nebereš, k vůli ceně?
    Na tom tvém odkazu vypadají jinak, tam mají tmavě podbarvené jen ty hlavní elementy, kdežto v konfigurátoru jsou podbarveny komplet, což vypadá ještě o něco líp.

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.04.19  11:57

Tady vypadá X2 zajímavě v SO s šedým cladding. (Ale M35i s cladding nelze).

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.19  11:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Praded: k okukateľnosti výrazných farieb: je to len zbytočný strach vystúpiť trochu z davu (čomu sa práve u Teba divím). Aj mňa si strašil s tým skorým opozeraním oranžovej a po roku tvrdím, že je to to najlepšie, čo som mohol pri výbere urobiť. Kamarát teraz kúpil 3er v obligátnej mineral grey a tá sa vedľa sunset orange úplne stráca, proste sivá myš. A šedi je na svete aj tak priveľa.
    Naviac Tomova červená velvet nie je nijak expresívna kombinácia á la ružový Bentley: [odkaz] , proste pekná červená.
    Plus ako viacerí poznamenali, Tom to aj tak vymení skôr, akoby sa mu stihla (akákoľvek) farba opozerať. ;-)
    Inak súhlasím s tým, že s farbami to je všeobecne zlé. Napr. Golf mal donedávna v ponuke výraznejšiu žltú kurkuma, ale aktuálne ju už pre Golf R nedostať a jediná chromatická farba (ak nerátam nevydarenú pastelovú červenú) je modrá misano metla. A pre GTI TCR je výber farieb úplná tragédia, len 4 farby, čierna a biela metla a červená a šedá pastelová (pre hotheč, ktorý z podstaty veci má byť výraznejší). Zlatý Renault, že pre MRS si človek môže vyberať až z troch výrazných farieb, z ktorých každá posunie vizuálny dojem s auta o level vyššie.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.04.19  10:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Tms...congratulation and celebration.....Ateca FR looks good!
    Z tohoto odstínu červené bych měl strach, že se mě brzy okouká. Trochu tmavší by byla lepší. Kola na první fotce jsou parádní.
    Já už komunikuju s "mým člověkem" v Renocaru ohledně X2 M35i, které se konečně objevilo na konfigurátoru. Výběr barev je tristní. Ale to už mě nepřekvapuje. Já bych tedy bral Misano Blue s bílou střechou a s bílými krytkami vnějších zrcátek...(jako Mini)... :-)
    Tu střechu a zrcátka bych si asi nechal zafóliovat. Ale soudružka manželka není na modrou, tak to asi bude zase AW...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 01.04.19  07:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Thom, gratulácia. Už len, aby si si to do jesene nerozmyslel ;-) .
    Ten rozptyl v termíne dodania je zaujímavý. Ako keby nevedeli, či budú v lete robiť. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 31.03.19  17:06

« Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

M2 zůstává letos doma. Wooody, já doufám, že mi Ateca aspoň 2 roky vydrží! Ale raději už nic neslibuji ;-)
    Život je příliš krátký a je třeba zkoušet a poznávat nová auta...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 31.03.19  16:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 508 GT-line

Tož aby bylo jasno s tím přístupem sem.....Mě to celou dobu vyhazovalo message, že probíhá technická úprava stránky. Až dnes kolem 16.00 jsem byl "připuštěn".... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 31.03.19  10:33

« Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Tie prvé kolá vypadajú lepšie ,ale ako píše W-A ktovie ako dlho sa budeš nimi kochať. M2 ostáva zatiaľ doma?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…