Thomasino 01.04.19 19:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Praděda, někde musí být limit. Původně jsem chtěl koupit zatím krátkého Rapida 1,4 TSI s DSG ve verzi Monte Carlo (1-2 roky starého po fejsu), aby se na tom drahuška trošku naučila, nebo něco jiného max. do 600 tisíc (Golf Sportsvan 1,5 TSI DSG - pro změnu ;-) ), takhle jsem rád že jsem se udržel těsně kolem 750 >:-[] >:-[] -
Thomasino 01.04.19 15:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
částečně ano, ale proč zbytečně vyhazovat dalších 40 tisíc ?? (20+20) :-!
..navíc zprávy z autorizovaných servisů hovoří o tom, že adaptivní podvozky u BMW i VW jsou poruchovější, takže klasický tlumiče nejen že stojí polovinu, ale více vydrží. -
Thomasino 01.04.19 15:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Přesně tak. Nemá to velký kola, ono to není ani tak moc velké SUV, spíše středně velké až menší. Délka jen 436cm. Je to holt na podvozku Golfa (jo a vzadu bude s touto motorizací samozřejmě multilink). -
pradeda777 01.04.19 14:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
wl...až přijde na "lámání chleba" tak se na tu možnost individuální barvy zeptám. Červená Velvet? Je hezká, ale tu bmw nenabízí. V mém předešlém odkaze je Sunset Orange. Hodil sem čučku a v de. a i v usa. je nabídka barev stejná a o individuální barvách ani "Ťuk" (někde sem četl, že brzy hodí "flintu do žita). No, on nemusí být zrovna špatný manažér, ale když má kolem sebe snůšku lemplů, tak s tím nic nenadělá. A ano, párkrát se "střelil do nohy"..... ;-)
Thm....píšeš, že je na 19" Ateca moc tvrdá. A to i s adaptivním podvozkem? -
Thomasino 01.04.19 13:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
S tím že nemusím přebírat a rovnou nechám na salóně, to jsi mě celkem pobavil >:-[] :yes: Ale vždycky si to auto chci aspoň na rok vyzkoušet a podrobit "dlouhodobému testu" ;-)
Ty 19" kola jsou hezčí, ale v Cupra Ateca co jsem řídil mi to přišlo už moc tvrdý (ale ona má i tvrdší podvozek) a zrazoval mě od toho i Honza Červenka (co jezdil s tou 2,0 TSI FR), když jsem to s ním probíral. Vyzkoušíme jak se to celé bude vůbec chovat, protože jsem se nikde nedostal k projetí verze FR a kdyžtak se ty kola použijí jako zimní (pneu se prodají) a na jaře se koupí buď jiné 18" kola, nebo 19" kola. Ale ty 19" mají rozměr 245/40 a 18" kola jsou užší o 20mm a jsou 225/50. Takže i hlučnost na dálnici hraje celkem roli.

Inak pod plachtou to vypadá ako nejaké Ferrari (predné svetlá).