Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white_labels 02.04.19 16:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Th
To tě asi zklamu, do toho "brouka" se mi nastupuje lépe, než do většiny aut se dvěma páry dveří, je tam sice trochu zvýšený práh, ale s tím problém nemám, pořád lepší vyšší práh, než krátké dveře. ;-)
Kde není žádná výrazná barva, v nabídce na 911? -
-
white_labels 02.04.19 15:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
iu
Příšerně zastaralá koncepce se kterou GT2 RS dává stovku za 2,8 s! Která jiná zadokolka (o předokolce ani nemluvě) to dokáže? Zadokolka není problém, jen musí mít motor na správném místě!
>:D
Takový Cayman GTS je skvělý i s B4, ale pro mě docela malý, "brouk" je tak akorát. Jen je třeba si za tu o číslo větší velikost trochu připlatit. >:-[] -
iudex 02.04.19 15:05
« Re: Re: Another Car In Paradise
Dany: aká karmínová, veď tu label týždeň riešil jednu špecifickú farbu a aj sa vyjadril, že kaminrot už majú na Macane a na 911ku by ju už nedal (ups, už som prezradil, že Cayman to nie je; btw. aj ja som pôvodne tipoval Cayman). No a prevodovka je jasná, wl by sa už nešpinil ručným radením. >:D Takže zo 4 identifikátorov si trafil jeden. -
white_labels 02.04.19 15:03
« Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
sf
Není to "brouk" s invalidním voličem PDK.
Neboj, nebudu, nejdřív komplet pod plachtou, pak dlouho nic... a nakonec kompletní striptýz vozu.
Ale jinak si to vychytal, je to Ferrari pod plachtou Porsche, prostě klasický aprílový žertík. >:D :yes:
Dany
Kromě PDK vše špatně. Ještě jsem zapomněl na volbu rwd/awd, ale nedal jsi tam 4, tak to máš vlastně taky dobře. -
iudex 02.04.19 09:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
woody: toto je z môjho pohľadu veľká prednosť Škody (aj keď len ako píšeš pre niektoré modely). A ak si napr. kúpiš Kodiaq v farbe oranžová Cayenne, tak sa môžeš tváriť trocha ako v Porsche (Cayenne): [odkaz]
>:D
Ron: no tak ja mám podľa Thomasinových merítok už staré auto, tento týždeň má už rok. >:-[] Inak na labelove GTI si zálusk nerob, on to (v danom stave zánovnej málo jazdenej leštenky) bude predávať tak za 90% ceny nového, to nedáš. ;-)
fred: tak wl má nejakého chrobáka so zastaralou koncepciou všetko vzadu, toho sa už aj Škoda vzdala v 90. rokoch. >:D -
Thomasino 01.04.19 19:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
Praděda, někde musí být limit. Původně jsem chtěl koupit zatím krátkého Rapida 1,4 TSI s DSG ve verzi Monte Carlo (1-2 roky starého po fejsu), aby se na tom drahuška trošku naučila, nebo něco jiného max. do 600 tisíc (Golf Sportsvan 1,5 TSI DSG - pro změnu ;-) ), takhle jsem rád že jsem se udržel těsně kolem 750 >:-[] >:-[]

Mě se líbí tahle "šmloulí" modrá, co má známej na 911 GT3:
[odkaz]
P.S.: Jinak samozřejmě čirá závist! Osobně bych se "spokojil" s předchozím šestiválcovým Caymanem GTS v Carmine Red (a upřednostnil ho před 911, ale každý to má jinak):
[odkaz]