Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.19  16:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

V nabídce Porsche ano, ale já myslel konkrétně tvoje ;-) >:-[]
    Mě se líbí tahle "šmloulí" modrá, co má známej na 911 GT3:
    [odkaz]
    P.S.: Jinak samozřejmě čirá závist! Osobně bych se "spokojil" s předchozím šestiválcovým Caymanem GTS v Carmine Red (a upřednostnil ho před 911, ale každý to má jinak):
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 02.04.19  16:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Th
    To tě asi zklamu, do toho "brouka" se mi nastupuje lépe, než do většiny aut se dvěma páry dveří, je tam sice trochu zvýšený práh, ale s tím problém nemám, pořád lepší vyšší práh, než krátké dveře. ;-)
    Kde není žádná výrazná barva, v nabídce na 911?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.04.19  16:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Já se jen těším, až uvidím WL jak do toho připláclého Brouka nastupuje >:-[] >:-[] >:-[]
    Mám ale trochu strach, že žádná výrazná barva tam není, nebo se pletu?
    P.S.: 50-odstínů šedé se u nás doma nepovažuje za barvu :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 02.04.19  16:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Ron
    Žena má pravdu, nebo snad máš něco proti Picassu? >:-[] ;-)
    Jeremy má taky pravdu, ale že se ten poslední facelift "brouku" kurewsky povedl... ;-)

p777
    Taky máš pravdu, není...
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 02.04.19  15:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

iu
    Příšerně zastaralá koncepce se kterou GT2 RS dává stovku za 2,8 s! Která jiná zadokolka (o předokolce ani nemluvě) to dokáže? Zadokolka není problém, jen musí mít motor na správném místě!
    >:D
    Takový Cayman GTS je skvělý i s B4, ale pro mě docela malý, "brouk" je tak akorát. Jen je třeba si za tu o číslo větší velikost trochu připlatit. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.04.19  15:05

« Re: Re: Another Car In Paradise

Dany: aká karmínová, veď tu label týždeň riešil jednu špecifickú farbu a aj sa vyjadril, že kaminrot už majú na Macane a na 911ku by ju už nedal (ups, už som prezradil, že Cayman to nie je; btw. aj ja som pôvodne tipoval Cayman). No a prevodovka je jasná, wl by sa už nešpinil ručným radením. >:D Takže zo 4 identifikátorov si trafil jeden.
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 02.04.19  15:03

« Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

sf
    Není to "brouk" s invalidním voličem PDK.
    Neboj, nebudu, nejdřív komplet pod plachtou, pak dlouho nic... a nakonec kompletní striptýz vozu.
    Ale jinak si to vychytal, je to Ferrari pod plachtou Porsche, prostě klasický aprílový žertík. >:D :yes:

Dany
    Kromě PDK vše špatně. Ještě jsem zapomněl na volbu rwd/awd, ale nedal jsi tam 4, tak to máš vlastně taky dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 02.04.19  14:01

« Re: Another Car In Paradise

WL: pekný chrobák.
    Možnosť zvoliť generáciu ma trochu zneistilo. Snáď si dobre pamätám na brblanie nad štorvalcom v Caymane. Skromne by som vylúčil preprdené sedačky a tipnem si 992 carera S, PDK, Karmínová ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.04.19  10:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

....a ešte bude toho “chrobáka” predstavovať ako kedysi Škodu Favorit : najprv svetlo,potom zrkadlo atď.
    To už máš 340i rok? Ten čas letí neskutočne.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 02.04.19  09:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

woody: toto je z môjho pohľadu veľká prednosť Škody (aj keď len ako píšeš pre niektoré modely). A ak si napr. kúpiš Kodiaq v farbe oranžová Cayenne, tak sa môžeš tváriť trocha ako v Porsche (Cayenne): [odkaz]
    >:D
    Ron: no tak ja mám podľa Thomasinových merítok už staré auto, tento týždeň má už rok. >:-[] Inak na labelove GTI si zálusk nerob, on to (v danom stave zánovnej málo jazdenej leštenky) bude predávať tak za 90% ceny nového, to nedáš. ;-)
    fred: tak wl má nejakého chrobáka so zastaralou koncepciou všetko vzadu, toho sa už aj Škoda vzdala v 90. rokoch. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.04.19  23:47

« Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Tak jsem doma ukázal fotku, řekl, že Thomasino má opět nové auto, woody taky, Ozzman Mondeo, iudex BMW a že bych taky mohl pomýšlet o výměně...
    ... tak prý mám přece nové Picasso 8-s >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 01.04.19  22:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

iudex: Hele, ani u nás nemusíš s barvou ostrouhat. Jen si musíš vybrat to správné auto. ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 01.04.19  21:52

« Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Takze nová 911 ,keďže sme nedávno vyberali farbu? To je ten brouk s tým “žiadnym” voličom prevodovky?
    Inak pod plachtou to vypadá ako nejaké Ferrari (predné svetlá).
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 01.04.19  21:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Ad farby: Amíci sa majú, na výber pre Golf majú 40 výrazných príplatkových farieb: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 01.04.19  21:08

« Re: Re: Another Car In Paradise

WL: Jeremy by řekl, že nový faceliftu VW Brouk >:-[] >:D
    Trochu mě mrzí, že už jsi taky odolal a pořídil nové auto...jsem tak poslední mohykán... Co bude s GTI?
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.04.19  20:56

wl......718 Cayman GTS v manuálu to není..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 01.04.19  20:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Tms....ok. Vidím, že už jsi "překonal" původní rozpočet jak Venezuela Maláčová ten svůj, a dál do temných vod exekucí se nechceš pouštět a to je dobře..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.19  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)

Praděda, někde musí být limit. Původně jsem chtěl koupit zatím krátkého Rapida 1,4 TSI s DSG ve verzi Monte Carlo (1-2 roky starého po fejsu), aby se na tom drahuška trošku naučila, nebo něco jiného max. do 600 tisíc (Golf Sportsvan 1,5 TSI DSG - pro změnu ;-) ), takhle jsem rád že jsem se udržel těsně kolem 750 >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 01.04.19  19:49

Já mohu taky tipovat, nebo ne? :-) >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 01.04.19  19:41

« Another Car In Paradise

Máme apríla, tak přidávám slíbené foto k aktuálními kousku v garáži.
    wooody a iudex už chvíli ví, ostatní mohou případně tipovat co je pod plachtou (typ, generace, motorizace, převodovka, barva laku...)
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…