Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
white label 03.04.19 09:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Dany
Je to nové a je to koupeno už velmi těsně před koncem roku 2018. Zaplacení do konce kalendářního roku bylo zásadní podmínkou naprosto mimořádné slevy, takže to byl výběr ze skladovek 991.2, z nichž jedna sedla tak, jak píšeš (včetně křídového laku).
Ale není to ani základ, ani eSko, ani Turbo, takže co je to?
Vzhledem k tomu, že GT3 991.2 nemusí mít nutně pevné křídlo (TP), už ti zbývají prakticky jen dvě možnosti.
sf
Už to s Danym skoro máme ;-) -
Dany 03.04.19 07:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
WL, takže trafil som model, pohon (myslím, že ten bol celkom jasný) a PDK. To neznie tak zle >:D
To že je nové, som tiež trafil?
Iudex. Na svoju obhajobu chcem dodať: Keď sa riešila farba, tak si jasne pamätám z farieb karmínová a z nefarieb kriedová. To, že karmínová nesmí do baráku, kvôli tomu, že (rodičové?) majú karmínového Macana som nezachytil.
Tak skúsim opravu. 991, kriedová, ak nie S tak bez? (Už nám tam veľa nezostáva, Turbo má štvorkolku, na pevné krídlo pod plachtou to nevyzerá). Že by nejaká skladovka čo sadla jak prd.l na hrnec?
Inak, nech je to čokoľvek tak gratulujem a tíško závidím. -
white_labels 02.04.19 22:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Th
Cayman je Cayman a 911 je 911..., víc k tomu není třeba psát.
Barva laku musí mít především správně trefený odstín a celkově by měla autu prostě sednout. Jestli je to zrovna barva, nebo nebarva, nepovažuji za rozhodující.
Ovšem zřící se obecně/předem jedné z těchto dvou skupin (barvy/nebarvy), považuji za omezující až omezené. :*) ;-) -
woody-alien 02.04.19 21:24
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podpora českého automobilového průmyslu :-)
iudex: A ani ty speciální barvy nejsou nijak drahý, žádnejch přes 2.000 euro...no vidíš, a přesto potkáš Kodiaqa tak maximálně v pěti, šesti (ne)barvách. ;-) Tak proč by to nabízeli ? -

Proč chodíš na takové informace na wiki? Na stránkách porsche (nejlépe německých) máš pořád všechny 911/991.2 včetně modelů GTS.
Zadokolka vyřazuje pouze Targu, nikoli Cabrio, ale Cabrio mě nenapadlo ani při koupi ani teď (jako, že by bylo pod plachtou s nataženou střechou). Takže těmi posledními dvěma možnostmi jsem měl na mysli GTS a GT3 s touring paketem, ale ten paket zase vyřazuje nemožnost kombinace s PDK, takže pak zbývá už jen to GTS.