Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.19  08:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

VII - Tak jsem si v duchu tipnul dobře. ;-)
    Wartburga jsem dešifroval jako VW a tvůj nick jako aktuálního Golfa. Mohlo to být něco úplně jiného, ale když už jsem to trefil, tak se pochválím.... :-)

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.04.19  08:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

WL, jasne, že ti bezvýhradne verím. ;-)
    To len aby si videl s akým materiálom musíme pracovať, keď nás tu nechávaš vyberať farbu a pritom ju už dávno obchádzaš v garáži. >:-[]

To neustále odhlasovanie ma pekne se.e.
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.04.19  07:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

[odkaz]

Jen si to představ na 15" kolech.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  00:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Vím, že s tou karbonkeramikou bývají poměrně často problémy a výměna stojí majlant.
    Zřejmě to nebude tak bezúdržbové a "doživotní", jak se ze začátku tvrdilo. Vše má své pro i proti.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.04.19  00:21

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Myslím že aj kvôli cene,ale na karbonoch sa vraj kotúče oddeľujú od uloženia či tak nejako.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  00:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Taky mi to tak včera blblo, pořád to tady zdaleka nefunguje normálně. Třeba avatar mi funguje jen na a.cz, ale tady ne. Dnes mi to např. smazalo dlouhý příspěvek pro iudexe ohledně okruhové jezdění.

Něco smázne hmotnost, něco motor na "správném" místě, něco aerodynamika a těžiště.
    GT3 RS na NS, tak to bude zážitek.
    A z jakého důvodu přecházejí na ocelovou klasiku?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.04.19  23:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Tak 911 je 911. Tom vážil QV AT a myslím že spomínal niečo o reálnych 1800kg,tam sa potom zotre ten handicap.
    PS: cez PC sa mi tu do diskusie nedá prihlásiť, iba cez tel. ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.04.19  23:52

Niečo som počul že okruhári (amatérsky) menia karbónové brzdy na 911 za oceľové. Raz to spomínali chlapci na NS.
    Ja už mám na nejaké jazdy sľúbenú GT3 RS (2017) tak sa teším ako malý Jojo. Snáď sa zadarí.
    Inak až budem mať niekedy cestu okolo tak sa stavím na kafčo (nejaká zámienka sa musí nájsť).
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.19  23:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

sf
    Ano, brzdy vypadají relativně (kola 20") malé, ale brzdí jako velké.
    Porsche dává kotouče o velkém průměru až pro karbonkeramiky, tam to totiž nepřidává zdaleka tolik hmotnosti na neodpružené hmotě, jako u klasiky.

Jinak, co to umí, vzhledem k výkonovému handicapu 60PS (proti tvému čtyřlístku) to docela ujde:
    450PS/6500 ot.
    550Nm/2150-5000 ot.
    Poh. hm. 1.470 kg
    0-100 3,7s
    0-160 7,9s
    0-200 12,4s
    max 310km/h
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.04.19  23:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Sám neviem či by som si tú “kriedu” vybral ale v reále je to pekná farba. :yes:
    Na sériovej 911 Carrera (2012?) som pár kvôl na okruhoch pojazdil a tam brzdy neuťahaš aj keď vypadajú celkom malé. U Porsche to majú dobre poriešené.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.19  23:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Tos mi moc nepomohl, takže v čem je to TSI zabaleno?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.19  23:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Barvu vybrat šlo, ale přesnou konfiguraci ke konkrétní barvě už ne.
    Výhoda GTS je, že to podstatné už má v základu, takže tam to až tak nevadí. Navíc každá další extras stojí u Porsche majlant, takže člověku aspoň odpadne dilema, jestli má dál a dál přihazovat až do doby, kdy už to stojí (a vlastně taky váží) "nesmyls".
    Pro mě je křídová na 911 (naživo) dokonalá, lépe vybrat nešlo, na Caymana (i Macana) mi sedí víc karminrot, ale na 911 je (pro mě) křídová TOP.
    Naštěstí to taky není barva pro každého (viz třeba Thomasino ;-) ), ale dokud ji člověk neuvidí (na 911) čistou naživo...

P.S. Když jsme odjížděli ze salónu, přišel k autu (už venku) nějaký náhodný kolemjdoucí starší pán (odhadem tak 65 let a rozhodně nepůsobil nějak zasvěceně) a řekl nám, tahle "kreide" je aktuálně zdaleka nejhezčí barva, kterou si můžete na 911ku pořídit.
    Na to, že zrovna on bude znát originální název barvy (v němčině) bych si nevsadil ani zlámanou grešli.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.04.19  22:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

A nebo jako Ferrari Red u BMW M4 ;-) >:D Prostě obyčejná červená základovka...
    Horší je, že u Atecy se nedá ani žádná připlatit, jako třeba u Octy RS :-O
    P.S.: Praděda, diskuzi k barvě jsem tu nezaznamenal, takže vím prdlačky, ale já Lejbla jen tak škádlím a on to jistě dobře ví ;-) To je jen čistá závist nad pořádnou károu!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.19  22:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Jasně, a ta tvoje červená Velvet na Atece, ta je taky stejná jako karminrot.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.04.19  22:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Já jsem tomu rozuměl tak, že wl neměl na vybranou........ :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.04.19  20:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Ta šedá je ta samá jako na Octě RS ?? ;-) >:-[] Taky by se mi nechtělo připlácet za barvu...
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 03.04.19  20:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Je vidět málo, ale ty obyčejné mají nepatrně širší paprsky a jinak navazují na hranu ráfku.

Narodil jsem se na jižní Moravě, žil na severní, a teď pracuju ve středních Čechách.

Mám 1.0TSI Wartburg, jak tomu říká kolega v práci ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Market

Market 03.04.19  19:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Gratulujem k novym autam obom diskuterom. :-)
    Teda aspon ja som zachytil dve... Bol som odcestovany a iba obcas som tu nakukol...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.19  19:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Dvě mobilovky brouku ještě ze salonu (viz sníh venku):
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 03.04.19  18:39

Tu křídovou chápu, nakecalo se tady o ní dost. :*)
    Těch kol je vidět tak málo, že by to mohly být i ty obyčejnější CS bez centrální matice:
    [odkaz]

P.S. Jsi z Moravy, nebo z Čech, případně kraj?
    A toho warťase fakt máš?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…