Dany 04.04.19 08:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
WL, jasne, že ti bezvýhradne verím. ;-)
To len aby si videl s akým materiálom musíme pracovať, keď nás tu nechávaš vyberať farbu a pritom ju už dávno obchádzaš v garáži. >:-[]
To neustále odhlasovanie ma pekne se.e. -
white label 04.04.19 00:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Vím, že s tou karbonkeramikou bývají poměrně často problémy a výměna stojí majlant.
Zřejmě to nebude tak bezúdržbové a "doživotní", jak se ze začátku tvrdilo. Vše má své pro i proti. -
white label 04.04.19 00:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Taky mi to tak včera blblo, pořád to tady zdaleka nefunguje normálně. Třeba avatar mi funguje jen na a.cz, ale tady ne. Dnes mi to např. smazalo dlouhý příspěvek pro iudexe ohledně okruhové jezdění.
Něco smázne hmotnost, něco motor na "správném" místě, něco aerodynamika a těžiště.
GT3 RS na NS, tak to bude zážitek.
A z jakého důvodu přecházejí na ocelovou klasiku? -
speedfred 03.04.19 23:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Niečo som počul že okruhári (amatérsky) menia karbónové brzdy na 911 za oceľové. Raz to spomínali chlapci na NS.
Ja už mám na nejaké jazdy sľúbenú GT3 RS (2017) tak sa teším ako malý Jojo. Snáď sa zadarí.
Inak až budem mať niekedy cestu okolo tak sa stavím na kafčo (nejaká zámienka sa musí nájsť).
white label 03.04.19 23:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
sf
Ano, brzdy vypadají relativně (kola 20") malé, ale brzdí jako velké.
Porsche dává kotouče o velkém průměru až pro karbonkeramiky, tam to totiž nepřidává zdaleka tolik hmotnosti na neodpružené hmotě, jako u klasiky.
Jinak, co to umí, vzhledem k výkonovému handicapu 60PS (proti tvému čtyřlístku) to docela ujde:
450PS/6500 ot.
550Nm/2150-5000 ot.
Poh. hm. 1.470 kg
0-100 3,7s
0-160 7,9s
0-200 12,4s
max 310km/h -
speedfred 03.04.19 23:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Sám neviem či by som si tú “kriedu” vybral ale v reále je to pekná farba. :yes:
Na sériovej 911 Carrera (2012?) som pár kvôl na okruhoch pojazdil a tam brzdy neuťahaš aj keď vypadajú celkom malé. U Porsche to majú dobre poriešené. -
white label 03.04.19 23:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Barvu vybrat šlo, ale přesnou konfiguraci ke konkrétní barvě už ne.
Výhoda GTS je, že to podstatné už má v základu, takže tam to až tak nevadí. Navíc každá další extras stojí u Porsche majlant, takže člověku aspoň odpadne dilema, jestli má dál a dál přihazovat až do doby, kdy už to stojí (a vlastně taky váží) "nesmyls".
Pro mě je křídová na 911 (naživo) dokonalá, lépe vybrat nešlo, na Caymana (i Macana) mi sedí víc karminrot, ale na 911 je (pro mě) křídová TOP.
Naštěstí to taky není barva pro každého (viz třeba Thomasino ;-) ), ale dokud ji člověk neuvidí (na 911) čistou naživo...
P.S. Když jsme odjížděli ze salónu, přišel k autu (už venku) nějaký náhodný kolemjdoucí starší pán (odhadem tak 65 let a rozhodně nepůsobil nějak zasvěceně) a řekl nám, tahle "kreide" je aktuálně zdaleka nejhezčí barva, kterou si můžete na 911ku pořídit.
Na to, že zrovna on bude znát originální název barvy (v němčině) bych si nevsadil ani zlámanou grešli. -
Thomasino 03.04.19 22:49
A nebo jako Ferrari Red u BMW M4 ;-) >:D Prostě obyčejná červená základovka...
Horší je, že u Atecy se nedá ani žádná připlatit, jako třeba u Octy RS :-O
P.S.: Praděda, diskuzi k barvě jsem tu nezaznamenal, takže vím prdlačky, ale já Lejbla jen tak škádlím a on to jistě dobře ví ;-) To je jen čistá závist nad pořádnou károu! -
VII 03.04.19 20:00
Je vidět málo, ale ty obyčejné mají nepatrně širší paprsky a jinak navazují na hranu ráfku.
Narodil jsem se na jižní Moravě, žil na severní, a teď pracuju ve středních Čechách.
Mám 1.0TSI Wartburg, jak tomu říká kolega v práci ;-\ -
white label 03.04.19 18:39
Tu křídovou chápu, nakecalo se tady o ní dost. :*)
Těch kol je vidět tak málo, že by to mohly být i ty obyčejnější CS bez centrální matice:
P.S. Jsi z Moravy, nebo z Čech, případně kraj?
A toho warťase fakt máš?

Wartburga jsem dešifroval jako VW a tvůj nick jako aktuálního Golfa. Mohlo to být něco úplně jiného, ale když už jsem to trefil, tak se pochválím.... :-)