Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  12:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

w-a
    Tak to si dobrý, já tak bujnou fantazii neměl, a jelikož jsem na základce chyběl, když se probírali římské číslice, tak jsem to bral spíš jako monogram - Vladimír Iljič Iljanov. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  12:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

No, mohl, ale to by ti ten humor dlouho nevydržel... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.19  11:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Za bukem

Sakra, tak veľa nových zaujímavých áut, chcelo by to nejaký zraz, veď viacerí tu už predali autá, čo som ešte ani nevidel. Inak aj webpaja predáva M3 a poškuľuje po niečom (oveľa) silnejšom, ale bez neho nechcem prezrádzať.
    A za oknom jar, cesty suché, letné gumy prezuté... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.04.19  11:40

« Re: Re: Re: Re: Za bukem

Len potichšie, lebo si všimnú, že tu za bukom ešte niečo funguje
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.04.19  11:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Bohužel napořád >:D Operativní leasing
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.04.19  11:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

WL: Ty? Mohl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  11:17

« Re: Re: Re: Za bukem

A je toho víc. Např. avatar mi funguje jen na a.cz, tady ne. Když odešlu reakci (pokud to jde a zrovna mě to neodhlásí) a chci napsat další jinou reakci, překopíruje se text z té původní do nové, takže po každé reakci musím obnovit diskusi/stránku. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  11:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Dany, zajímala mě vaše potenciální volba barvy, svoji znám.
    Přece jsem nemohl napsat, jakou barvu by jste si vybrali, ale dobře si to rozmyslete, protože já mám křídovou! :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.19  10:59

« Re: Re: Za bukem

Dany: Analogie ? Řekněme že je to přesně naopak.

Ti hoši z IT nám tady udělali perfektní diskuzní platformu, tak co komu vadí ?
    Chybí SZ.
    Ááá....no jo.
    Musím se pokaždý znova přihlašovat.
    Jj, to je pravda. Ale kromě těchto dvou věcí, co komu vadí ?
    Nemůžu se vůbec přihlásit pod starým nickem.
    Diskuze jsou nepřehledné.
    Tlačítko "reakce na" funguje idiotsky.
    Na odkaz nejde kliknout.
    Zmizelo diskuzní fórum.
    Hnusný smajlíky a když chceš dát dva za sebou, tak ten druhej se umístí v textu úplně jinam.
    Nejde editovat příspěvek.
    No dobře, dobře.....ALE Kromě SZ, neustálého přihlašování, nemožnosti se přihlásit, nepřehledných diskuzí, nefunkčního tlačítka reakce, odkazů, diskuzního fóra, editace příspěvků a hnusných a blbě fungujících smajlíků.....CO vlastně komu vadí ?
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  10:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Pěkné, akorát na těch 15" si to představit nechci. To máš na zimu těch 15"?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  10:55

« Za bukem

:yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.04.19  10:46

« Re: Za bukem

>:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.04.19  10:44

« Re: Za bukem

Woody >:D

len aká je analógia Rimanov s IT oddelením ACZ? Čo nám to vlastne dali?
    A čo to spôsobilo? Taká diskusia pod BMW 3 je vyslovene smutná.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.19  10:31

« Za bukem

Skoro by se zdálo, že jsme tady ukrytí před neúprosnou rukou inovátorů a tak nějak za bukem je svět ještě v pořádku. Diskuze je ve starém formátu, smajlíky v pořádku, jde editovat příspěvek, odkaz v něm vložený funguje a nerozepisuje se na deset řádků.....nebýt toho že se krucifixhimlhergot musím pořád přihlašovat, nefungujou SZ, mnozí z nás museli upravovat nick a přišli o všechno pod tím starým, nedostanu se do Fotosoutěže, zmizeli diskuzní fórum a tak podobně.......je to v pohodě. :-) 8-s

Až jsem si vzpomněl na Život Briana >:D
    [odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.04.19  10:25

« Re: Re: Jeep

Určite to má riešené cez spojku + by mal mať elektronicky riadené uzávierky predku a zadku a redukčnú prevodovku. V každom prípade to v Jeepe vedia naladiť. Škrípalo to cvakalo, búchalo ale išiel furt. O čo horšie sa správa na ceste o to lepšie sa cíti mimo. Taká polňačka v stovke je úplná lahoda a driftuje si len tak mimochodom.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.19  10:16

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

VII

Nj, tak jsem uvažoval částečně špatně, ale výsledek mám správně. ;-) Naše matikářka na střední by mi to ovšem neuznala. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.19  10:09

« Re: Jeep

Dany: pekne, trochu si to tam pooral, nabudúce Ťa zavolám zorať záhradu. >:D
    Renegade som jazdil týždeň na dovolenke, aj keď to bola len predokolka a 1,6D: [odkaz] Si si ale istý, že to má uzávierky diferenciálov, podľa mňa je to len klasický Haldex s pripájateľným zadkom ako v sesterskom Fiate 500x. Alebo sa mýlim?
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.04.19  09:51

« Jeep

My sme cez víkend skúšali úplne iný šport.
    Mal som požičaný Jeep Renegade 2,0D v Trailhawk, tak sme boli so synátorom na "expedícii" trochu potrápiť uzávierky a tak. Aj keď týmto autám neholdujem a sám by som ho neuživil, tak to bola prima zábava a relax. Nakoniec sme ho naučili aj tancovať

[odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.04.19  09:11

:yes:
    Wartburgem nebyl myšlen VW, nýbrž podobnost mezi motory ;)
    Golf:
    Zdvihový objem 999cm3, počet válců 3, vrtání 74.5mm, zdvih 76,4mm
    Wartburg:
    Zdvihový objem 992 cm3, počet válců 3, vrtání 73,5mm, zdvih 78mm
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.04.19  08:53

+ poplácanie po ramene :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…