Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 04.04.19 11:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Za bukem
Sakra, tak veľa nových zaujímavých áut, chcelo by to nejaký zraz, veď viacerí tu už predali autá, čo som ešte ani nevidel. Inak aj webpaja predáva M3 a poškuľuje po niečom (oveľa) silnejšom, ale bez neho nechcem prezrádzať.
A za oknom jar, cesty suché, letné gumy prezuté... :-) -
white label 04.04.19 11:17
« Re: Re: Re: Za bukem
A je toho víc. Např. avatar mi funguje jen na a.cz, tady ne. Když odešlu reakci (pokud to jde a zrovna mě to neodhlásí) a chci napsat další jinou reakci, překopíruje se text z té původní do nové, takže po každé reakci musím obnovit diskusi/stránku. 8-s -
woody-alien 04.04.19 10:59
« Re: Re: Za bukem
Dany: Analogie ? Řekněme že je to přesně naopak.
Ti hoši z IT nám tady udělali perfektní diskuzní platformu, tak co komu vadí ?
Chybí SZ.
Ááá....no jo.
Musím se pokaždý znova přihlašovat.
Jj, to je pravda. Ale kromě těchto dvou věcí, co komu vadí ?
Nemůžu se vůbec přihlásit pod starým nickem.
Diskuze jsou nepřehledné.
Tlačítko "reakce na" funguje idiotsky.
Na odkaz nejde kliknout.
Zmizelo diskuzní fórum.
Hnusný smajlíky a když chceš dát dva za sebou, tak ten druhej se umístí v textu úplně jinam.
Nejde editovat příspěvek.
No dobře, dobře.....ALE Kromě SZ, neustálého přihlašování, nemožnosti se přihlásit, nepřehledných diskuzí, nefunkčního tlačítka reakce, odkazů, diskuzního fóra, editace příspěvků a hnusných a blbě fungujících smajlíků.....CO vlastně komu vadí ?
>:-[] -
woody-alien 04.04.19 10:31
« Za bukem
Skoro by se zdálo, že jsme tady ukrytí před neúprosnou rukou inovátorů a tak nějak za bukem je svět ještě v pořádku. Diskuze je ve starém formátu, smajlíky v pořádku, jde editovat příspěvek, odkaz v něm vložený funguje a nerozepisuje se na deset řádků.....nebýt toho že se krucifixhimlhergot musím pořád přihlašovat, nefungujou SZ, mnozí z nás museli upravovat nick a přišli o všechno pod tím starým, nedostanu se do Fotosoutěže, zmizeli diskuzní fórum a tak podobně.......je to v pohodě. :-) 8-s
Až jsem si vzpomněl na Život Briana >:D
[odkaz] -
Dany 04.04.19 10:25
« Re: Re: Jeep
Určite to má riešené cez spojku + by mal mať elektronicky riadené uzávierky predku a zadku a redukčnú prevodovku. V každom prípade to v Jeepe vedia naladiť. Škrípalo to cvakalo, búchalo ale išiel furt. O čo horšie sa správa na ceste o to lepšie sa cíti mimo. Taká polňačka v stovke je úplná lahoda a driftuje si len tak mimochodom.
[odkaz] -
iudex 04.04.19 10:09
« Re: Jeep
Dany: pekne, trochu si to tam pooral, nabudúce Ťa zavolám zorať záhradu. >:D
Renegade som jazdil týždeň na dovolenke, aj keď to bola len predokolka a 1,6D: [odkaz] Si si ale istý, že to má uzávierky diferenciálov, podľa mňa je to len klasický Haldex s pripájateľným zadkom ako v sesterskom Fiate 500x. Alebo sa mýlim? -
Dany 04.04.19 09:51
« Jeep
My sme cez víkend skúšali úplne iný šport.
Mal som požičaný Jeep Renegade 2,0D v Trailhawk, tak sme boli so synátorom na "expedícii" trochu potrápiť uzávierky a tak. Aj keď týmto autám neholdujem a sám by som ho neuživil, tak to bola prima zábava a relax. Nakoniec sme ho naučili aj tancovať
[odkaz]
[odkaz]
-
VII 04.04.19 09:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
:yes:
Wartburgem nebyl myšlen VW, nýbrž podobnost mezi motory ;)
Golf:
Zdvihový objem 999cm3, počet válců 3, vrtání 74.5mm, zdvih 76,4mm
Wartburg:
Zdvihový objem 992 cm3, počet válců 3, vrtání 73,5mm, zdvih 78mm

Tak to si dobrý, já tak bujnou fantazii neměl, a jelikož jsem na základce chyběl, když se probírali římské číslice, tak jsem to bral spíš jako monogram - Vladimír Iljič Iljanov. >:-[]