Dany 05.04.19 07:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Možno tam bude aj alternatíva 10W-60, ale kto vie, keď nám teraz automobilky húfne prechádzajú na vodu 0W-20. Tiež ma zaujíma , čo má v papieroch.
WL: fóliu ideš dávať hádam transparentnú. Bola by škoda premalovávať tak peknú farbu. -
VII 05.04.19 07:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Jasně, tak nějak jsem si čekal, že to stálo na "špalcích".
Mimochodem ten olej mě zajímá, co je tam z výroby za specifikace?
Vím, že GTI, CUPRA, R atd. dostávají 5W-40. U Porsche bych očekával tu 5W-50 jako samozřejmost. -
white label 05.04.19 00:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
Těch 200 koní je tam opravdu poctivých, v reálu spíš o cca +10% víc.
Přes zimu to stálo na letních pneu v garáži..., ale i to málo, co jsem s tím zatím najel (u nás jsou na cestách stále zbytky mechanického posypu ze zimy) stálo za to. Na nějaké rozepisování je ještě čas, je třeba to trochu zajet a udělat první (předběžnou) výměnu oleje, chci jít do 5W-50.
white label 04.04.19 12:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise
w-a
Tak to si dobrý, já tak bujnou fantazii neměl, a jelikož jsem na základce chyběl, když se probírali římské číslice, tak jsem to bral spíš jako monogram - Vladimír Iljič Iljanov. >:-[] -
iudex 04.04.19 11:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Za bukem
Sakra, tak veľa nových zaujímavých áut, chcelo by to nejaký zraz, veď viacerí tu už predali autá, čo som ešte ani nevidel. Inak aj webpaja predáva M3 a poškuľuje po niečom (oveľa) silnejšom, ale bez neho nechcem prezrádzať.
A za oknom jar, cesty suché, letné gumy prezuté... :-) -
white label 04.04.19 11:17
« Re: Re: Re: Za bukem
A je toho víc. Např. avatar mi funguje jen na a.cz, tady ne. Když odešlu reakci (pokud to jde a zrovna mě to neodhlásí) a chci napsat další jinou reakci, překopíruje se text z té původní do nové, takže po každé reakci musím obnovit diskusi/stránku. 8-s -
woody-alien 04.04.19 10:59
« Re: Re: Za bukem
Dany: Analogie ? Řekněme že je to přesně naopak.
Ti hoši z IT nám tady udělali perfektní diskuzní platformu, tak co komu vadí ?
Chybí SZ.
Ááá....no jo.
Musím se pokaždý znova přihlašovat.
Jj, to je pravda. Ale kromě těchto dvou věcí, co komu vadí ?
Nemůžu se vůbec přihlásit pod starým nickem.
Diskuze jsou nepřehledné.
Tlačítko "reakce na" funguje idiotsky.
Na odkaz nejde kliknout.
Zmizelo diskuzní fórum.
Hnusný smajlíky a když chceš dát dva za sebou, tak ten druhej se umístí v textu úplně jinam.
Nejde editovat příspěvek.
No dobře, dobře.....ALE Kromě SZ, neustálého přihlašování, nemožnosti se přihlásit, nepřehledných diskuzí, nefunkčního tlačítka reakce, odkazů, diskuzního fóra, editace příspěvků a hnusných a blbě fungujících smajlíků.....CO vlastně komu vadí ?
>:-[]

Na konci je vývoj dnešních časů s X Bow, samozřejmě jen orientačně, úkol dne zněl jasně, nerozbít to !! ;-) První dvě kola postupné zahřívaní, v pátém kole jsem si dal chvilku pauzu, ale pak se chytnul závodního Clia a držel se ho. Po chvilce jsem zjistil že mě brzdí, ale nechtěl jsem riskovat předjíždění na brzdy, tak jsem ho vzal v první zatáčce venkem >:-[] Jedinečný zážitek :yes: :yes: :yes: