Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.04.19  20:23

« Svezení v KTM X-Bow na okruhu v Brně :-)

Ty lehký auta mají něco do sebe !! Dneska jsem měl možnost otestovat KTM X-Bow na okruhu u brněnského týmu RTR Projects. Váha asi 870 kg, výkon 370 koní, manuální převodovka, žádné ESP. To auto funguje úžasně, jak umí projíždět zatáčky je prostě PECKA :yes: Na konci půlhodinového stintu v sedmém kole čas 2:20,8 - takže nový osobák v Brně ;-) >:D Ale auto umí samozřejmě mnohem lepší časy, byl jsem velmi opatrný, postupně jsem si zvykal a přidával. X-Bow dá Brno prý na slušných gumách v pohodě pod 2:10. Bylo to jen první krátké seznámení a doufám, že ne poslední...
    Na konci je vývoj dnešních časů s X Bow, samozřejmě jen orientačně, úkol dne zněl jasně, nerozbít to !! ;-) První dvě kola postupné zahřívaní, v pátém kole jsem si dal chvilku pauzu, ale pak se chytnul závodního Clia a držel se ho. Po chvilce jsem zjistil že mě brzdí, ale nechtěl jsem riskovat předjíždění na brzdy, tak jsem ho vzal v první zatáčce venkem >:-[] Jedinečný zážitek :yes: :yes: :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.04.19  07:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Možno tam bude aj alternatíva 10W-60, ale kto vie, keď nám teraz automobilky húfne prechádzajú na vodu 0W-20. Tiež ma zaujíma , čo má v papieroch.

WL: fóliu ideš dávať hádam transparentnú. Bola by škoda premalovávať tak peknú farbu.
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 05.04.19  07:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Jasně, tak nějak jsem si čekal, že to stálo na "špalcích".
    Mimochodem ten olej mě zajímá, co je tam z výroby za specifikace?
    Vím, že GTI, CUPRA, R atd. dostávají 5W-40. U Porsche bych očekával tu 5W-50 jako samozřejmost.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.04.19  00:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Těch 200 koní je tam opravdu poctivých, v reálu spíš o cca +10% víc.

Přes zimu to stálo na letních pneu v garáži..., ale i to málo, co jsem s tím zatím najel (u nás jsou na cestách stále zbytky mechanického posypu ze zimy) stálo za to. Na nějaké rozepisování je ještě čas, je třeba to trochu zajet a udělat první (předběžnou) výměnu oleje, chci jít do 5W-50.
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.04.19  20:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Nemyslím si, za těch 200koní bych se obětoval. A jaké jsou tedy "první" dojmy po 3 měsících?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  14:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Tak to by sis v pětkovém GTI na 18" připadal jak fakír... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.04.19  13:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

WL:
    Nemá, ještě to má z výroby eco gumy. Jediné plus těch kol je skvělý komfort.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  12:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

VII
    Takže vlastně ani těmi koly to do warťase nemá moc daleko. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  12:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

w-a
    Tak to si dobrý, já tak bujnou fantazii neměl, a jelikož jsem na základce chyběl, když se probírali římské číslice, tak jsem to bral spíš jako monogram - Vladimír Iljič Iljanov. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  12:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

No, mohl, ale to by ti ten humor dlouho nevydržel... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 04.04.19  11:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Za bukem

Sakra, tak veľa nových zaujímavých áut, chcelo by to nejaký zraz, veď viacerí tu už predali autá, čo som ešte ani nevidel. Inak aj webpaja predáva M3 a poškuľuje po niečom (oveľa) silnejšom, ale bez neho nechcem prezrádzať.
    A za oknom jar, cesty suché, letné gumy prezuté... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.04.19  11:40

« Re: Re: Re: Re: Za bukem

Len potichšie, lebo si všimnú, že tu za bukom ešte niečo funguje
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.04.19  11:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Bohužel napořád >:D Operativní leasing
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 04.04.19  11:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

WL: Ty? Mohl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  11:17

« Re: Re: Re: Za bukem

A je toho víc. Např. avatar mi funguje jen na a.cz, tady ne. Když odešlu reakci (pokud to jde a zrovna mě to neodhlásí) a chci napsat další jinou reakci, překopíruje se text z té původní do nové, takže po každé reakci musím obnovit diskusi/stránku. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  11:05

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Dany, zajímala mě vaše potenciální volba barvy, svoji znám.
    Přece jsem nemohl napsat, jakou barvu by jste si vybrali, ale dobře si to rozmyslete, protože já mám křídovou! :-O >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 04.04.19  10:59

« Re: Re: Za bukem

Dany: Analogie ? Řekněme že je to přesně naopak.

Ti hoši z IT nám tady udělali perfektní diskuzní platformu, tak co komu vadí ?
    Chybí SZ.
    Ááá....no jo.
    Musím se pokaždý znova přihlašovat.
    Jj, to je pravda. Ale kromě těchto dvou věcí, co komu vadí ?
    Nemůžu se vůbec přihlásit pod starým nickem.
    Diskuze jsou nepřehledné.
    Tlačítko "reakce na" funguje idiotsky.
    Na odkaz nejde kliknout.
    Zmizelo diskuzní fórum.
    Hnusný smajlíky a když chceš dát dva za sebou, tak ten druhej se umístí v textu úplně jinam.
    Nejde editovat příspěvek.
    No dobře, dobře.....ALE Kromě SZ, neustálého přihlašování, nemožnosti se přihlásit, nepřehledných diskuzí, nefunkčního tlačítka reakce, odkazů, diskuzního fóra, editace příspěvků a hnusných a blbě fungujících smajlíků.....CO vlastně komu vadí ?
    >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  10:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Pěkné, akorát na těch 15" si to představit nechci. To máš na zimu těch 15"?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  10:55

« Za bukem

:yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.04.19  10:46

« Re: Za bukem

>:D >:D >:D >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…