Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.04.19  14:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

iu, w-a
    To už jste asi viděli, co říkáte na prakticky stejný čas s Yarisem GRMN?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.04.19  14:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Mobil 1 byl první plně syntetický motorový olej. Je dobře, že je teď k dostání i v Česku. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.04.19  12:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

A je ho tam nějakých 8 litrů.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.04.19  10:32

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

O Mobil 1 jsem tu nedávno psal. Ničím jinším jsem v Austrálii ITR nekrmil. :-! ITR točila 9500ot/min.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.04.19  09:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Nejlepší by byla možnost volby mezi longem a klasickým intervalem (1rok/15tis.km) s tím, že i ten klasický interval by se kilometrově zkracoval dle způsobu užívání vozu.
    Long (2 roky) interval je zajímavý pro ty, co běžně najezdí za rok cca 5 tis. km a nešlapou tomu často pořádně na krk.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.04.19  09:46

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Tak to ti nepoviem,bo neviem.
    Na Forde 1.5EB ja interval 20t km.
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 06.04.19  09:08

To je rozumné. A to mají všechny alfy, nebo jen 4listky?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.04.19  08:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

WL: to už aj Rómeo má interval výmeny oleja 15t km.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.04.19  08:42

« Re: Svezení v KTM X-Bow na okruhu v Brně :-)

Tom: keď ťa rýchle ľahké placky chytili, pridaj sa k webpajovi a dinarovi, ich Radical je adrenaline pure:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.04.19  01:46

« Re: Svezení v KTM X-Bow na okruhu v Brně :-)

Th
    Konečně něco, co se hodí (i) na okruh a hned máš z toho Vánoce... >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.04.19  01:45

Dany
    10W-60 tam určitě není, viz 1:10.
    Inak samo hádaš dobre... ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 06.04.19  01:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

VII
    GTIčka a spol dostávala 5W-30, ale teď už mají 0W-20/30.
    911 GTS má 0W-40 a jako alternativy 5W-40 a 5W-50 u 5W-_ s poznámkou max. do -25 st. C. Porsche doporučuje Mobil 1: [odkaz]
    A doporučený long interval výměny oleje klasicky tragický, 2roky/až 30.000km, přičemž dle stylu užívání se km interval zkracuje (obvykle až ke 20 tis. km).
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 05.04.19  20:23

« Svezení v KTM X-Bow na okruhu v Brně :-)

Ty lehký auta mají něco do sebe !! Dneska jsem měl možnost otestovat KTM X-Bow na okruhu u brněnského týmu RTR Projects. Váha asi 870 kg, výkon 370 koní, manuální převodovka, žádné ESP. To auto funguje úžasně, jak umí projíždět zatáčky je prostě PECKA :yes: Na konci půlhodinového stintu v sedmém kole čas 2:20,8 - takže nový osobák v Brně ;-) >:D Ale auto umí samozřejmě mnohem lepší časy, byl jsem velmi opatrný, postupně jsem si zvykal a přidával. X-Bow dá Brno prý na slušných gumách v pohodě pod 2:10. Bylo to jen první krátké seznámení a doufám, že ne poslední...
    Na konci je vývoj dnešních časů s X Bow, samozřejmě jen orientačně, úkol dne zněl jasně, nerozbít to !! ;-) První dvě kola postupné zahřívaní, v pátém kole jsem si dal chvilku pauzu, ale pak se chytnul závodního Clia a držel se ho. Po chvilce jsem zjistil že mě brzdí, ale nechtěl jsem riskovat předjíždění na brzdy, tak jsem ho vzal v první zatáčce venkem >:-[] Jedinečný zážitek :yes: :yes: :yes:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 05.04.19  07:19

Možno tam bude aj alternatíva 10W-60, ale kto vie, keď nám teraz automobilky húfne prechádzajú na vodu 0W-20. Tiež ma zaujíma , čo má v papieroch.

WL: fóliu ideš dávať hádam transparentnú. Bola by škoda premalovávať tak peknú farbu.
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 05.04.19  07:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Jasně, tak nějak jsem si čekal, že to stálo na "špalcích".
    Mimochodem ten olej mě zajímá, co je tam z výroby za specifikace?
    Vím, že GTI, CUPRA, R atd. dostávají 5W-40. U Porsche bych očekával tu 5W-50 jako samozřejmost.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 05.04.19  00:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Těch 200 koní je tam opravdu poctivých, v reálu spíš o cca +10% víc.

Přes zimu to stálo na letních pneu v garáži..., ale i to málo, co jsem s tím zatím najel (u nás jsou na cestách stále zbytky mechanického posypu ze zimy) stálo za to. Na nějaké rozepisování je ještě čas, je třeba to trochu zajet a udělat první (předběžnou) výměnu oleje, chci jít do 5W-50.
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.04.19  20:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Nemyslím si, za těch 200koní bych se obětoval. A jaké jsou tedy "první" dojmy po 3 měsících?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  14:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

Tak to by sis v pětkovém GTI na 18" připadal jak fakír... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 04.04.19  13:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

WL:
    Nemá, ještě to má z výroby eco gumy. Jediné plus těch kol je skvělý komfort.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 04.04.19  12:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Another Car In Paradise

VII
    Takže vlastně ani těmi koly to do warťase nemá moc daleko. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…