Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 14.04.19  23:39

« Re: První ranné dojmy

wl: Pěkné první dojmy. :yes: Samozřejmost (nebo jinými slovy nenucenost) míchaná s nirvánou je koktejl, jehož účinky musí být silně návykové. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 14.04.19  22:11

« Re: SK ring

iudex - příští neděli odpoledne se tam chystá moravská partička, Covenant (Leon Cupra) s Bullym (Lotus Exige) a pár dalších. Jestli pojedu taky ještě nevím, nějak jsem zase nachcípaný, nemohu se toho zbavit. A to ježdění v KTM před týdnem mě asi nepomohlo.
    Jinak pěkně sepsané první dojmy od White Labela s GTS, jsem rád že si to užívá :yes:
    Jooo a v neděli 26.5. je celodenní ježdění na okruhu v Brně, kdyby se chtěl někdo připojit. Tam bych rád provětral malé eMko, snad již budu ready. A pak už budu jezdit denně s pískajícími brzdami (po okruhu tradičně) snad jen pár týdnů. Vypadá to, že Ateca se bude vyrábět někdy v červnu...
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 14.04.19  11:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: První ranné dojmy

Iudex. Stretko super. Musíme si to zopakovať, keď bude viacej času. A na ring idem nabudúce s tebou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.04.19  19:44

« SK ring

Tak včerajšie ľahké prevetranie koníkov s Danym ma navnadilo a tak som dnes nevydržal a vybehol na SK ring:
    [odkaz]
    Jazdil som úplne sám, nikto na trati, takže úplná pohoda. Časy nič moc, ale o to nešlo, zabavil som sa a na chvíľu budem spokojný. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.04.19  16:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První ranné dojmy

No, aby tě to nemrzelo, tak Porsche tu barvu používá jen na reklamu. Na produkční Cayenne coupé je výběr barev (doufejme, že jen dočasně) tristní, jak už jsem psal někde jinde. Jediná oranžová je ta "rtěnková" Lava Orange a takový odstín...hmmm.. snad jen pro milenky..... ;-) [odkaz]

V bílé je fajn. Z profilu u mě moc podařené... :yes:[odkaz]
  • « 10 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.19  10:50

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: První ranné dojmy

S tou oranžovou jsem nenarážel na 911ku, ale na Cayenne Coupé, nad kterým se tu nedávno olizoval děda.
    Mimochodem všimli jste si někdo, jak se zepředu! nehezky podobá na Cayenne I. g.?

K fotce, je zajímavé jak se ti vždycky povede dostat do té oranžové tolik červené složky, v reálu na to takové štěstí nemívam.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 13.04.19  09:22

« Re: Re: Re: Re: Re: První ranné dojmy

A možno prekvapivo by som sa pridal k Danymu a volil carmine red, tvarovo výrazné auto ako 911 nemusí mať kriklavo oranžovú farbu.
    Inak jedna fotka zo včerajšieho minizrazu s Danym:
    [odkaz] Len rýchly cvak, mal som len pevný širokáč, ktorý zrovna tvarom auta nelichotí. Podstatné je, že sme fajn pokecali a aj krátko pojazdili.
  • « 00 Reagovat !

foto white-labels

white_labels 13.04.19  08:50

« Re: Re: Re: Re: První ranné dojmy

A iudex by si určitě vybral něco v Lava Orange. ;-)
  • « 10 Reagovat !

foto Dany

Dany 13.04.19  08:26

« Re: Re: Re: První ranné dojmy

V tejto silne teoretickej rovine sa za vami kľudne stavím karmínovým Caymanom GTS >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.19  01:02

« Re: Re: První ranné dojmy

wp
    Pokud to bylo s G5GTI, tak jedině tuto středu odpoledne, z toho času je i ta fotka.
    Je mi samozřejmě jasné, že tobě a hlavně Dinarovi se nemůže líbit žádné šedé auto, ale s tím jsem při koupi tak nějak počítal.
    Zase to má výhodu, že si ty 911ky na srazech nebudeme plést.
    Dinar přijede ve žlutém eSku, ty v červené GT3 a Thomasino v GT2 RS v Miami Blue!
    >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.19  00:46

« Re: Re: PS4

wp
    Jo, kdyby tak Frantíci uměli dělat tak dobrá auta, jako umějí udělat pneumatiky, měli by germáni dávno problém. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 13.04.19  00:40

« Re: PS4

Dany
    Díky.
    A s těmi PS4 se jen potvrdilo to, co jsem ti psall už dřív,
    PS4/PS4S jsou aktuálně nej uhp pneu na trhu. Před rokem jsme je obuli na obě GTIčka a od té doby jinou letní pneu doma nechci.
    CSC5 jsou nejhorší CSCéčka vůbec.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.04.19  14:08

« Re: Re: PS4

webpaja: PS4 bude dosť možná najlepšia voľba v rozmere 17". Neviem ako je na tom GY F1 asymmetric. S Dunlopom som mal 2x zlé skúsenosti, tak do toho už nelezem. Raz sport 01 a to už bolo dávno a potom sport maxx, ešte smerová symetrická, obe konštrukčné problémy + vysoká hlučnosť od nova. Continental sa so športovými plášťami z rozmeru 17 stiahol a iba dopredávajú CSC5. CSC6 v 17 už nebude. V užšej špičke by som teda videl Michelin, Pirelli a možno GY. Na M3 sú určite širšie možnosti. Pirellky si mal aké?
    Ale počul som také fámy, že chceš postúpiť ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto webpaja

webpaja 12.04.19  13:20

Mám PS4 na M3 a jsou to krásně čitelné bačkůrky. Příjemně hebké, krásně se čtou, zatím jsem je narozdíl od Pirellek nedokázal přehřát. Super pneumatiky.
  • « 00 Reagovat !

foto webpaja

webpaja 12.04.19  13:17

Minulý týden jsem vás viděl jak se vracíte s GGTI za sebou do Rožnova. Slunce moc nesvitilo, takže barvu těžko hodnotit. Ale pěkná. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.04.19  12:42

Teď mě další dlouhý příspěvek zmizel, když jsem jej zkoušel uložit a bylo mě oznámeno, že nejsem přihlášen i když jsem přihlášen byl. Tož tak.... >:-[]
    PS. Prozatím končím s dlouhými příspěvky... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.04.19  10:40

Dobrá zpráva pro BMW SUVáky............X3 M/X4 M....lze již nakonfigurovat.... :-! X3 M-C až s 510 koňmi... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 12.04.19  10:26

Dany, nic si z toho nedělej....já tady dnes ráno sesmolil dlouhý příspěvek a nepodařilo se mě jej vložit a nakonec zmizel....kua......myslím, že s tím má co do činění délka přihlášení současně s přechodem na jiné stránky a pak návratem na MACZ.
    PS. Ale všiml jsem si, že už funguje funkce "editovat"....tož zaplať pánbú alespoň za to... >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.04.19  09:38

« PS4

Ja mám len také prízemné novinky - prvé dojmy z čierneho zlata. Konečne som nazul letné Michelinky a z prvých dojmov je to asi najlepšia guma, ktorú som zatiaľ mal. Keď bola vyzutá, mala celkom poddajnú bočnicu, tak som nevedel, čo od toho čakať. Reakcia na prvotné zatočenie volantom je zatiaľ najrýchlejšia a najpevnejšia z gúm, čo som mal zatiaľ možnosť skúsiť. CSC5 bola vágnejšia a rozťahanejšia, čo sa prehriatím ešte zhoršovalo. Hlukovo je PS4 o niečo tichšia a komfortom pruženia tesne nad úrovňou CSC. CSC5 bola v komplexe vlastností zatiaľ najhoršia športová guma, akú som odjazdil. Pirelli Zero Nero držala lepšie a drala sa pomalšie, aj keď dosť rýchlo. GY Eagle F1 mala pevnejšie bočnice a s tým spojený znížený komfort, ale bola agilnejšia a držala. Zatiaľ to s Michelinom vyzerá nádejne spolu s predpokladom vyššej životnosti.

PS: zase ma odhlásilo a nepridalo pôvodný podrobnejší príspevok. Ja sa na to...
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 12.04.19  07:14

WL: Síce nie si Woody, ale to Porsche to značne vylepšuje ;-) . Dal si to na parádu.
    Aj v týchto nízkych otáčkach sa to číta jedna radosť. Úplne si viem predstaviť tú nervozitu zmiešanú s očakávaním v zábehovom režime. Farba je parádna a s odstupom času by to bola aj moja voľba. Keď pozerám na tú 992, tak mi tam (aj so sport nárazníkom a výfukom) stále nepasuje okno spojené s mriežkou a zapracovanie brzdového svetla. To sa mi zdá ako krok späť. Na 991 to tak nejak všetko sedí.
    :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…