Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 14.04.19 22:11
« Re: SK ring
iudex - příští neděli odpoledne se tam chystá moravská partička, Covenant (Leon Cupra) s Bullym (Lotus Exige) a pár dalších. Jestli pojedu taky ještě nevím, nějak jsem zase nachcípaný, nemohu se toho zbavit. A to ježdění v KTM před týdnem mě asi nepomohlo.
Jinak pěkně sepsané první dojmy od White Labela s GTS, jsem rád že si to užívá :yes:
Jooo a v neděli 26.5. je celodenní ježdění na okruhu v Brně, kdyby se chtěl někdo připojit. Tam bych rád provětral malé eMko, snad již budu ready. A pak už budu jezdit denně s pískajícími brzdami (po okruhu tradičně) snad jen pár týdnů. Vypadá to, že Ateca se bude vyrábět někdy v červnu... -
pradeda777 13.04.19 16:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: První ranné dojmy
No, aby tě to nemrzelo, tak Porsche tu barvu používá jen na reklamu. Na produkční Cayenne coupé je výběr barev (doufejme, že jen dočasně) tristní, jak už jsem psal někde jinde. Jediná oranžová je ta "rtěnková" Lava Orange a takový odstín...hmmm.. snad jen pro milenky..... ;-) [odkaz]
V bílé je fajn. Z profilu u mě moc podařené... :yes:[odkaz] -
white label 13.04.19 10:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: První ranné dojmy
S tou oranžovou jsem nenarážel na 911ku, ale na Cayenne Coupé, nad kterým se tu nedávno olizoval děda.
Mimochodem všimli jste si někdo, jak se zepředu! nehezky podobá na Cayenne I. g.?
K fotce, je zajímavé jak se ti vždycky povede dostat do té oranžové tolik červené složky, v reálu na to takové štěstí nemívam. -
iudex 13.04.19 09:22
« Re: Re: Re: Re: Re: První ranné dojmy
A možno prekvapivo by som sa pridal k Danymu a volil carmine red, tvarovo výrazné auto ako 911 nemusí mať kriklavo oranžovú farbu.
Inak jedna fotka zo včerajšieho minizrazu s Danym:
[odkaz] Len rýchly cvak, mal som len pevný širokáč, ktorý zrovna tvarom auta nelichotí. Podstatné je, že sme fajn pokecali a aj krátko pojazdili. -
white label 13.04.19 01:02
« Re: Re: První ranné dojmy
wp
Pokud to bylo s G5GTI, tak jedině tuto středu odpoledne, z toho času je i ta fotka.
Je mi samozřejmě jasné, že tobě a hlavně Dinarovi se nemůže líbit žádné šedé auto, ale s tím jsem při koupi tak nějak počítal.
Zase to má výhodu, že si ty 911ky na srazech nebudeme plést.
Dinar přijede ve žlutém eSku, ty v červené GT3 a Thomasino v GT2 RS v Miami Blue!
>:D ;-) -
Dany 12.04.19 14:08
« Re: Re: PS4
webpaja: PS4 bude dosť možná najlepšia voľba v rozmere 17". Neviem ako je na tom GY F1 asymmetric. S Dunlopom som mal 2x zlé skúsenosti, tak do toho už nelezem. Raz sport 01 a to už bolo dávno a potom sport maxx, ešte smerová symetrická, obe konštrukčné problémy + vysoká hlučnosť od nova. Continental sa so športovými plášťami z rozmeru 17 stiahol a iba dopredávajú CSC5. CSC6 v 17 už nebude. V užšej špičke by som teda videl Michelin, Pirelli a možno GY. Na M3 sú určite širšie možnosti. Pirellky si mal aké?
Ale počul som také fámy, že chceš postúpiť ;-) -
pradeda777 12.04.19 10:26
« Re: PS4
Dany, nic si z toho nedělej....já tady dnes ráno sesmolil dlouhý příspěvek a nepodařilo se mě jej vložit a nakonec zmizel....kua......myslím, že s tím má co do činění délka přihlášení současně s přechodem na jiné stránky a pak návratem na MACZ.
PS. Ale všiml jsem si, že už funguje funkce "editovat"....tož zaplať pánbú alespoň za to... >:-[] -
Dany 12.04.19 09:38
« PS4
Ja mám len také prízemné novinky - prvé dojmy z čierneho zlata. Konečne som nazul letné Michelinky a z prvých dojmov je to asi najlepšia guma, ktorú som zatiaľ mal. Keď bola vyzutá, mala celkom poddajnú bočnicu, tak som nevedel, čo od toho čakať. Reakcia na prvotné zatočenie volantom je zatiaľ najrýchlejšia a najpevnejšia z gúm, čo som mal zatiaľ možnosť skúsiť. CSC5 bola vágnejšia a rozťahanejšia, čo sa prehriatím ešte zhoršovalo. Hlukovo je PS4 o niečo tichšia a komfortom pruženia tesne nad úrovňou CSC. CSC5 bola v komplexe vlastností zatiaľ najhoršia športová guma, akú som odjazdil. Pirelli Zero Nero držala lepšie a drala sa pomalšie, aj keď dosť rýchlo. GY Eagle F1 mala pevnejšie bočnice a s tým spojený znížený komfort, ale bola agilnejšia a držala. Zatiaľ to s Michelinom vyzerá nádejne spolu s predpokladom vyššej životnosti.
PS: zase ma odhlásilo a nepridalo pôvodný podrobnejší príspevok. Ja sa na to... -
Dany 12.04.19 07:14
« Re: První ranné dojmy
WL: Síce nie si Woody, ale to Porsche to značne vylepšuje ;-) . Dal si to na parádu.
Aj v týchto nízkych otáčkach sa to číta jedna radosť. Úplne si viem predstaviť tú nervozitu zmiešanú s očakávaním v zábehovom režime. Farba je parádna a s odstupom času by to bola aj moja voľba. Keď pozerám na tú 992, tak mi tam (aj so sport nárazníkom a výfukom) stále nepasuje okno spojené s mriežkou a zapracovanie brzdového svetla. To sa mi zdá ako krok späť. Na 991 to tak nejak všetko sedí.
:yes: