Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.04.19  18:14

« Re: Re: minivýlet

wl.......tož kua čekáme odpověď na tms suggestion....... :-! Buchláky by byly fajn některou sobotu....v neděli je to tam divoký........ :-![odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.04.19  08:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring

K trojdverákom (s dlhšími dverami) by som dodal , že sa horšie operuje v stiesnených priestoroch a na štandardizovaných parkoviskách.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 18.04.19  08:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring

WL. S tou podložkou je to ako s peknou ženskou s bujarým poprsím. Kto jej už len bude pozerať na "podložky"? Ten predok si vyriešil pekne. Zadok, neviem celkom posúdiť v telefóne, má len mierne iný typ podložky a popis? Nedalo by sa to poriešiť minimalisticky, tak ako vpredu?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.04.19  23:44

« Re: Re: minivýlet

Ron
    Neboj, "taxi" béžová to není... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 17.04.19  23:36

« Re: minivýlet

WL: no, já mám spojenou tu béžovou světlou s klasickým taxíkem z Německa 8-s >:D Říkal bych tomu 911 TAXI >:-[] >:D

Jinak když jsme u těch úžasných žen... Picasso čeká karosárna a lakování dveří a blatníku... to je tak, když někdo při vjíždění do vrat má strach, že přejede kočku a raději odře auto... 8-s
    Naštěstí na MPV to člověka tak nějak méně bolí >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.04.19  21:30

« Re: minivýlet

BANDO - co takhle nějaký malý sraz ve Wajt Lejblově, okouknout naživo jeho šedou krásku? WL, kdy budeš doma, že bychom někteří dojeli na dobré kafe? ;-)
    Nebo na Buchlákách u Motorestu Samota, pokud by byl White Label ochoten někam dojet..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.04.19  18:58

« minivýlet

Dvě momentky z dnešního minivýletu:
    [odkaz]
    [odkaz]

P.S. Naživo to vypadá líp a za určitých světelných podmínek jde ta křídová mírně do hnědobéžova a má to pak nádech do barvy bílé kávy, což se líbí třeba mé úžasné ženě.
    :yes: ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.04.19  18:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring

p777
    Ano, v porovnání se mnou skoro jo (taky je výrazně menší)..., ale v porovnání s tebou rozhodně ne, naopak je vyšší, než ty a ještě podstatně starší, než ty... a nestěžuje si na to. Proto jsem ho vzpomněl. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.04.19  18:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring

wl.....nenapsal jsem to srozumitelně. Nastupování/vystupování se mělo týkat jen M135i. A jak píšeš, příležitostně je to OK. Proto i v případě M140i, která sedí hodně níž než Yaris, se to dá. I na dovolené jsme to loni zvládali..... ;-) X2 M35i by mělo být fajn. Odhaduji, že to bude podobné jako z Yarise, protože M je oproti řadové X2 zase o něco sníženo. (Problém to bude spíš komfort za jízdy....)
    Ale bacha. Tvůj otec, jak ho pamatuju, je v porovnání s tebou tak poloviční váha. Proto nemá s tím příležitostným nasedáním/vysedáním problém. Kdyby byl "postavený" jako ty, tak by to bylo o něčem jiném. To musíš uznat.... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 17.04.19  18:22

Navíc má LEON nějak zvláštně uspořádané ty dveře, já sedal za B sloupek kamsi dozadu dolů, kus za něj, prostě fakt divný pro větší lidi. No to byl taky jeden z důvodů, proč šel z domu >:-[] A protože už nejsem nejmladší a záda mi také tak neslouží, proto jsem zbaběle "na stará" kolena zvolil menší SUV ATECA FR :-) Teď jezdím daily v M2 a je to docela zátěž na záda, ten zadek s pevným uchycením náprav je fakt znát, je to docela nepoddajné a tvrdé :-! Ale zase ten zvuk, ten je prostě peckááááááá !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.04.19  14:42

w-a
    Co ty RZ, lepší (viz foto včera 18:11)?
    Jinak je to právě tak, jak píšeš. Ještě bych dodal, že kombinace vyššího prahu a nízko položené sedačky je problém spíš při vystupování, než při nastupování. Při nastupování musí být sedačka úplně vzadu a v nejnižší poloze, tedy tak, jak ji mám i při řízení.

P.S. Takže při nasedání do Leonu si možná občas vzpomeneš, jak "nenuceně" se nasedalo do 3dv. GGTI.
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.04.19  14:36

p777
    Můžeš mi napsat, jaký problém může mít člověk s tvou postavou (narážím hlavně na tvou výšku) při nasedání/vysedání z takové X2? :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.04.19  14:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring

iudex
    Jaká to byla motorizace?
    Docela zásadní rozdíl je v tomto ohledu fakt, jestli se jedná o daily car, nebo jen o víkendovku.
    911 i jako daily může být, ale není to samozřejmě pro každého (teď nemyslím finance), ale jako víkendovku by si to mohla (v tomto ohledu) dovolit naprostá většina řidičů, seniory nevyjímaje. Můj otec sice není typický příklad osmdesátníka (letos v říjnu), ale nemá výraznější problém s příležitostným nasedáním/vysedáním/řízením 911ky. Dokonce už jel dvakrát kousek na zadním sedadle, a to je jiný level, než vpředu. >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.04.19  12:24

iudex: Jako jo, jenže white label má pravdu v tom, co tady neustále opakuje. A sice, že třídvířko se svými dlouhými dveřmi mu umožní dokonce lepší nastupování než pětidvířko s krátkými. Vyhneš se tomu zalamování hlavy, které dělá mnohým lidem potíže. Nedá se to samozřejmě zobecňovat, to bys mi mohl hned otlouct o hlavu nějakej Lotus >:-[] , ale nakonec i wl píše, že u 911 je spíš problém kombinace vyšších prahů a nízko položené sedačky.

Za sebe mohu srovnat dvě taková běžnější auta. Klasický rodinný kombík a kupátko. A pokud se mých 186 cm a 80 kg týká, tak se mi kupodivu lépe nastupuje do o 13 cm nižší GT-86 než do Leona. Leon je svou kombinací dost šikmého čelního skla, krátkých dveří a přitom na dnešní poměry docela nízko uložených sedaček pro mou krční páteř tvrdším oříškem.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.04.19  11:36

iu...tož já prostředky na novou Carreru S mám,
    [odkaz]
    ale je to přesně tak jak píšeš. Ve třiceti jsem měl záda 100%, ale neměl prachy, teď mám prachy, ale záda jen tak na 70-80%. Takže priority se nutně změnily. Co se týče jízdního komfortu a nasedání/vysedání mám obavy i z takové X2 M35i. A nová M135i nebude o nic lepší. Testeři dokonce doporučují zůstat u X2 M35i na 18" kolech. No, su moc zvědaví jak se v ní budu cítit. :-) Už by to nemělo trvat dlouho. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.04.19  08:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring

wl: tak jasné, vyberať si medzi S-Klasse a 911, nemal by som o čom rozmýšľať ani sekundu a rovnako zrejme nikto z nás, čo sem chodíme. Len som chcel povedať, že kým sa človek dostane do životnej fázy, že si také auto môže dovoliť (ak bude mať to šťastie), tak sa môže stať, že už na to nemá zdravie (platničky a pod.), aby sa súkal do nízkeho tvrdého športiaku. Nie každý je Shmee, aby mal zbierku superšportov už ako tridsiatnik: [odkaz]
    A musím uznať, že má niečo do seba plaviť sa v eSku v absolútnom tichu a pohodlí na vzduchovom podvozku, motor si ševelí v 140ke pri 1500 otáčkach, sedačky ti masírujú chrbát a odvetrávajú pr.el, aby sa nezaparila >:D Jo, taký "taxík" má niečo do seba.
    Ale ako hovorím, radšej to odkrvenie mozgu pri akcelerácii 911ky, ako ukázal VII. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.04.19  23:39

VII
    No, skoro "základní" (motor)..., teď už má eSko (992) stejný počet PS, jako mělo GTS 991.2 a tenhle kousek (4S) má navíc i příplatkový sport chrono paket s launch control.
    Těch 316km/h je tachometrových, jinak papírovou maximálku má 4S/992 - 306 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto VII

VII 16.04.19  22:37

WL
    Těším se na pdobný On board ;) >:D

[odkaz]
    Neskutečné na skoro "základní" motor.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.04.19  20:40

wl.....od bývalých sousedů syn je na kluky a aj na vdolky...... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.04.19  18:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SK ring

iudex
    Někdo je na holky, někdo na vdolky... ;-)
    Mně pro změnu (za ty háky) nic moc neříká klasická S-kláda - luxusní taxi.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…