Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.04.19  16:55

« Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Tak to jo, jako osoba jsem nepřehlédnutelná... >:-[]
    S plackou jsem byl v Brně ve čtvrtek.
    S kým/čím si tam chvátal?
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.04.19  16:29

« Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Myslel som ako osobu,pretože v diaľke som videl povedomého človeka len sme chvátali na SK ring.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.04.19  16:25

« Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Byl, ale ne s plackou.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.04.19  16:03

« Re: minivýlet + ZOO Brno

Nebol si náhodou v nedeľu v Olympii Brno?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.04.19  13:38

« minivýlet + ZOO Brno

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.04.19  10:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

Neznáš poměry na západě. Synáčci a dcérečky bohatých se rádi (přes známé) upíchli ve státní správě, aby měli i vlastní prachy, do kterých jim rodičové nemohli kecat. Znal jsem v Austrálii řadu takových borců a borkyň.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.04.19  09:43

« Re: Re: Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

Ak by pochádzal zo superbohatej rodiny, zrejme by nebol odkázaný na prácu v štátnej správe, to sa mi tak nejak vylučuje. Nech mal ale akékoľvek pozadie, tento biznis robí sám a podľa mňa ho robí dobre. A na to, že má 31 rokov, je milionár a má zbierku najlepších superšportov, tak to s ním zamávalo pomerne málo.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.04.19  09:29

« Re: Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

Dočetl jsem se, že borec pochází ze super bohaté rodiny a bydlí doma (mamahotel). Dlouho pracoval jako státní zaměstnanec (jistý příjem a málo práce) a zároveň podnikal, což ho stavělo do střetu zájmů. Až se mu "boční" business pořádně rozjel, tak ze státní správy odešel a teď se živí jako "jůtjuber". Mě není sympatický, protože se chová jako puberťák a snob.....sorry jako.... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.04.19  09:26

« Re: Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

Tak potom klobúk dolu pred tým ako sa vypracoval. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.04.19  08:57

« Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

Ad Shmee: naopak mne je celkom sympatický, je to selfmademan, ktorý sa vypracoval sám z ničoho, žiadne otcove peniaze či prevzatie rozbehnutého biznisu, začínal na Forde Fiesta. Podľa toho, čo píše na svoje stránke, začal s e-shopom s elektronikou (immediately set about growing an online electronics retail business that developed into a London high-street shop), neskôr pracoval ako investičný poradca (permanent position in the technology team of an Investment Consultancy in the City of London), popritom mal vlastný biznis (entrepreneur running smaller businesses and ventures). A kopec ďalších aktivít ( some freelance tasks for a tech company under Non-Disclosure Agreement, some catalogue work for an auction company, got involved in a few car sourcing/commission operations, some social media consultancy tasks and ran a few websites in the car world). A od r 2010 má YT kanál o autách, ktorý ho teraz fakticky naplno živí. Ako influencer s 1,7 milióna odberateľmi už teraz tie autá dostáva zrejme za úplne iné peniaze (a možno predá drahšie, než ich sám kúpil).
    Podľa mňa to robí dobre a hlavne je vidieť, že ho tá robota baví.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.04.19  19:50

« Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

iu...a car in colour you love, for you....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.04.19  19:43

« Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

.....já sice nevím "čo robí", ale můj dentista by mu za "pár liber" spravil zuby tak, že by nejen vypadal lepší, ale nemusel by si při řeči ani tolik "šlapat na jazyk"..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 22.04.19  19:32

« Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

Čo vôbec robí ten chlapík ? Mne je celkom nesympatický ten Šmí
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.04.19  19:02

« Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

iu...super video. It brought back so many memories.....thanks.... :-)
  • 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 22.04.19  17:53

« X2 M35i/X3 M

Na konf. pro X2 M35i přistála krásná 20" kola. I když borec na videu říká, že s 20" koly je vůz na hranice komfortu a doporučuje zůstat u 19", tak se "vynořil" i další zádrhel. S 20" koly totiž nelze objednat adaptivní podvozek. A to je velká škoda, protože bych i něco z komfortu obětoval pro taková parádní kola. Takže na 19"kolech s adaptivním podvozkem, náhradním kolem a střešním oknem plus pár nezbytností se cena vyšplhala na 1.743,326Kč-m. (Zajímavé je, že borec na videu ty kola na voze má i s adaptivním podvozkem. Že by to v UK měli jinak?).
    X3 M conf. je již také plně funkční a s podobnou výbavou tady hovoříme o 2,822.040Kč-m
    X3 M40i v podobné configuraci nám ukazuje na 2,148.536Kč-m.
    Nový Macan S (6vál.) v podobné konfiguraci lze za 2,265.650Kč-m
    Tady je jasně vidět jak si BMW "fandí"......
    Je tu třeba podotknout, že X3 se vyrábí v US a dováží se do EU a Macan vyrábí koncern v bývalém východním Německu. Těžko říct jak velký vliv to má na cenovku, ale nějaká "kačka" v tom určitě bude.
    Každým dnem by se mělo také objevit SQ2, které je přímá konkurence X2 M35i. Bude zajímavě vidět, jak si jej Audi "nacení". Normální Q2 se již nyní v top provedení dotýká
    1 mil... :-!
    AMG A35 je konkurenčně schopné @ 1,647.940Kč-m
    AMG GLA zmizelo z konf. Čeká se na A45....
    M2C pro porovnání, mě vyšlo na 1.944.046Kč-m
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 22.04.19  17:41

« OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu

Toto je petrolheadské nebo: preháňať dva vlastné superšporty (hypersporty) na Nurburgringu:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.04.19  12:43

« Re: X2 statické dojmy

iu...barvy...s bílou/stříbrnou/černou mám spojeno BMW. Porsche spíš nějaké živější barvy, ale jak wl psal, neměl v danou chvíli moc na vybranou.
    X2...exteriér se mě líbí, ale je to hlavně velikost, která ji dává body. Zajímavé, že vizuálně mě interiér vozů nikdy moc nezajímal. (Už jsem o tom kdysi psal). Pro mě je důležitá sedačka a řadička.... :-) Ano, u X2 už řadička nebude hrát takovou důležitou úlohu, ale o to větší úlohu bude hrát pohodlí. Tady mám obavy, protože X2 M35i má podvozek zase o něco snížený, což se určitě projeví negativně na pohodlí.
    Ano, dá se říct, že by to byl v mém případě "krok zpět. Ale během života je někdy nutno udělat krok zpět, aby se člověk posunul kupředu....;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.04.19  10:27

« X2 statické dojmy

Tak na tej fotke s M2 farba je taká nijaká, verím, že na živo to bude oveľa lepšie. Na zvuk som sám zvedavý, keď už Macan s "bežnou" V6kou má faktastický zvuk, tak verím, že šesťvalcový boxer bude fantastický.
    Inak v rámci testovania novej 3er (písal som koment pod webpajovým blogom) som staticky na salóne vyskúšal novú X2. A popravde: bol som totálne sklamaný. Zvonku síce zaujímavé, ale hlavne tou výraznou zlatožltou farbou, celkové proporcie také generické, mohlo by to kľudne mať znak Hyundai a bolo by to OK. Ale exteriér je ešte celkom fajn, viac som bol sklamaný z interiéru. Je pravda, že som doň presadol z 3er a X2 je auto o triedu nižšie, príbuzné z (budúcou) 1er, ale cenovo sú si dosť blízke. No a interiérovo X2 nemá popri 3er šancu. Je to skrátka ešte ten "starý" štýl interiéru, ako moja 3er či dedova 1er, ktorý kritizujem ako nie zrovna prémiový a kým 3er odskočila kvalitatívne a celkovým dojmom dosť výrazne, X2 zostáva na rovnakej úrovni. Teda nie je to nejak zlé, ale proste je to auto na úrovni kompaktných hatchbackov priestorovo a najmä kvalitatívne. To by bolo OK, je to vlastne len zvýšený hatchback, ale v kontexte tej dosť vysokej ceny to už nie je adekvátne.
    A aj priestor vzadu je taký stiesnenejší. A keď viem, že X2 je len zvýšená budúca 1er na platforme FAAR, s fakticky rovnakou technikou a predpokladane veľmi podobným stvárnením interiéru, tak to vo mne moc veľké očakávania budúca 2er nevzbudzuje.
    Osobne by som do X2 nikdy nešiel, nevidím tam nijakú hodnotu za tie peniaze a pri presadnutí z M140i to z môjho pohľadu nebude žiaden progres (a motoricky jednoznačne krok späť).
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 20.04.19  09:30

« Re: KSA v Brně a sraz s Thomasinem

Na živo ta barva vypadá o dost lépe než na fotkách! A má to moc pěkný zvuk :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.04.19  22:59

« KSA v Brně a sraz s Thomasinem

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…