Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 23.04.19 21:08
« Re: Re: Re: X2 statické dojmy
Barva nebarva, hlavně že se ti líbí a to je to důležité. Já mám rád také bílou, svého času jsem měl rád i stříbrnou a měl jsem v bílé teď 3 vozy za sebou. Nicméně kdybych si kupoval Porsche, tak by to musela červená jako tvůj Macan.... :-) Ale spíš bych šel do té jasnější červené Guards.....
[odkaz]
[odkaz] -
white label 23.04.19 18:29
« Re: Re: X2 statické dojmy
p777
Nepsal jsem, že jsem neměl na vybranou, a co se křídové týče, tak to byl jeden z hlavních faktorů pro rozhodnutí koupit to takhle rychle, hlavně v momentě, kdy jsem v ní GTS viděl poprvé naživo.
Teď ve čtvrtek jsem na autodromu v Brně viděl všechny možné barvy na různých 911kách a jen mě to utvrdilo v přesvědčení, že z dostupných barev je pro mě křídová to pravé ořechové na 911 a barvu bych v žádném případě neměnil.
V karmínově červené tam bylo Turbo S, ve žluté/láva orange/miami blue GT3 a v zelené lizard GT3 RS.
Z výraznějších barev se mi nakonec naživo překvapivě nejvíc líbila zelená lizard, přitom podle konfigurátoru, fotek a videa bych favorizoval mnohem spíš miami blue, která se mi naživo líbila z dálky, ale z bezprostřední blízkosti se z toho odstínu mnohem víc prosazuje zelená složka a najednou je po parádě. Žlutá Racing a Lava Orange mě neoslovuje a karmínově červená se na 911ku úplně nehodí, na přímém slunci je to ještě O.K., ale ve stínu a pod mrakem působí (relativně) tuctově. -
pradeda777 23.04.19 10:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu
Neznáš poměry na západě. Synáčci a dcérečky bohatých se rádi (přes známé) upíchli ve státní správě, aby měli i vlastní prachy, do kterých jim rodičové nemohli kecat. Znal jsem v Austrálii řadu takových borců a borkyň.... ;-) -
iudex 23.04.19 09:43
« Re: Re: Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu
Ak by pochádzal zo superbohatej rodiny, zrejme by nebol odkázaný na prácu v štátnej správe, to sa mi tak nejak vylučuje. Nech mal ale akékoľvek pozadie, tento biznis robí sám a podľa mňa ho robí dobre. A na to, že má 31 rokov, je milionár a má zbierku najlepších superšportov, tak to s ním zamávalo pomerne málo. -
pradeda777 23.04.19 09:29
« Re: Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu
Dočetl jsem se, že borec pochází ze super bohaté rodiny a bydlí doma (mamahotel). Dlouho pracoval jako státní zaměstnanec (jistý příjem a málo práce) a zároveň podnikal, což ho stavělo do střetu zájmů. Až se mu "boční" business pořádně rozjel, tak ze státní správy odešel a teď se živí jako "jůtjuber". Mě není sympatický, protože se chová jako puberťák a snob.....sorry jako.... ;-\ -
iudex 23.04.19 08:57
« Re: Re: Re: OT: Ford GT vs. McLaren Senna na NB Ringu
Ad Shmee: naopak mne je celkom sympatický, je to selfmademan, ktorý sa vypracoval sám z ničoho, žiadne otcove peniaze či prevzatie rozbehnutého biznisu, začínal na Forde Fiesta. Podľa toho, čo píše na svoje stránke, začal s e-shopom s elektronikou (immediately set about growing an online electronics retail business that developed into a London high-street shop), neskôr pracoval ako investičný poradca (permanent position in the technology team of an Investment Consultancy in the City of London), popritom mal vlastný biznis (entrepreneur running smaller businesses and ventures). A kopec ďalších aktivít ( some freelance tasks for a tech company under Non-Disclosure Agreement, some catalogue work for an auction company, got involved in a few car sourcing/commission operations, some social media consultancy tasks and ran a few websites in the car world). A od r 2010 má YT kanál o autách, ktorý ho teraz fakticky naplno živí. Ako influencer s 1,7 milióna odberateľmi už teraz tie autá dostáva zrejme za úplne iné peniaze (a možno predá drahšie, než ich sám kúpil).
Podľa mňa to robí dobre a hlavne je vidieť, že ho tá robota baví.

[odkaz]