Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 24.04.19 13:41
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno
-
iudex 24.04.19 13:40
« OT: názvy dedín v Čechách
Teraz sa ku mne v rámci práce dostala info o pozemkoch v Pičíne. Neveril som vlastným očiam, ale naozaj v Čechách (pri Příbrami) je dedina Pičín.:-) Lacná sranda, ja viem, ale celkom som sa pobavil. "Kde bývaš? V Rožnove pod Radhoštem, a ty? V Píčíne" >:D -
Thomasino 24.04.19 13:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno
Tak kdybych náhodou do ní chtěl jít, tak si počkám na zimu a jaro na faceliftovaný model. Nyní ho již pilně testují na NS a zase trošku doladí. Ke všemu se zřejmě do 2 týdnů na svět dostane že Renault Sport zajel nový rekord s Meganem R.S. Trophy-R, který má nejen vybrakovaný a odlehčený interiér, ale také karbonovou kapotu a za příplatek karbon-keramické brzdy. Takže to dost vyhrotili a cena bude nesmysl. A počítám, že Honda si to nenechá líbit a do konce prázdnin zajede nový rekord. Navíc má nyní Nordschleife na hodně míst nový povrch a je tam o 3-6 vteřin rychlejší >:-[]
[odkaz]
-
pradeda777 24.04.19 11:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno
Tms....tož schopnosti CTR pro mě žádná novinka.... :-) S Hondama mám letité okruhové zkušenosti. Pocit jistoty tu dává hlavně "vymakaný" FWD.
Ale bacha. Jestli chceš častěji jezdit na okruhy tak "sypání peněz" se nevyhneš. Platí to bohužel i o CTR.... ;-) Na sauto jich pár nových ještě k máni je, ale jak tyto zmizí, tak bude s nimi konec....navždy.....tak jestli to myslíš vážně, tak si pospěš. Před pár týdny ještě měli 3 nové v Olomouci, ale z webu již zmizely. "Ulítanou" CTR nemá cenu kupovat. A ulítané budou všechny, protože si je kupují jen "rychlí jezdci"....lehce jetou těžce sehnat...borci si je opatrují....
Video z SR dobrý. Bylo by moc užitečné, kdyby při výjezdu na trať umístili větší billboard s nápisem " Nezapomínejte sledovat provoz za vámi ve zpětném zrcátku, kurwa".... ;-) -
white label 24.04.19 01:06
« Re: Re: Re: Re: X2 statické dojmy
p777
Hlavně si nedělej představu o konkrétním odstínu podle konfigurátoru, tím spíš podle tohoto pro 911/992. Např. ta karminrot je tady úplně mimo, podobně jako třeba ta mnou vzpomínaná zelená lizard, v konfigurátoru je to jako nějaká "eko/bio hrášková", přitom v reálu je to odstín ostrý jako břitva.
Tradiční/typická barva pro sportovní/závodní modely německé produkce (obecně, včetně Porsche) je bílá a stříbrná, tuto "dvoubarevnou" výjimku mělo/má pouze Německo:
[odkaz]
-
Thomasino 23.04.19 22:37
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno
Měl jsem tu "čest" jednak jeho CTR asi hodinu řídit na pěkných okreskách a také s ním (za ním) jel na SK ringu chvilku s Cuprou. Za chvilku byl pryč!! Jednak Adam umí celkem řídit, ale hlavně CTR je neskutečně rychlé a schopné auto :yes: :-) Jestli se v budoucnu vrátím k častějšímu ježdění na okruhu a nebudu do toho chtít sypat nějak moc peněz, je CTR určitě jeden z hlavních adeptů >:-[] Prostě na zábavu je M2 dobrá, na rychlost na okruhu s přiměřenými náklady zase CTR. Když chceš oboje, potřebuješ skoro dvojnásobný rozpočet >:-[] >:-[]
[odkaz] -
pradeda777 23.04.19 21:08
« Re: Re: Re: X2 statické dojmy
Barva nebarva, hlavně že se ti líbí a to je to důležité. Já mám rád také bílou, svého času jsem měl rád i stříbrnou a měl jsem v bílé teď 3 vozy za sebou. Nicméně kdybych si kupoval Porsche, tak by to musela červená jako tvůj Macan.... :-) Ale spíš bych šel do té jasnější červené Guards.....
[odkaz]
[odkaz] -
white label 23.04.19 18:29
« Re: Re: X2 statické dojmy
p777
Nepsal jsem, že jsem neměl na vybranou, a co se křídové týče, tak to byl jeden z hlavních faktorů pro rozhodnutí koupit to takhle rychle, hlavně v momentě, kdy jsem v ní GTS viděl poprvé naživo.
Teď ve čtvrtek jsem na autodromu v Brně viděl všechny možné barvy na různých 911kách a jen mě to utvrdilo v přesvědčení, že z dostupných barev je pro mě křídová to pravé ořechové na 911 a barvu bych v žádném případě neměnil.
V karmínově červené tam bylo Turbo S, ve žluté/láva orange/miami blue GT3 a v zelené lizard GT3 RS.
Z výraznějších barev se mi nakonec naživo překvapivě nejvíc líbila zelená lizard, přitom podle konfigurátoru, fotek a videa bych favorizoval mnohem spíš miami blue, která se mi naživo líbila z dálky, ale z bezprostřední blízkosti se z toho odstínu mnohem víc prosazuje zelená složka a najednou je po parádě. Žlutá Racing a Lava Orange mě neoslovuje a karmínově červená se na 911ku úplně nehodí, na přímém slunci je to ještě O.K., ale ve stínu a pod mrakem působí (relativně) tuctově.

Ale neboj, zajtra prispejem s nejakými dojmami, idem na predvádzaciu akciu BMW, kde bude 330i, Z4 M40i, X5 M50d, 850i a iné. so stay tuned. ;-)