Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.04.19  14:15

« Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách

deda: tak keď neviem nič vecné k CtR (s ktorým som nejazdil, ani v ňom len nesedel), tak musím pi....ny. >:-[]
    Ale neboj, zajtra prispejem s nejakými dojmami, idem na predvádzaciu akciu BMW, kde bude 330i, Z4 M40i, X5 M50d, 850i a iné. so stay tuned. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.04.19  13:58

« Re: OT: názvy dedín v Čechách

iu............já myslel, že nám (jako starý obdivovatel CTR), přispěješ něčím do debaty, a ty nám sem místo toho posíláš jakési 3.14čoviny........ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.04.19  13:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Tms....narazil jsem na toto news.....jestli k tomu dojde, tak CTR podraží. Ale aktuální facelift přijde ještě ze Swindonu....
    [odkaz]

Když už jsi zmínil Megane....tak se musí uznat, že vypadá moc dobře. Jako daily určitě lepší propozice než CTR. Ale CTR na tom zase bude mechanicky lepší....
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 24.04.19  13:40

« OT: názvy dedín v Čechách

Teraz sa ku mne v rámci práce dostala info o pozemkoch v Pičíne. Neveril som vlastným očiam, ale naozaj v Čechách (pri Příbrami) je dedina Pičín.:-) Lacná sranda, ja viem, ale celkom som sa pobavil. "Kde bývaš? V Rožnove pod Radhoštem, a ty? V Píčíne" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.04.19  13:11

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Tak kdybych náhodou do ní chtěl jít, tak si počkám na zimu a jaro na faceliftovaný model. Nyní ho již pilně testují na NS a zase trošku doladí. Ke všemu se zřejmě do 2 týdnů na svět dostane že Renault Sport zajel nový rekord s Meganem R.S. Trophy-R, který má nejen vybrakovaný a odlehčený interiér, ale také karbonovou kapotu a za příplatek karbon-keramické brzdy. Takže to dost vyhrotili a cena bude nesmysl. A počítám, že Honda si to nenechá líbit a do konce prázdnin zajede nový rekord. Navíc má nyní Nordschleife na hodně míst nový povrch a je tam o 3-6 vteřin rychlejší >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.04.19  12:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2 statické dojmy

I ta bílá (white) se mě tady, svým způsobem, dotýká osobně... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.04.19  12:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2 statické dojmy

...já psal o barvách......i ty barvy......voe,..... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.04.19  12:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: X2 statické dojmy

p777
    Nechci tady ukazovat prstem, ale já, naštěstí naopak, opravdu jen někdy! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.04.19  11:59

« Re: Re: Re: Re: Re: X2 statické dojmy

wl...jasný, barvy v konfigurátoru jsou kromě bílé a černé často "mimo"...a někdy i ty.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.04.19  11:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Tms....tož schopnosti CTR pro mě žádná novinka.... :-) S Hondama mám letité okruhové zkušenosti. Pocit jistoty tu dává hlavně "vymakaný" FWD.
    Ale bacha. Jestli chceš častěji jezdit na okruhy tak "sypání peněz" se nevyhneš. Platí to bohužel i o CTR.... ;-) Na sauto jich pár nových ještě k máni je, ale jak tyto zmizí, tak bude s nimi konec....navždy.....tak jestli to myslíš vážně, tak si pospěš. Před pár týdny ještě měli 3 nové v Olomouci, ale z webu již zmizely. "Ulítanou" CTR nemá cenu kupovat. A ulítané budou všechny, protože si je kupují jen "rychlí jezdci"....lehce jetou těžce sehnat...borci si je opatrují....
    Video z SR dobrý. Bylo by moc užitečné, kdyby při výjezdu na trať umístili větší billboard s nápisem " Nezapomínejte sledovat provoz za vámi ve zpětném zrcátku, kurwa".... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.04.19  01:06

« Re: Re: Re: Re: X2 statické dojmy

p777
    Hlavně si nedělej představu o konkrétním odstínu podle konfigurátoru, tím spíš podle tohoto pro 911/992. Např. ta karminrot je tady úplně mimo, podobně jako třeba ta mnou vzpomínaná zelená lizard, v konfigurátoru je to jako nějaká "eko/bio hrášková", přitom v reálu je to odstín ostrý jako břitva.
    Tradiční/typická barva pro sportovní/závodní modely německé produkce (obecně, včetně Porsche) je bílá a stříbrná, tuto "dvoubarevnou" výjimku mělo/má pouze Německo:
    [odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.04.19  00:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Tak aspoň, že v dlouhém táhlém nemají šanci. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.04.19  22:37

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Měl jsem tu "čest" jednak jeho CTR asi hodinu řídit na pěkných okreskách a také s ním (za ním) jel na SK ringu chvilku s Cuprou. Za chvilku byl pryč!! Jednak Adam umí celkem řídit, ale hlavně CTR je neskutečně rychlé a schopné auto :yes: :-) Jestli se v budoucnu vrátím k častějšímu ježdění na okruhu a nebudu do toho chtít sypat nějak moc peněz, je CTR určitě jeden z hlavních adeptů >:-[] Prostě na zábavu je M2 dobrá, na rychlost na okruhu s přiměřenými náklady zase CTR. Když chceš oboje, potřebuješ skoro dvojnásobný rozpočet >:-[] >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.04.19  22:03

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Áno.
    Aj tak tie HH idú véľmi,véľmi dobre.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.04.19  21:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Spíše bych si tipnul, že Adam s černým CTR byl na SK ringu rychlejší, že? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.04.19  21:23

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

.....ale iba v priamke :-(
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.04.19  21:08

« Re: Re: Re: X2 statické dojmy

Barva nebarva, hlavně že se ti líbí a to je to důležité. Já mám rád také bílou, svého času jsem měl rád i stříbrnou a měl jsem v bílé teď 3 vozy za sebou. Nicméně kdybych si kupoval Porsche, tak by to musela červená jako tvůj Macan.... :-) Ale spíš bych šel do té jasnější červené Guards.....
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.04.19  18:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

Tak to tě asi nikdo z nich nepředjel... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.04.19  18:29

« Re: Re: X2 statické dojmy

p777
    Nepsal jsem, že jsem neměl na vybranou, a co se křídové týče, tak to byl jeden z hlavních faktorů pro rozhodnutí koupit to takhle rychle, hlavně v momentě, kdy jsem v ní GTS viděl poprvé naživo.
    Teď ve čtvrtek jsem na autodromu v Brně viděl všechny možné barvy na různých 911kách a jen mě to utvrdilo v přesvědčení, že z dostupných barev je pro mě křídová to pravé ořechové na 911 a barvu bych v žádném případě neměnil.
    V karmínově červené tam bylo Turbo S, ve žluté/láva orange/miami blue GT3 a v zelené lizard GT3 RS.
    Z výraznějších barev se mi nakonec naživo překvapivě nejvíc líbila zelená lizard, přitom podle konfigurátoru, fotek a videa bych favorizoval mnohem spíš miami blue, která se mi naživo líbila z dálky, ale z bezprostřední blízkosti se z toho odstínu mnohem víc prosazuje zelená složka a najednou je po parádě. Žlutá Racing a Lava Orange mě neoslovuje a karmínově červená se na 911ku úplně nehodí, na přímém slunci je to ještě O.K., ale ve stínu a pod mrakem působí (relativně) tuctově.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 23.04.19  17:12

« Re: Re: Re: Re: Re: minivýlet + ZOO Brno

S QV som išiel pojazdiť a zabehnúť nové brzdové dosky. >:D Bola aj Cupra,CTR,M4....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…