Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
pradeda777 25.04.19 16:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
wl.......pozdě bycha honiti.... ;-\ Už je v čudu..... ;-\ Ale žádná škoda.
Kdybych se zbláznil a kupoval Macana, tak jedině nové S-ko v karmínové......[odkaz]
nebo v křídové....spíš v křídové, té červené je na tak velké kastli trochu moc....[odkaz]
Stříbrná Dolomite také není marná.... [odkaz]
Našel jsem další Macan Turbo....cena dobrá, kapku starši, ale výbava A1 a vypadá solidně. Tož Fredie, co ty na to.....? Jako pracovní na rychlé přesuny přes Pi.čín dobrý, ne...?
[odkaz] -
pradeda777 25.04.19 12:28
« Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Tož v Renocaru mám prodejce, řekl bych skoro kámoše, který byl i s manželkou u nás párkrát na návštěvě a několikrát mě již zařídil půjčku různých vozů i přes víkend. Brno má pro nás výhodu také v tom, že tam často jezdíme a Renocar je u dálnice a pro nás po cestě do Olympie.
Nemyslím, že bych ve Zlíně dostal nějaký lepší deal, ale strčit nos tam můžu, protože jezdíme kolem z Yarisem do servisu. :-! -
white label 25.04.19 10:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Pokud si jel do Pi.čína z Prahy, tak si jel pravděpodobně přes Řitku, která je od Pi.čína vlastně jen kousek (autem cca 20 minut), podobně jako v životě. ;-)
No a Kozomín ten je z Prahy opačným směrem, nahoru (na sever), takže to je taky v cajku. >:-[]
P.S. Když tu napíšeš Pičín, tak v pohodě, ale jakmile napíšeš (do) Pičín-a (bez pomlčky) máš tam hned hvězdičku. >:D -
pradeda777 24.04.19 14:34
« Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
iu....good on you..........já marně čekám, že dostanu "echo" z Renocaru (když jim už 2 roky dělám bezplatnou reklamu... :-) [odkaz] )
na slíbenou předváděčku X2 M35i a X3/X4 M a pořád nic.......... ;-\
Looking forward to your comments....... :-) -
white label 24.04.19 14:25
« Re: OT: názvy dedín v Čechách
iudex
V Pičíně, nikoli v Píčíně.
"....Pičín, Kozomín, Řitka, skvěle složená kytka. Pičín, Kozomín, Řitka, tak tam to musí bejt..."
I díky Yo Yo Bandu a jejich Rybitví je to docela profláklé, písničku jistě znáš, jen si ji zřejmě zatím neposlouchal dostatečně pozorně. ;-)
[odkaz]

Jinak ten černý Macan z Prahy by byl pro někoho, kdo po takovém voze touží (a černá mu nevadí), velmi dobrá koupě. Má to i střešní okno.... ;-) Ale jak už jsem psal....když by to měl být Macan, tak nový Macan S a barva asi křídová, aby jsme se mohli spolu vyfotit... >:D