Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 25.04.19 23:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Tak tohle je tá Mamba z konfigurátoru.
[odkaz]
Nezlob se, ale toto kdyby se objevilo u mě v garáži, tak mě z toho chytí žlučník.... ;-)
Ale určitě se někde prodává, protože automobilka než zavede novou barvu, tak udělá "studii veřejného mínění" (workshop) a pokud na tu barvu "kývlo" dostatečné % lidí, tak jde do výroby. -
white label 25.04.19 20:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Ale tohle není ještěrčí zelená z GT3 RS z Brna, to je jiný odstín, tohle je zelená Mamba a není to ani speciální barva, jen klasická příplatková metla. Mladý to viděl naživo a prý to nevypadalo špatně. -
pradeda777 25.04.19 19:58
Co se týče té černé barvy, tak když se někdo o vůz stará a má ho pořád nablýskaný, tak třeba taková X5, co tu u nás má jeden borec vypadá opravdu parádně. Ale jak už jsem psal nahoře, musí se pán o takový vůz starat. Ale jsou lidi, co to dělají rádi..... ;-) -
pradeda777 25.04.19 19:52
Ten Macan z Ostravy to ale schytal, viď?.... ;-) Ideálně pro nějakého EU poslance za stranu Zelených... ;-) Na 911 to ještě shoří..(fotky z Brna)....ale na Macanu je to "bomba"...
Jinak ten černý Macan z Prahy by byl pro někoho, kdo po takovém voze touží (a černá mu nevadí), velmi dobrá koupě. Má to i střešní okno.... ;-) Ale jak už jsem psal....když by to měl být Macan, tak nový Macan S a barva asi křídová, aby jsme se mohli spolu vyfotit... >:D -
-
pradeda777 25.04.19 16:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
wl.......pozdě bycha honiti.... ;-\ Už je v čudu..... ;-\ Ale žádná škoda.
Kdybych se zbláznil a kupoval Macana, tak jedině nové S-ko v karmínové......[odkaz]
nebo v křídové....spíš v křídové, té červené je na tak velké kastli trochu moc....[odkaz]
Stříbrná Dolomite také není marná.... [odkaz]
Našel jsem další Macan Turbo....cena dobrá, kapku starši, ale výbava A1 a vypadá solidně. Tož Fredie, co ty na to.....? Jako pracovní na rychlé přesuny přes Pi.čín dobrý, ne...?
[odkaz] -
pradeda777 25.04.19 12:28
« Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Tož v Renocaru mám prodejce, řekl bych skoro kámoše, který byl i s manželkou u nás párkrát na návštěvě a několikrát mě již zařídil půjčku různých vozů i přes víkend. Brno má pro nás výhodu také v tom, že tam často jezdíme a Renocar je u dálnice a pro nás po cestě do Olympie.
Nemyslím, že bych ve Zlíně dostal nějaký lepší deal, ale strčit nos tam můžu, protože jezdíme kolem z Yarisem do servisu. :-!

Je to inak na hlavnej stránke ACZ.