Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 27.04.19 16:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Kua, nějak se do news dostat musíme, ne?..... >:D Jen se divím, že na to nepřišli dřív, když je to tu samý udavač.... >:-[] Jo, a není to první "kuchyň", co tu za posledních 15 let vymákli...vařilo se (a hořelo) i v panelácích. >:-[] Tož tady sú ludia podnikaví, dřív sa podnikalo ve vinohradech, ale to je těžká práca a konkurence (po revoluci) ohromná...s perníkem je to pinkačka.... >:-[] -
pradeda777 26.04.19 18:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
wl....jo, věnec je tlustější, ale také to zkresluje kamera....borec má také kapku větší ruku.... ;-)
Ale jinak nejsi první, co tloušťku věnce na BMW kritizuje. Už jsem na to na různých stránkách narazil.... :-! -
iudex 26.04.19 16:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
wl: díky. :-) Bola to fajn skúsenosť, pomerne veľké extrémy od športového roadsteru po "autobusové" obrSUV. A ako tak rozmýšľam, 850i bolo asi najvýkonnejšie auto, aké som kedy šoféroval, 530 koní je môj doterajší rekord. Ale Z4 M40i to predčila všetko, to bola intenzívna zábava a potvrdil som si, že výkon nie je všetko a radšej "iba" 340koňový šesťvalec v menšom aute než 530k V8 vo veľkom. [odkaz] -
pradeda777 25.04.19 23:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Tak tohle je tá Mamba z konfigurátoru.
[odkaz]
Nezlob se, ale toto kdyby se objevilo u mě v garáži, tak mě z toho chytí žlučník.... ;-)
Ale určitě se někde prodává, protože automobilka než zavede novou barvu, tak udělá "studii veřejného mínění" (workshop) a pokud na tu barvu "kývlo" dostatečné % lidí, tak jde do výroby. -
white label 25.04.19 20:36
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Ale tohle není ještěrčí zelená z GT3 RS z Brna, to je jiný odstín, tohle je zelená Mamba a není to ani speciální barva, jen klasická příplatková metla. Mladý to viděl naživo a prý to nevypadalo špatně. -
pradeda777 25.04.19 19:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: OT: názvy dedín v Čechách
Co se týče té černé barvy, tak když se někdo o vůz stará a má ho pořád nablýskaný, tak třeba taková X5, co tu u nás má jeden borec vypadá opravdu parádně. Ale jak už jsem psal nahoře, musí se pán o takový vůz starat. Ale jsou lidi, co to dělají rádi..... ;-)

[odkaz]