Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 07.05.19 15:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Na křídový Macan s křídovými koly už jsem tu odkaz dával:
[odkaz]
Kola v barvě vozu stojí nesmysl a jako "bonus" to blbě vypadá, zvlášť u světlejších barev (kromě stříbrné, kde je za to ovšem nesmysl připlácet).
Co se týče údajného "individualismu" (v tomto ohledu), tak to teda nevím, největší přehlídku "individualismu" (tohoto druhu, tedy být jiný za každou cenu) je např. možné vidět na tuzingových srazech, tam je to samý individualista, jeden větší, než druhý...
[odkaz] -
pradeda777 07.05.19 13:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Ok. Ty to máš jinak. Good on you! ;-) Tož ona ta bílá na ITR nebyla zrovna jen tak nějaká bílá-bílá. Byla to Championship White (CW)s odstínem do žluta. Tu barvu převzali s F-1 Hondy, která poprvé zvítězila v seriálu F-1 GP.
Řekl bych, že ani taková "WL Křídová" by nebyla s křídovými koly (u mě) na Macanu marná... :-)
[odkaz] -
iudex 07.05.19 13:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Cítim, že za tou Danyho vetou mal byť ironický smajlík. ;-)
Deda: tak na bielej farbe ja nevidím nič individualistického, naopak u mňa je to farba dodávok a služobných áut, kde sa nepriplácalo za farbu (ak teda nejde o bielu perleť alebo inú ako obyč bielu).
U mňa je individualizmus to, čo ponúka VW v USA, 40 príplatkových farieb naozaj odvážnych, mnohé len pre tých individualistov, čo si vedia tú netradičnú farbu obhájiť
a za to si priplatia 2500 USD:
[odkaz]
[odkaz] -
pradeda777 07.05.19 11:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Já už bílé auto s bílými koly v Austrálii měl. Právě toto: [odkaz] Na rozvoz zmrzliny dobrý, ne?
V Austrálii si lidé "dívají na svět" jinak a podle toho se tam i žije. Individualismus tam kvete. Jinde, jako třeba v Česko-Slovensku, se zašlapává. Nakonec je to váš problém, já vám ho neberu a nikoho za to nekritizuji.... ;-)
Ale i zde se (chválabohu) najdou čestné výjimky. [odkaz]
Btw Porsche si ty "zmrzlinářská" kola cení na 103.600.00CZK -
Dany 06.05.19 10:17
« Re: Re: Autosalon BA
Jasne že skúšal, hlava deravá. Procced je na tom prekvapivo dobre a až tak zásadný rozdiel proti kombíku som nezaznamenal. Sedenie je asi mierne nižšie, priestor nad hlavou ešte nejaký bol. Ani v kombíku tie sedáky moc nepodopierajú stehná, takže je to skoro jedno. Čo ma trošku mrzí je, že vo vrcholných variantách si všetci ťahajú so sebou slabosti základných interiérov. Tu a tam nejaký poťah na povrchu, ale ak siahneš nižšie, tak iba tvrdé neobrobené plasty. To platí pre Insi aj pre N-ko. Ten Passat tiež nie je čo býval, o tých menších ani netreba. Príde mi to taký štýl Scaly, všetko na oko pekné, ale srší z toho šetrenie na každom mieste. Najviac sa asi posunula Mazda. Mali tam iba TOP interiéry, ale bolo z toho cítiť, že zamakali. Ale tiež boli miesta, ktoré by si zaslúžili lepší materiál. Tradične kufor a napr. ukončenie čálúnnenia predného operadla vzadu zospodu. Bol tam materiál ktorý plstnatel a nevyzeralo to dobre už po pár dňoch. Trojka vyzerá pekne v sedane a nejakým zvráteným jednotkovobaworákovým spôsobom sa mi páči aj hatch. Inak v sedane nie je tiež vzadu miesto na hlavu.
Vlastne neriešim nič, len som si chcel oddýchnuť a doplniť prehľad. Ale to neustále rozmýšľanie čo by keby... Aj po tomto výlete som spokojný.
PS: Na Stingeri bola nálepka predané, tak som sa pýtal s akou zľavou ho predali. 5% t.j. 46t a nejaké drobné a že bol predaný hneď. Auto bolo naďalej otvorené a liezli cez to krížom krážom. Tomu hovorím odvaha. A ako vedia vyzerať tie novodobé materiály. Najhoršie boli čierne lesklé plasty a karbónové napodobeniny. Ešte doplním, že z premiantov iba mercedes vítal s otvorenou náručou a naozaj sa každému venovali. Taký Jaguár bol zavretý. Bol som ešte zvedavý na STčko, ale to ešte neni a ani ceny nemajú. -
iudex 06.05.19 09:15
« Re: Autosalon BA
Dany: dík za report. A keď už si skúšal tie štýlové karosérie, do Proceedu si sa neposadil? Ako je to tam?
Inak ako píšeš Arteon je prekvapivo priestranný s ohľadom na tie línie.
A čo vlastne riešiš, Tvoje hotkombi je ideálny univerzál, priestor pre 4 dospelých s dostatočným výkonom, čo viac treba? Možno v tom Macane bude vzadu menej miesta a kolegovia by Ti frfľali aj tam. ;-)

Mě se líbí moje kola.[odkaz] :-)
O individualismu jsem psal dole. Sem ještě nedorazil. Dorazila jen jakási "divočina" .
Ale dejme tomu čas a vše se za pár pokolení změní... ;-)