Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.05.19  15:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

No, zrovna ty tvoje kola nejsou podle mého gusta. To je opravdu hrůza.
    Mě se líbí moje kola.[odkaz] :-)

O individualismu jsem psal dole. Sem ještě nedorazil. Dorazila jen jakási "divočina" .
    Ale dejme tomu čas a vše se za pár pokolení změní... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.05.19  15:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

Tady na fotkách je lepší vidět ten bílo-žlutý ITR odstín.....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.05.19  15:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

Na křídový Macan s křídovými koly už jsem tu odkaz dával:
    [odkaz]
    Kola v barvě vozu stojí nesmysl a jako "bonus" to blbě vypadá, zvlášť u světlejších barev (kromě stříbrné, kde je za to ovšem nesmysl připlácet).
    Co se týče údajného "individualismu" (v tomto ohledu), tak to teda nevím, největší přehlídku "individualismu" (tohoto druhu, tedy být jiný za každou cenu) je např. možné vidět na tuzingových srazech, tam je to samý individualista, jeden větší, než druhý...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.05.19  13:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

Ok. Ty to máš jinak. Good on you! ;-) Tož ona ta bílá na ITR nebyla zrovna jen tak nějaká bílá-bílá. Byla to Championship White (CW)s odstínem do žluta. Tu barvu převzali s F-1 Hondy, která poprvé zvítězila v seriálu F-1 GP.
    Řekl bych, že ani taková "WL Křídová" by nebyla s křídovými koly (u mě) na Macanu marná... :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.05.19  13:06

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

Cítim, že za tou Danyho vetou mal byť ironický smajlík. ;-)
    Deda: tak na bielej farbe ja nevidím nič individualistického, naopak u mňa je to farba dodávok a služobných áut, kde sa nepriplácalo za farbu (ak teda nejde o bielu perleť alebo inú ako obyč bielu).
    U mňa je individualizmus to, čo ponúka VW v USA, 40 príplatkových farieb naozaj odvážnych, mnohé len pre tých individualistov, čo si vedia tú netradičnú farbu obhájiť
    a za to si priplatia 2500 USD:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.05.19  12:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

Jo kamaráde, individualita je dar, za který si individualista rád zaplatí..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 07.05.19  11:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

Dedo: drahé to je preto, že je to silná individualita.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.05.19  11:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

Já už bílé auto s bílými koly v Austrálii měl. Právě toto: [odkaz] Na rozvoz zmrzliny dobrý, ne?
    V Austrálii si lidé "dívají na svět" jinak a podle toho se tam i žije. Individualismus tam kvete. Jinde, jako třeba v Česko-Slovensku, se zašlapává. Nakonec je to váš problém, já vám ho neberu a nikoho za to nekritizuji.... ;-)
    Ale i zde se (chválabohu) najdou čestné výjimky. [odkaz]

Btw Porsche si ty "zmrzlinářská" kola cení na 103.600.00CZK
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 07.05.19  07:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

Deda, Fred: Ak by ma od Macanu mala deliť len biela farba, čert to zober. Tie biele disky to ale zabíjajú. Dedo, bež si to na dvorek dobre rozmyslet ;-)

A medzi nami, už nám tu jedna pekelne rýchla zmrzlina behá >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 07.05.19  07:04

« Re: Re: Danyho ledviny

WL: G je priestorovo v pohode. Dnes aj tak každý tlačí sedáky k zemi a pohodlné sedenie aby si pohľadal. Vzduch pred kolenami nie je všetko
    TCR hezky. Keď prešli na Seznam, tak mi trochu unikajú. Musím ich začať sledovať
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.05.19  00:56

« Re: Re: Autosalon BA

Ondra (vyšlo 18. 4.) s GTI TCR i s ostrým TCR.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.05.19  22:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

....jo, a bude rozvážet italskou Gelato Madre..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 06.05.19  20:31

« Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny

na tej prvej fotke to vypadá ako nejaká zmrzlinárska dodávka
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.05.19  20:01

« Re: Re: Re: Danyho ledviny

Nový Macan S v bílé s bílými koly.......not bad...not bad at all...still within the budget range.......

[odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.05.19  18:08

« Re: Re: Danyho ledviny

No, vzadu je místa zhruba jako v G7, vpředu a v kufru o něco víc.
    Takže prostorově žádná velká sláva, ale ani tragédie, pro seniory to stačí bohatě. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 06.05.19  14:10

« Re: Danyho ledviny

WL: Ja som skromný chlapec, mne by to stačilo. Aj priestorovo by som sa uskromnil. A v tomto konkrétnom prípade by mi kolegovci mohli k šípku ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.05.19  13:42

« Duel

Dvě koncernovwé zadokolky:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 06.05.19  13:41

« Danyho ledviny

Dany
    Ledviny šetři na horší časy, MGTS (MoneyedGranTurismoSenior) není daily car pro každého... >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 06.05.19  10:17

« Re: Re: Autosalon BA

Jasne že skúšal, hlava deravá. Procced je na tom prekvapivo dobre a až tak zásadný rozdiel proti kombíku som nezaznamenal. Sedenie je asi mierne nižšie, priestor nad hlavou ešte nejaký bol. Ani v kombíku tie sedáky moc nepodopierajú stehná, takže je to skoro jedno. Čo ma trošku mrzí je, že vo vrcholných variantách si všetci ťahajú so sebou slabosti základných interiérov. Tu a tam nejaký poťah na povrchu, ale ak siahneš nižšie, tak iba tvrdé neobrobené plasty. To platí pre Insi aj pre N-ko. Ten Passat tiež nie je čo býval, o tých menších ani netreba. Príde mi to taký štýl Scaly, všetko na oko pekné, ale srší z toho šetrenie na každom mieste. Najviac sa asi posunula Mazda. Mali tam iba TOP interiéry, ale bolo z toho cítiť, že zamakali. Ale tiež boli miesta, ktoré by si zaslúžili lepší materiál. Tradične kufor a napr. ukončenie čálúnnenia predného operadla vzadu zospodu. Bol tam materiál ktorý plstnatel a nevyzeralo to dobre už po pár dňoch. Trojka vyzerá pekne v sedane a nejakým zvráteným jednotkovobaworákovým spôsobom sa mi páči aj hatch. Inak v sedane nie je tiež vzadu miesto na hlavu.
    Vlastne neriešim nič, len som si chcel oddýchnuť a doplniť prehľad. Ale to neustále rozmýšľanie čo by keby... Aj po tomto výlete som spokojný.
    PS: Na Stingeri bola nálepka predané, tak som sa pýtal s akou zľavou ho predali. 5% t.j. 46t a nejaké drobné a že bol predaný hneď. Auto bolo naďalej otvorené a liezli cez to krížom krážom. Tomu hovorím odvaha. A ako vedia vyzerať tie novodobé materiály. Najhoršie boli čierne lesklé plasty a karbónové napodobeniny. Ešte doplním, že z premiantov iba mercedes vítal s otvorenou náručou a naozaj sa každému venovali. Taký Jaguár bol zavretý. Bol som ešte zvedavý na STčko, ale to ešte neni a ani ceny nemajú.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 06.05.19  09:15

« Re: Autosalon BA

Dany: dík za report. A keď už si skúšal tie štýlové karosérie, do Proceedu si sa neposadil? Ako je to tam?
    Inak ako píšeš Arteon je prekvapivo priestranný s ohľadom na tie línie.
    A čo vlastne riešiš, Tvoje hotkombi je ideálny univerzál, priestor pre 4 dospelých s dostatočným výkonom, čo viac treba? Možno v tom Macane bude vzadu menej miesta a kolegovia by Ti frfľali aj tam. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…