Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 07.05.19 16:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Lakovaná kola s kovovou linkou se mě nelíbí, protože vypadají jako bys s nimi někde štrejchl o pankét..... ;-) Na druhé straně, když se ti to s nimi náhodou "podaří", tak nikdo nic nepozná....
Ford Capri jsem měl v Grecian Gold metalíze....boží barva...ale neštěstí (tenkrát) pro karosáře. Když jsem jej po 6 letech prodával, tak na něm bylo po pár šťouchancích 5 různých odstínů této barvy.... :-)
V světle modré s bílou střechou jsem měl Mini Cooper S v 69 tém....
A jinak bílá jasně vede....[odkaz]
Takže je to jasný....[odkaz]
:-) -
white label 07.05.19 16:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Tak chceš být individualista, nebo ne? S bílým autem se ti to nepodaří ani omylem, naopak... :-)
Já bych u cirkusu čekal spíš auto na bílých kolech, než tohle,
tady ho máš i s dynamickým nasvětlením:
[odkaz] -
pradeda777 07.05.19 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
iu....objevil sem tady novou kameru Nikon s takovým zoooooomem, že kdybys sis stoupl u vás před barák, tak tě odsud z Kyjova vyfotím...... >:D [odkaz]
Cena dobrá jen je kapku těžší, což se ale při tom výkonu dá odpustit. -
white label 07.05.19 16:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Hlavně není podle mého gusta dát kola do barvy auta, tím spíš bílá.
Ta kola , co se ti libí, jsou relativně tuctová, ta naše kola musí být v černém lesku s kovovou linkou na vnějším okraji, pak vypadají tak, jak vypadat mají:
[odkaz]
Není náhodou, že na nich Porsche prezentuje Macan po faceliftu:
[odkaz]
Tuhle konfiguraci (Miami Blau) si vyber, pokud chceš být barevně "individuálnější". ;-)
Nějakou světle modrou jsi měl na Fordu, ne? -
white label 07.05.19 15:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Má to nádech do slonové kosti. Tady se ta bílá kola dají tolerovat, je to relativně malé a hlavně sportovní auto, ale na Macanu je to prostě kýč. Každé větší auto v bílé barvě ("sněhulák") potřebuje naopak rozbít tu bílou kouli/hmotu něčím kontrastním, jinak vypadá jak domácí spotřebič (lednička/mrazák, pračka/sušička).
Pamatuji doby, kdy v Evropě! bylo "lepší" (prémiové, sportovní apod.) auto v bílé barvě (do určité míry) znakem individualismu, ale ta doba je dááávno pryč... -
pradeda777 07.05.19 15:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
No, zrovna ty tvoje kola nejsou podle mého gusta. To je opravdu hrůza.
Mě se líbí moje kola.[odkaz] :-)
O individualismu jsem psal dole. Sem ještě nedorazil. Dorazila jen jakási "divočina" .
Ale dejme tomu čas a vše se za pár pokolení změní... ;-) -
white label 07.05.19 15:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Na křídový Macan s křídovými koly už jsem tu odkaz dával:
[odkaz]
Kola v barvě vozu stojí nesmysl a jako "bonus" to blbě vypadá, zvlášť u světlejších barev (kromě stříbrné, kde je za to ovšem nesmysl připlácet).
Co se týče údajného "individualismu" (v tomto ohledu), tak to teda nevím, největší přehlídku "individualismu" (tohoto druhu, tedy být jiný za každou cenu) je např. možné vidět na tuzingových srazech, tam je to samý individualista, jeden větší, než druhý...
[odkaz] -
pradeda777 07.05.19 13:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Ok. Ty to máš jinak. Good on you! ;-) Tož ona ta bílá na ITR nebyla zrovna jen tak nějaká bílá-bílá. Byla to Championship White (CW)s odstínem do žluta. Tu barvu převzali s F-1 Hondy, která poprvé zvítězila v seriálu F-1 GP.
Řekl bych, že ani taková "WL Křídová" by nebyla s křídovými koly (u mě) na Macanu marná... :-)
[odkaz] -
iudex 07.05.19 13:06
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Cítim, že za tou Danyho vetou mal byť ironický smajlík. ;-)
Deda: tak na bielej farbe ja nevidím nič individualistického, naopak u mňa je to farba dodávok a služobných áut, kde sa nepriplácalo za farbu (ak teda nejde o bielu perleť alebo inú ako obyč bielu).
U mňa je individualizmus to, čo ponúka VW v USA, 40 príplatkových farieb naozaj odvážnych, mnohé len pre tých individualistov, čo si vedia tú netradičnú farbu obhájiť
a za to si priplatia 2500 USD:
[odkaz]
[odkaz] -
pradeda777 07.05.19 11:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Já už bílé auto s bílými koly v Austrálii měl. Právě toto: [odkaz] Na rozvoz zmrzliny dobrý, ne?
V Austrálii si lidé "dívají na svět" jinak a podle toho se tam i žije. Individualismus tam kvete. Jinde, jako třeba v Česko-Slovensku, se zašlapává. Nakonec je to váš problém, já vám ho neberu a nikoho za to nekritizuji.... ;-)
Ale i zde se (chválabohu) najdou čestné výjimky. [odkaz]
Btw Porsche si ty "zmrzlinářská" kola cení na 103.600.00CZK