Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 08.05.19 09:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Dedo, k tej kamere. To bude taký zoooom, že bez ozaj pevného statívu bude výstup skôr nejaká mazanica ako fotka. To je taký systém "čím viac prúžkov tým viac ajdídas".
Ale ak máš ambíciu pofotiť celý Juhomoravský kraj z baráku
:-! -
white label 07.05.19 22:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
sf
Ale ne, dobře si koupil, když si to přepočítáš na cenu za jednoho koně, tak u Porsche by ses za tak velké stádo nedoplatil... ;-)
A 992 už má stejně jiná tlačítka... a méně.
P.S. Si vzpomínám, když jsem poprvé četl, že JQV má mít z V6 2.9 - 510 PS, tak jsem si myslel, že je to překlep. -
white label 07.05.19 19:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Podobná jelita najdeš všude na světě, Austrálii (směs z celého světa) samozřejmě nevyjímaje.
Viz pochybný vliv Austrálie na tvůj vkus.
Ty už si tam s tím přišel, nebo to se ti to stalo až tam? >:D -
white label 07.05.19 18:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Hmm, "potetovaný" rychlopruhý bílý Macan s bílými koly, to bude něco pro "individualisty"... >:-[] ;-)
Tady máš něco pro inspiraci, od svého kolegy-individualisty ze Vsetína:
[odkaz]
>:D -
pradeda777 07.05.19 16:46
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Lakovaná kola s kovovou linkou se mě nelíbí, protože vypadají jako bys s nimi někde štrejchl o pankét..... ;-) Na druhé straně, když se ti to s nimi náhodou "podaří", tak nikdo nic nepozná....
Ford Capri jsem měl v Grecian Gold metalíze....boží barva...ale neštěstí (tenkrát) pro karosáře. Když jsem jej po 6 letech prodával, tak na něm bylo po pár šťouchancích 5 různých odstínů této barvy.... :-)
V světle modré s bílou střechou jsem měl Mini Cooper S v 69 tém....
A jinak bílá jasně vede....[odkaz]
Takže je to jasný....[odkaz]
:-) -
white label 07.05.19 16:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Tak chceš být individualista, nebo ne? S bílým autem se ti to nepodaří ani omylem, naopak... :-)
Já bych u cirkusu čekal spíš auto na bílých kolech, než tohle,
tady ho máš i s dynamickým nasvětlením:
[odkaz] -
pradeda777 07.05.19 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
iu....objevil sem tady novou kameru Nikon s takovým zoooooomem, že kdybys sis stoupl u vás před barák, tak tě odsud z Kyjova vyfotím...... >:D [odkaz]
Cena dobrá jen je kapku těžší, což se ale při tom výkonu dá odpustit. -
white label 07.05.19 16:02
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Hlavně není podle mého gusta dát kola do barvy auta, tím spíš bílá.
Ta kola , co se ti libí, jsou relativně tuctová, ta naše kola musí být v černém lesku s kovovou linkou na vnějším okraji, pak vypadají tak, jak vypadat mají:
[odkaz]
Není náhodou, že na nich Porsche prezentuje Macan po faceliftu:
[odkaz]
Tuhle konfiguraci (Miami Blau) si vyber, pokud chceš být barevně "individuálnější". ;-)
Nějakou světle modrou jsi měl na Fordu, ne? -
white label 07.05.19 15:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Má to nádech do slonové kosti. Tady se ta bílá kola dají tolerovat, je to relativně malé a hlavně sportovní auto, ale na Macanu je to prostě kýč. Každé větší auto v bílé barvě ("sněhulák") potřebuje naopak rozbít tu bílou kouli/hmotu něčím kontrastním, jinak vypadá jak domácí spotřebič (lednička/mrazák, pračka/sušička).
Pamatuji doby, kdy v Evropě! bylo "lepší" (prémiové, sportovní apod.) auto v bílé barvě (do určité míry) znakem individualismu, ale ta doba je dááávno pryč...