Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 08.05.19 10:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
To nebude len na konci. Svetlosť toho kanónu bude prudko klesať s narastajúcim vole zooomom. Jak to bude strielať na plnú dieru ťažko povedať. Bude to viac "kompromisné", kvôli veľkému rozsahu. Konečne to bude horšia, ťažšia, drahšia kravina ako čokoľvek iné.
A keď bude treba fotiť deti v obyváku, tak bude treba ísť k susedovi cez cestu... -
Dany 08.05.19 09:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Dedo, k tej kamere. To bude taký zoooom, že bez ozaj pevného statívu bude výstup skôr nejaká mazanica ako fotka. To je taký systém "čím viac prúžkov tým viac ajdídas".
Ale ak máš ambíciu pofotiť celý Juhomoravský kraj z baráku
:-! -
white label 07.05.19 22:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
sf
Ale ne, dobře si koupil, když si to přepočítáš na cenu za jednoho koně, tak u Porsche by ses za tak velké stádo nedoplatil... ;-)
A 992 už má stejně jiná tlačítka... a méně.
P.S. Si vzpomínám, když jsem poprvé četl, že JQV má mít z V6 2.9 - 510 PS, tak jsem si myslel, že je to překlep. -
white label 07.05.19 19:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Podobná jelita najdeš všude na světě, Austrálii (směs z celého světa) samozřejmě nevyjímaje.
Viz pochybný vliv Austrálie na tvůj vkus.
Ty už si tam s tím přišel, nebo to se ti to stalo až tam? >:D -
white label 07.05.19 18:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Hmm, "potetovaný" rychlopruhý bílý Macan s bílými koly, to bude něco pro "individualisty"... >:-[] ;-)
Tady máš něco pro inspiraci, od svého kolegy-individualisty ze Vsetína:
[odkaz]
>:D

Len čo na to Fando? Zavolaj rovno Jane ;-)
PS: je vidieť, že je streda