Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 09.05.19 13:38
« AC
w-a
Jj, s centrálními maticemi vyměníš sadu kol i při čekání na zelenou. ;-)
P.S. Všimli jste si, že zvedli pomocí pouhých dvou heverů celé auto, zřejmě měli předem přesně (i s řidičem) označené body, kam je dát, abys se zvedlo celé auto a nejen záď, nebo příď.
Každopádně u běžného auta bych to raději nezkoušel. -
speedfred 09.05.19 12:34
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
za ten štrajk >:D >:D >:D
Sprej na defekty som už využíval a v pneuservise vás budú mať za to hodne radi. Naposledy som vyfasoval “vapku” a musel som si disk umyť sám (majiteľ pneu je ale známy). -
iudex 09.05.19 10:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Ad dedov superzoom: má to síce megaobjektív, ale snímač rovnako veľký (resp. malý) ako v mobile, pritom to má rozmery a hmotnosť zrkadlovky.
Ako wl píše, ja som skôr na tie širokáče, práve pred chvíľou mi prišiel širokouhlý zoom 10-24mm (15-36mm ekviv.)
Ale je pravda, že mám aj jeden telezoom, 55-200mm, ktorý som kúpil jednoúčelovo na fotenie ľadových medveďov na dovolenke. Ale let mi zrušili (srdečne zdravím štrajkujúcich pilotov Scandinavian Airlines, nech vás šľak trafí tam, kde ste), dovolenka padla a ja mám zbytočný teleobjektív, ktorý reálne nevyužijem a asi ho hodím na ebay.
Ad tyre-fit: keďže na zimu som nekúpil run-flaty, tiež mám v kufri takýto sprej na zalepenie pneu v prípade defektu: [odkaz] Píšu, že nemá byť problém s následnou opravou defektu, ale rovnako ako Dany tipujem, že to dosť zasviní disk a v servise budú "nadšení". -
Dany 09.05.19 09:23
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
Dedo, ja s tým tiež nemám skúsenosť. Zatiaľ som mal rezervu ako podmienku.
Nie nadarmo asi robia všetci ostatní túto opravnú sadu oddelenú. Tá hmota tuhne a aj keď je náplň vymeniteľná, ťažko povedať ako sa to bude správať po použití.
Zasere to komplet disk. Po použití aj tak musíš do pneuservisu, vyčistiť a opraviť dieru.
To rozmedzie teplôt tuhnutia a oddelovania, ja ti neviem. Na Orave nepoužiteľné, na okruh tiež nie...
Po poslednej skúsenosti s Iudexovou trojkou je komfort na runflatoch úplne v porádku. Pravda, že som presadol z toho svojho kostitrasu ;-) -
Dany 08.05.19 10:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Danyho ledviny
To nebude len na konci. Svetlosť toho kanónu bude prudko klesať s narastajúcim vole zooomom. Jak to bude strielať na plnú dieru ťažko povedať. Bude to viac "kompromisné", kvôli veľkému rozsahu. Konečne to bude horšia, ťažšia, drahšia kravina ako čokoľvek iné.
A keď bude treba fotiť deti v obyváku, tak bude treba ísť k susedovi cez cestu...

Takže kopmresor do auta ano, ale bez sraček.