iudex 17.05.19 14:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
wl: na mobile super. Na 17" monitore už je samozrejme vidieť, že je to také rozmazané, detaily nie sú, ale to je logické. A keďže väčšinou ľudia pozerajú tie fotky na mobile, tak je to úplne v cajku.
A čo zase hovoríš Ty na tie moje "čb portréty" veterána?
iudex 17.05.19 08:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
wl: ad fotosúťaž: ja som za a sypem si popol na hlavu, že som už dlho nič neodfotil. Posledné dva razy, čo som auto umyl, tak do 24 hod. zmoklo a bolo zase špinavé. Aj pri poslednom zraze s webpajom a dinarom som niečo plánoval cvaknúť, ale pršalo a nič z toho nebolo. Ale niečo určite cvaknem.
EDIT: tu sú zase o niečo odhalenejšie fotky novej 1er: [odkaz]
Exteriér už viacmenej mám predstavu, pri interiéri je to stále otázne. Ak vychádzam z technickej príbuznosti s X2, tak to o intriéri 1er neveští nič dobrého, proste za mňa X2 je interiérovo stále starý (rozumej neprémiový) bavorský interiér. Ale nové fotky naznačujú interiér bližší 3er či Z4 a to by už bola iná pesnička. Tak uvidíme onedlho, každopádne ako som písal po skúsenosti s pajovým Áčkom, bavorskí budú musieť hodne zamakať, aby sa interiérovo priblížili k A-Klasse, čo je v súčasnosti jednoznačný etalón triedy v tomto ohľade. -
pradeda777 16.05.19 18:05
Hmmmmmm, tak to jsme 4 (vlastně 5....ještě ten starší bavorák, kupé) v dobré společnosti. O vybrané společnosti nic nevím....tam patří nespíš Babiš, Zeman a Mynář..... ;-) -
pradeda777 16.05.19 12:16
Náhodně jsem zjistil, že nejen já a X2, ale i Maserati Levante má "odznáček" na C sloupku... ;-) Tím se Levante zařadilo do "dobré společnosti". ;-)
white label 14.05.19 18:54
« Fotosoutěž
Včera v devět večer se mi podařila zajímavá fotka (s mobilem):
Na večerní fotku z mobilu (bez úpravy) mi to přijde hodně dobré.
Kdo by se chtěl přidat (to vpravo dole je odlesk A sloupku), může přihlásit svoji fotku na volné téma do konce června.
Když sem dáte do konce června aspoň aspoň šest fotek, tak přidám ještě nějakou s 991. -
white label 13.05.19 16:11
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
Mně určitá míra "krabicoidnosti" u praktické kompaktní karoserie hh nevadí, hlavně když má správný počet dveří a pořádné koule k tomu.
Tady u té první MPS, když si odmyslíš to nešťastné "opačné" prosklení C sloupku (ve stylu MPV ala Toyota Verso), tak je to takový japonský 5dv. Golf.

Já mám teď původní fotku přes celou plochu 27" monitoru a relativně v pohodě, jasně, detaily nejsou, ale to mi při této kompozici nevadí, naši mají v tomto stylu velkou fototapetu a tam taky detaily nejsou, jen sytě černé obrysy a kontrastní žlutoranžový západ slunce.
Právě, že z mobilu je většinou ta černá zašumělá/zrnitá, ale tady je čistá i bez úpravy.
Tvoje čb fotky se mi líbí, jen jsem nečekal, že na všech třech uvidím to auto jen zepředu.