Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 17.05.19 23:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
woody mě předběhl! >:D
Dnešní Hondy (auta) se mi (až na velmi vzácné výjimky, viz iudex) nelíbí.
Pro mě byla Honda designově na vrcholu v první polovině 90. let (Civic mk 5, Prelude IV) a koncem 90. let třeba S2000. -
pradeda777 17.05.19 20:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
Tak na toto byli policajti v AU opravdu psi. Jakmile viděli nějaké nestandardní auto, tak to byla první věc na co hodili čučku. Proto si všichni borci dávali bacha, aby pneu nečučely ven z kastle. Nikdy jsem nad tím nešpekuloval a borci v pneu servis, co mě montovali ty AM 17" na VTiR, si sakra dávali pozor.... ;-) -
pradeda777 17.05.19 18:30
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
Kola jsou origoš 15", což na tehdejší dobu bylo ok. V základní verzi byly Hondy tenkrát na 13". Myslím, že na DC5 byly pak v nabídce i 16", ale to bylo z fabriky tak asi vše. Samozřejmě, že AM nabízel i 17". Jedny takové jsem použil na předešlé VTiR. [odkaz]
ale ty se mě tenkrát zdály too big.... . ;-)
Lakované zástěrky samozřejmě moje invence, i když několik modelů bylo s body colour zástěrkami k vidění. Vím, že lakování určitých plastů a povrchů bylo tenkrát problematické a dodavatelé se do toho nechtěli pouštět k vůli zmetkům a reklamacím. -
white label 17.05.19 16:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
iu
Já mám teď původní fotku přes celou plochu 27" monitoru a relativně v pohodě, jasně, detaily nejsou, ale to mi při této kompozici nevadí, naši mají v tomto stylu velkou fototapetu a tam taky detaily nejsou, jen sytě černé obrysy a kontrastní žlutoranžový západ slunce.
Právě, že z mobilu je většinou ta černá zašumělá/zrnitá, ale tady je čistá i bez úpravy.
Tvoje čb fotky se mi líbí, jen jsem nečekal, že na všech třech uvidím to auto jen zepředu. -
iudex 17.05.19 14:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
wl: na mobile super. Na 17" monitore už je samozrejme vidieť, že je to také rozmazané, detaily nie sú, ale to je logické. A keďže väčšinou ľudia pozerajú tie fotky na mobile, tak je to úplne v cajku.
A čo zase hovoríš Ty na tie moje "čb portréty" veterána?
-
iudex 17.05.19 08:28
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
wl: ad fotosúťaž: ja som za a sypem si popol na hlavu, že som už dlho nič neodfotil. Posledné dva razy, čo som auto umyl, tak do 24 hod. zmoklo a bolo zase špinavé. Aj pri poslednom zraze s webpajom a dinarom som niečo plánoval cvaknúť, ale pršalo a nič z toho nebolo. Ale niečo určite cvaknem.
EDIT: tu sú zase o niečo odhalenejšie fotky novej 1er: [odkaz]
Exteriér už viacmenej mám predstavu, pri interiéri je to stále otázne. Ak vychádzam z technickej príbuznosti s X2, tak to o intriéri 1er neveští nič dobrého, proste za mňa X2 je interiérovo stále starý (rozumej neprémiový) bavorský interiér. Ale nové fotky naznačujú interiér bližší 3er či Z4 a to by už bola iná pesnička. Tak uvidíme onedlho, každopádne ako som písal po skúsenosti s pajovým Áčkom, bavorskí budú musieť hodne zamakať, aby sa interiérovo priblížili k A-Klasse, čo je v súčasnosti jednoznačný etalón triedy v tomto ohľade. -
pradeda777 16.05.19 18:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC
Hmmmmmm, tak to jsme 4 (vlastně 5....ještě ten starší bavorák, kupé) v dobré společnosti. O vybrané společnosti nic nevím....tam patří nespíš Babiš, Zeman a Mynář..... ;-)

[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
:yes: