Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.05.19  12:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

Hoši, ale bacha....Honda umí i jiné věci než motorky, auta, sekačky a vysavače.....jsou to borci....
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.05.19  10:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

wa...no není to paráda? Zapšklý koncern by něco takového nenapadlo.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 18.05.19  10:46

No vidíš, že to jde.... >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.05.19  23:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

woody mě předběhl! >:D
    Dnešní Hondy (auta) se mi (až na velmi vzácné výjimky, viz iudex) nelíbí.
    Pro mě byla Honda designově na vrcholu v první polovině 90. let (Civic mk 5, Prelude IV) a koncem 90. let třeba S2000.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.05.19  23:06

Tak ale občas vedia: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.05.19  21:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

pradeda: Jj, Hondy jsou čím dál hezčí. ;-)
    [odkaz] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.05.19  20:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

A jinak se ti Hondy líbí....? ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.05.19  20:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

Nechci aby čučely ven, jen aby nebyly tak utopené. Podívej se někdy třeba na moje G5 GTI s origo kolama.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.05.19  20:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

Tak na toto byli policajti v AU opravdu psi. Jakmile viděli nějaké nestandardní auto, tak to byla první věc na co hodili čučku. Proto si všichni borci dávali bacha, aby pneu nečučely ven z kastle. Nikdy jsem nad tím nešpekuloval a borci v pneu servis, co mě montovali ty AM 17" na VTiR, si sakra dávali pozor.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.05.19  19:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

Nemyslím velikost disku, ale ETéčko, jako že jsou hodně schovaná dovnitř.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.05.19  18:30

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

Kola jsou origoš 15", což na tehdejší dobu bylo ok. V základní verzi byly Hondy tenkrát na 13". Myslím, že na DC5 byly pak v nabídce i 16", ale to bylo z fabriky tak asi vše. Samozřejmě, že AM nabízel i 17". Jedny takové jsem použil na předešlé VTiR. [odkaz]

ale ty se mě tenkrát zdály too big.... . ;-)
    Lakované zástěrky samozřejmě moje invence, i když několik modelů bylo s body colour zástěrkami k vidění. Vím, že lakování určitých plastů a povrchů bylo tenkrát problematické a dodavatelé se do toho nechtěli pouštět k vůli zmetkům a reklamacím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.05.19  17:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

p777
    Ta kola byla docela utopená v blatnících.
    Ty zadní "zástěrky" byly origo bílé, nebo to byla tvoje invence?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.05.19  16:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

iu
    Já mám teď původní fotku přes celou plochu 27" monitoru a relativně v pohodě, jasně, detaily nejsou, ale to mi při této kompozici nevadí, naši mají v tomto stylu velkou fototapetu a tam taky detaily nejsou, jen sytě černé obrysy a kontrastní žlutoranžový západ slunce.
    Právě, že z mobilu je většinou ta černá zašumělá/zrnitá, ale tady je čistá i bez úpravy.

Tvoje čb fotky se mi líbí, jen jsem nečekal, že na všech třech uvidím to auto jen zepředu.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.05.19  14:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

wl: na mobile super. Na 17" monitore už je samozrejme vidieť, že je to také rozmazané, detaily nie sú, ale to je logické. A keďže väčšinou ľudia pozerajú tie fotky na mobile, tak je to úplne v cajku.
    A čo zase hovoríš Ty na tie moje "čb portréty" veterána?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.05.19  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

iu
    A co říkáš na tu večerní mobilovku? Ani na větším monitoru nevypadá špatně...
    Ad new 1er, uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.05.19  09:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

Do soutěže.....trocha nostalgie.........

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.05.19  09:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

7... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 17.05.19  08:28

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AC

wl: ad fotosúťaž: ja som za a sypem si popol na hlavu, že som už dlho nič neodfotil. Posledné dva razy, čo som auto umyl, tak do 24 hod. zmoklo a bolo zase špinavé. Aj pri poslednom zraze s webpajom a dinarom som niečo plánoval cvaknúť, ale pršalo a nič z toho nebolo. Ale niečo určite cvaknem.
    EDIT: tu sú zase o niečo odhalenejšie fotky novej 1er: [odkaz]
    Exteriér už viacmenej mám predstavu, pri interiéri je to stále otázne. Ak vychádzam z technickej príbuznosti s X2, tak to o intriéri 1er neveští nič dobrého, proste za mňa X2 je interiérovo stále starý (rozumej neprémiový) bavorský interiér. Ale nové fotky naznačujú interiér bližší 3er či Z4 a to by už bola iná pesnička. Tak uvidíme onedlho, každopádne ako som písal po skúsenosti s pajovým Áčkom, bavorskí budú musieť hodne zamakať, aby sa interiérovo priblížili k A-Klasse, čo je v súčasnosti jednoznačný etalón triedy v tomto ohľade.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.05.19  19:23

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.05.19  18:05

Hmmmmmm, tak to jsme 4 (vlastně 5....ještě ten starší bavorák, kupé) v dobré společnosti. O vybrané společnosti nic nevím....tam patří nespíš Babiš, Zeman a Mynář..... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…