Emel 31.05.19 15:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Moravy
NS je poměrně blízko nějaké okresce, včetně ne vždy ideálního povrchu a tak.
Jasně že 4C něco váží... ale pokud ten systém nadělá víc škody svou váhou než užitku svým fungováním, tak je z mého pohledu dost k ničemu ;-) -
pradeda777 31.05.19 11:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Moravy
K tomu 4C. Už jsem o tom psal jinde......kdysi dávno jsem jezdil chvíli s Hondou Prelude Si 4WS, která 4C (4WS 4 wheel steering) měla a žádný negativ jsem nezaznamenal. Ba právě naopak, auto se chovalo velmi důstojně a v těsných situacích bylo 4C velmi nápomocné. Na okruhu jsem s ní nebyl, tak nemůžu komentovat. (Vůz na obrázku má i Vic - short for Victoria - Rzetu...)
iudex 31.05.19 08:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Moravy
To by som skôr pripisoval faktu, že chceli RS maximálne odľahčiť. Keď vyhodili zadné sedačky, izolácie či klímu, tak šetrili každý gram a konštrukcia 4controlu asi nejaké to kilo železa predstavuje, takže asi preto. Naviac sa domnievam, že na rýchlom okruhu ako je NB Ring asi nejaké výhody 4 controlu v podobe agilnejšieho zatáčania nemajú veľký prínos.
P.S: Staré, ale vtipné: [odkaz] -
Thomasino 29.05.19 21:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pozdrav z Moravy
Speedfred - Federal 595 RS-RR, koupené po loňském Nordschleife od Jozefa jako napůl jeté z jeho modré M3 (budiž jí země lehká). Jako opravdu hučí dobře, ale na okruhu to s nimi celkem ujde. Vyhovují mě tvrdé bočnice, samozřejmě po více jak 2 kolech se trochu přehřívají, ale stejně kvůli autu jezdím stylem - první zahřívací, dvě ostrá, jedno necelé chladící, dvě ostrá, a na závěr jedno chladící >:-[]

Ja nič len sa chválim >:D a znova ako po každom NS som sa zamiloval do 911,ten dizajn prerasteného “Brouka” nikdy neomrzí.
PS: neviete ako stiahnem z appky RaceChrono (Apple) video na YT či do PC?