Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dany 12.06.19 10:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NS
Rap majú vymastený. Bavil som sa náramne.
Z kvality ich videí by si mohli niektorí brať príklad. Robia to na koleni a fakt dobre.
Prvá jazda s Cliom. Vyzerá, že sa fakt vydarilo.
Mimochodom Woody, už si vybral "druhé" auto do rodiny?
[odkaz] -
Thomasino 11.06.19 21:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NS
Speedfred - jak bylo na NS? Jedu tam za měsíc od 13.7. na pár dní, možná na skok i do SPA. Tento pátek ještě na "rozježdění" na 4 dny do ALP s návštěvou srazu supersportů ve Veldenu u Worthersee. Už potřebuji nějaké volno, mám toho nad hlavu >:-[] -
iudex 06.06.19 15:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NS
Dany: skoro som padol zo stoličky: Rasťo repuje. >:D >:-[] Ale má to flow, jak hovoria my fellas. A tie rýmy, akoby čítali diskusie na ACZ:
"Nekupuj auta na F - Fiat Ford a francúzske
Zedol si si IQ kámo, toto je rumunské" >:D
"Jedinú kvalitu ti vyrábajú Nemci
Trochu si sa im zasekol v ritnom venci" >:-[]
Proste konec... >:D
Spomenul som si na woodyho veršovanú recenziu tuším tiež Dacie, tá bola rovnako skvelá, ale toto má pridanú hodnotu hudby a obrazu. -
woody-alien 05.06.19 13:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NS
iudex: tahle série fotek je vtipná, i když třeba u toho koně bych vybral fotku tažného koně v záběru, aby bylo jasno. Btw: tato fotografie je smyšlená a jakákoliv podobnost se skutečnými auty či událostmi je čistě náhodná. >:D
[odkaz]
On totiž třeba známej milovník Renaultů, Áda, dokáže postavit na hlavu i argumentaci stran náhonů u aut. Klidně ti napíše, že RWD je blbost, protože kůň přece vlek taky netlačí, ale táhne. A přitom jaksi zapomíná, že úlohu auta v jeho příkladu hraje právě ten kůň, který zabírá zadními a že z toho lze správně vyvodit, že pro tahání těžkých přívěsů je mnohem vhodnější RWD než FWD.
PS: Pokud to čte někdo z marketingu BMW, jsem vám se svým pronikavým ostrovtipem plně k dispozici. Stačí připravit slušnou smlouvu. >:-[] -
Dany 05.06.19 09:37
« Re: Re: Re: Re: v jednej stope
Fred, Ducatky mám rád. Jazdil som Multistradu so 160 koňmi a to je krásne univerzálna mašina a potom Monstra, ale už nepamätám čo to bolo zač. Niektorá 800vka.
Diavel je taký mastodont, aj keď môže mať niečo do seba.
Mne osobne najviac sedí niečo ľahšie mrštné na kratšie trasy a potom väčší pohodlnejší univerzál, zbaliť na tri dni a vyfúkať hlavu.
[odkaz] -
iudex 05.06.19 08:59
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NS
dany: jj, tiež som prvú sekundu na toho zajaca čumel. Ono to bola reklamná séria s viacerými zvieratami, napr. koňom: [odkaz] či žabou: [odkaz] ale ten zajac je najlepší práve preto, že Ti sekundu trvá, než prídeš na to, čo je tam zle. :-)
Ad Trophy R: plne súhlasím s Tvojím pohľadom, toto je jednoúčelová limitka len za účelom porovnávania si, kto má kratší (čas na NR), to nie je hotheč v pravom zmysle slova (teda univerzálne auto "do tanca i na počúvanie").
Ad nehoda: viem, išiel som vtedy do práce. Samozrejme stať sa môže aj na aute, len to už musí byť šupa (čelná zrážka či otočka na strechu), kdežto na motorke proste niekedy stačí malý pád a auto za Tebou.

Teda mu naložili. Myslím RSku. Budiš mu úľavou, že išlo o základnú verziu, ktorá je najviac „dayly“. Latku mali fakt hodne vysoko a hľadajúc čo najviac zábavnosti naložili ja ostatným. Svoje dostal tiež UP, M2, RS GT2 a dokonca aj Pista. Celkom ma prekvapilo hodnotenie Alpine. Až na pár pichnutí do plastov a výlučného použitia automatu na ňu padali samé superlatívy. Až sa zamýšľam nad tým, kedyže prišlo Porsche s Caymanom. Tieto časové značky mi moc nejdú. Celkovo mi chýba odkaz z akého výčtu noviniek vyberali osem statočných. Bolo by to zaujímavé poznať. Inak je to moc zaujímavé, moc. Stráviť takýto testovací týždeň, asi by som sa po...l šťastím.
Asi vám to budem musieť pofotiť
Nech sa páči:
[odkaz]