Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.06.19  17:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

w-a
    Jj a není to poprvé, to jsou ti (dlouhodobější) emigranti, někteří zapomenou česky psát, jiní i mluvit... >:-[]
    Pamatuji si například, když svého času emigroval Lendl, jak už po pár letech mluvil s velmi výrazným "emerrickym dialektem"... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.06.19  17:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

wl: Ale podmínil bych to alespoň elementární znalostí češtiny.
    "vidím, že sems dal příspěvek" >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.06.19  17:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Kdo chtěl, přijel, kdo chce, přijede..., občerstvení dostaneš, neboj... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.06.19  14:57

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

wl......pokaždé když vidím, že sems dal nový příspěvek, tak doufám, že to už konečně bude pozvání na oficiální představení Tvé nové hračky (s občerstvením) a ono pořád nic...... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.06.19  14:13

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

V novém magazínu KSA (pro rok 2019) vyšel skvělý velký rozhovor s Waltrem R., zhltl jsem ho jak malinu dvakrát po sobě. Co věta, to perla. Zmínil se tam i o nové g. 911/992, kde píše, že s touto g. 911 už může být velmi rychlý "každý", u předchozích g. jim prý stačilo jet tak na 60%, aby se novináři museli snažit udržet za nimi, kdežto u 992 prý mohou jet i na 100% a novináři stíhají podobně, jako když jezdívali na těch 60%. Tak velký rozdíl mě překvapil. Hlavní důvody vidí ve zvětšeném (+ 50 mm) rozchodu přední nápravy, zvětšení obvodu zadních kol (+ 1') a přesnějším řízení.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.06.19  12:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

sf
    A kde si ty? V Alabamě, nebo v Albánii? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 20.06.19  11:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

zdar, ja pre zmenu zdravím z Albánska. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 20.06.19  06:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Vidím že tu sa zase nakupuje. Zdravím z roadtripu, 1100 míľ za nami, cca 1500 to go: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.06.19  14:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

sf
    Budu držet pěsti...

Včera jsem na salonu Porsche strávil cca půl hodiny mezi bílou 991.2 GTS a černou 992 4S, stály přesně proti sobě, tak jsem této vzácné situace využil a udělal si osobní statickou srovnávačku, včetně interiéru.
    Kromě SUVéček, tam byla i křídová klasická Panamera s černými doplňky včetně panoramy.
    992ka je vnějškem o poznání větší, opticky ještě víc, než fakticky, bylo to poměrně dobře vidět i přesto, že GTS bylo bílé a S černé. I přes některé retroprvky, jako např. tvar předního okraje "kapoty" (víka kufru vpředu) je celkový dojem z 992 zřetelně méně "retro", než u 991, a to jak zvenku, tak zevnitř.
    U 992 jsem měl místy pocit, že má blíž k jakési menší Panameře kupé, než k původní 911. Přední nárazník, více zapuštěné přední reflektory, výrazněji spojená zadní světla a celá zadní partie, zapuštěné kliky dveří, obvodově větší kola vzadu a pak ten "panamerácký" interiér. A zpracování některých detailů už není tak dotažené, působí víc "velkovýrobně", než "kusově".
    Zkrátka 992 zGéTéčkovatěla (opticky víc, než jízdně) a své kořeny více maskuje.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 19.06.19  13:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

w-a
    Jo, kdyby šla namíchat minulá g. SSS s tou současnou (včetně ceny), byla by to paráda. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 19.06.19  09:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

To vieš že by som veľmi rád,ale teraz som pustil perie (€€) niekde inde a snáď to časom prinesie ovocie (911). :-)
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 19.06.19  09:02

Modrá, černá a bílá...............i s logem......mě se líbí... :-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 18.06.19  10:22

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Emel: No takhle, kdyby ještě prodávali tuhle generaci SSS novou za původní peníze (389t tuším bylo 5-dvířko, metla v ceně), určitě bych si dal říct. Vizuálně se mi líbí víc a old school interiér mi nevadil. Stejně jako ta atmosféra, nebyla bez chyby ale já ji měl rád. Teď máš holt turbo, navigaci a spoustu čudlíků, který musíš zmáčknout, aby tě z nich nebolela hlava. Zase ale můžeš nasí.rat Passaty nejen na kruháči. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 18.06.19  10:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

woody: mně se právě líbí ta minulá generace... už se dělá 5d, ještě s atmo motorem - ne že bych byl proti turbíně, ale tohle se mi prostě docela líbí.

Tak to nas.tve. Na druhou stranu to taky můžeš poslat do světa jak to je...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 17.06.19  21:30

« Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Emel: Tenhle SSS je aktuálně v nových recenzích na MACZ, uživatel Salamio. Proč ne, ale ojetinu bych zvažoval u BRZ/GT-86, teď tíhnu k novému a tudíž musím být skromnější.

PS: Dnes se nic nedořešilo, spíš se to trochu pos.ralo, o víkendu mi někdo na parkovišti ve městě bouchnul do Swiště (nějakej lístek za stěračem ani omylem), takže řeším přednostně opravu.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 17.06.19  15:15

Freddie....Hmmm........další report, který "upozorňuje" na tvrdý podvozek X2 M35i.... ;-\ No, su moc zvědavý, co na to řekne můj cemr..... ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.19  23:10

sf
    Tys byl dycky skromný kluk a nepíšu ti to poprvé... ;-)
    Nová GT3 je docela problém, ale kdybys byl ještě skromnější a chtěl "jen" GTS (991.2), tak bych teď věděl o pořádné slevě (cca 25%) na nejetý kus, ale spěchalo by to.
    Nebo běž do (nové) GT4.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 16.06.19  23:08

p777
    Vatra sice eště horííí, ale slunce už zapadá (sunset orange)...
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 16.06.19  21:35

« Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

woody: Tak dej zítra vědět nebo se stav na kafe :-)

Při občasném brouzdání netem jsem našel tohle, to by byl hezký nástupce toho mého...
    [odkaz]

A tohle by se taky dalo
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.06.19  21:17

ja v najbližších rokoch určite nebudem kupovať žiadne auto,jedine že by sa pošťastila nejaká 911 GT3 (ach tá moja skromnosť keď nemusí byť ani RS či GT2 RS).
    V stredu sme boli v Moste so známim (GT3 RS) a to je fakt delo. :-)

Dedo : [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…