white label 25.06.19 03:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Miami je v reálu jiná, než na fotkách/videu, zejména z bezprostřední blízkosti je výrazně modrozelená. Odstín Gulf je jiný svět, taková bledě modrá s lehkým nádechem do šeda.
Ta kovově šedá je na tak malé auto příliš tmavá.
Emel 24.06.19 16:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Je jich prostě málo. To co píšeš zní dobře... červená metla, oranžová, jedovatá zelená. A pro mě možná nějaká další modrá, ta enzianblau mi přijde hodně tmavá a nevýrazná - i když jestli je to tahle, tak beru zpět: [odkaz]
Miamiblau je moc šmoulí, ta je tak dolepit to do Gulf designu.
A pak by tam ještě mohla být nějaká kovová šedá... tu bych si sice nevybral, ale jinak podle mě Porsche docela sedí [odkaz]
Co se Ferrari týče - záleží jak na co. Třeba žlutá F40 je nezvyk. -
white label 21.06.19 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Vím o nich, ale znám je i v lépe jim sedících barvách (podle mě), já bych si Porsche ve žluté nevybral. A třeba Dinar by žlutou (na Porsche) naopak preferoval.
Většina kupců bere Ferrari v červené a já bych si zase naopak vzal spíš žluté...
Ale není to (žlutá) zrovna typická/signifikantní barva pro Porsche...
Která barva ti tam chybí? Mohli přidat karminrot, lizardgreen a lavaorange. -
Emel 21.06.19 19:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Já mám v hlavě pár legendárních žluťáků od Porsche, 356 počínaje... ale hlavně teda asi různé kreace od RUF:
Z barev v konfigurátoru se mi vyloženě nelíbí ani jedna :-/ -
pradeda777 21.06.19 15:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
white label 20.06.19 19:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
pd7
Srazy bývají na jaře, nebo na podzim, v létě to je problém. Sám vidíš, iudex v Kalifornii, spedfred v Albánii... a do konce prázdnin to lepší nebude. ;-)
Do příštího srazu si pořiď tu GT4ku... >:-[] -
woody-alien 20.06.19 18:39
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
wl: jj, Lendl....ale taky třeba Robert Holík, draftovanej do NHL roku 1989 a už v roce 1996 se mu noví spoluhráči Eliáš se Sýkorou pošklebovali, že ho musej znovu učit česky. Ale pro pradedu mám pochopení.... ;-)

To, že neplánujú do 1,4 filter znamená, že zarežú jedinú použiteľnú motorizáciu v celom portfóliu? To by bolo smutné. Iba ak by mali nachystaný úplne nový motor