Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 25.06.19  12:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Woody, ako to dopadlo so Svišťom? Nakoniec nebude?
    To, že neplánujú do 1,4 filter znamená, že zarežú jedinú použiteľnú motorizáciu v celom portfóliu? To by bolo smutné. Iba ak by mali nachystaný úplne nový motor
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 25.06.19  12:36

« A35, TCR, N performance, Trophy

Čavte banda.

pekné porovnanie od Rastíka:

[odkaz]

zaujímavé jak to AMGčko dvíha zadnú nohu ako predokolky
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.06.19  03:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Miami je v reálu jiná, než na fotkách/videu, zejména z bezprostřední blízkosti je výrazně modrozelená. Odstín Gulf je jiný svět, taková bledě modrá s lehkým nádechem do šeda.
    Ta kovově šedá je na tak malé auto příliš tmavá.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 24.06.19  16:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Je jich prostě málo. To co píšeš zní dobře... červená metla, oranžová, jedovatá zelená. A pro mě možná nějaká další modrá, ta enzianblau mi přijde hodně tmavá a nevýrazná - i když jestli je to tahle, tak beru zpět: [odkaz]
    Miamiblau je moc šmoulí, ta je tak dolepit to do Gulf designu.
    A pak by tam ještě mohla být nějaká kovová šedá... tu bych si sice nevybral, ale jinak podle mě Porsche docela sedí [odkaz]
    Co se Ferrari týče - záleží jak na co. Třeba žlutá F40 je nezvyk.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.06.19  15:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

fascinace/sestivalcove-kompakty-pripomin…
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 24.06.19  14:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Hmmm........?
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 23.06.19  10:41

iu..........když už se tam teď motáš, tož trochu historie.......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.06.19  21:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Vím o nich, ale znám je i v lépe jim sedících barvách (podle mě), já bych si Porsche ve žluté nevybral. A třeba Dinar by žlutou (na Porsche) naopak preferoval.
    Většina kupců bere Ferrari v červené a já bych si zase naopak vzal spíš žluté...
    Ale není to (žlutá) zrovna typická/signifikantní barva pro Porsche...
    Která barva ti tam chybí? Mohli přidat karminrot, lizardgreen a lavaorange.
  • « 00 Reagovat !

foto Emel

Emel 21.06.19  19:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Já mám v hlavě pár legendárních žluťáků od Porsche, 356 počínaje... ale hlavně teda asi různé kreace od RUF:
    [odkaz]

Z barev v konfigurátoru se mi vyloženě nelíbí ani jedna :-/
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.06.19  15:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Červená ano, ale za mě určitě s těmi platinově šedými koly.
    Žlutou bych si dal na Ferrari, k Porsche mi nějak nesedí.
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.06.19  15:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Tak mě se nejvíc líbí shell žlutá, ale nevím jak dlouho bych ji miloval.....proto bych raději vsadil na jistotu šel do indian red...podobný odstín jako moje první MPS....[odkaz]
    [odkaz]
    Barvu kol tady neřeším....možná když tak stříbrná...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.06.19  11:59

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Z nebarev bych bral křídovou se zlatými koly, z barev miami s platinově šedými koly. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.06.19  11:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Ale na německém už je:
    [odkaz]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 21.06.19  11:04

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

718 GT4 ještě není na CZ konfigurátoru...... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.06.19  10:50

Dej si tam na mě pivo...
    [odkaz]
    ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.06.19  02:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Iudex je aktuálne v Utahu. A špéci pozdrav pre woodyho: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 20.06.19  19:35

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

pd7
    Srazy bývají na jaře, nebo na podzim, v létě to je problém. Sám vidíš, iudex v Kalifornii, spedfred v Albánii... a do konce prázdnin to lepší nebude. ;-)
    Do příštího srazu si pořiď tu GT4ku... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.06.19  19:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

wl....tož já sem myslel, že by to mohla byt dobrá příležitost pro nějaký menší sraz....a taky bych viděl nějaký nový ksichty.... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 20.06.19  19:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Tož "sems" je kurňa po našem...a já su na naše slovácké klábosení fčíl pyšný..... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 20.06.19  18:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

wl: jj, Lendl....ale taky třeba Robert Holík, draftovanej do NHL roku 1989 a už v roce 1996 se mu noví spoluhráči Eliáš se Sýkorou pošklebovali, že ho musej znovu učit česky. Ale pro pradedu mám pochopení.... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…