Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.06.19 17:45
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Dany: Jak píše Emel, v sobotu si ho jedu vyzvednout. ;-)
1.4 BJ nezaříznou, pokud vím ve Vitaře a S-Crossu nadále bude. Má to mít pomocnej elektromotůrek jako mild-hybrid. Otázka je jestli budou upravovat (a homologovat) SSS. Zatím jsem slyšel, že ne. -
Dany 25.06.19 12:47
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Já bych do Dedu za toho lokálneho čeština tak nekopal. Tiež rád používam medzi "svojimi" nárečové výrazy. Za čo by si nezaslúžil kávu, sú tie biele disky furt >:-[]
Aj keď na tej dobovej Honde sú ok -
white label 25.06.19 03:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Miami je v reálu jiná, než na fotkách/videu, zejména z bezprostřední blízkosti je výrazně modrozelená. Odstín Gulf je jiný svět, taková bledě modrá s lehkým nádechem do šeda.
Ta kovově šedá je na tak malé auto příliš tmavá.
-
Emel 24.06.19 16:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Je jich prostě málo. To co píšeš zní dobře... červená metla, oranžová, jedovatá zelená. A pro mě možná nějaká další modrá, ta enzianblau mi přijde hodně tmavá a nevýrazná - i když jestli je to tahle, tak beru zpět: [odkaz]
Miamiblau je moc šmoulí, ta je tak dolepit to do Gulf designu.
A pak by tam ještě mohla být nějaká kovová šedá... tu bych si sice nevybral, ale jinak podle mě Porsche docela sedí [odkaz]
Co se Ferrari týče - záleží jak na co. Třeba žlutá F40 je nezvyk. -
white label 21.06.19 21:26
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Vím o nich, ale znám je i v lépe jim sedících barvách (podle mě), já bych si Porsche ve žluté nevybral. A třeba Dinar by žlutou (na Porsche) naopak preferoval.
Většina kupců bere Ferrari v červené a já bych si zase naopak vzal spíš žluté...
Ale není to (žlutá) zrovna typická/signifikantní barva pro Porsche...
Která barva ti tam chybí? Mohli přidat karminrot, lizardgreen a lavaorange. -
Emel 21.06.19 19:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Já mám v hlavě pár legendárních žluťáků od Porsche, 356 počínaje... ale hlavně teda asi různé kreace od RUF:
[odkaz]
Z barev v konfigurátoru se mi vyloženě nelíbí ani jedna :-/ -
pradeda777 21.06.19 15:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Poznatky hodím na blog.