Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
pradeda777 29.06.24 16:27
« Re: Re: Re: Re: Podvozok
Concaver CVR5 Platinum [odkaz]
Jak to tak sleduju na stránkách RS3 8Y, tak borci mají dost často problémy s poškozenými ráfky/pneu na horším povrchu. Zdá se, že 265/30-19 nebyl pro FWD car zrovna ten nejlepší nápad. Já bych (kdybych) kupoval nová kola, raději šel do 265/35-18 vpředu a 245/40-18 dozadu. Nevím ale, jestli by to šlo zapsat do techničáku...myslím, že velký techničák jsem už ani nedostal. -
-
pradeda777 27.06.24 19:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Freddie....no problem....hned jak bude zajetá.můžeš se stavit.....jo a jestli vám zbyly v komoře nějaké gorbáčiky, tak "něco málo" můžeš pak vzít s sebou...byly vynikající... yes:
[odkaz] -
ThomasinoSmith 27.06.24 14:21
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Už mám nalítáno 10.500 km :-!
Asi je čas pomalu přemýšlet nad novým, už je z toho ojetina >:-[] >:D
Nějaký polygon v Brně bude v červenci od Czech M Clubu, mrkni na termín. A Iudex by měl zkusit drift mód v RS3 ;-) -
speedfred 27.06.24 14:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Dedo: dlžíš mi za radu ostrých 200km na RS3 >:D
Tom : koľko už máš km na GTS? Není v Brne voľný polygon že by sme išli zablbnút? Rebrá furt bolia ale už mám absťák. -
pradeda777 27.06.24 13:50
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Sláva! Freddie díky! Funguje to. Jen jsem měl strach, že se mě nepodaří znovu přihlásit, protože jsem před tím přestavoval hesla v marných pokusech se sem dostat. Tož snad už to bude šlapat.... :yes:
tms....ano, RS3 je FWD bias a to se nedá ani super širokýma pneumatikama ošulit....ale ve finále je to pro průměrného řidiče a hlavně na okruhu bezpečnější.
;-) >:D >:-[] -
ThomasinoSmith 27.06.24 13:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
SpyderFred - samozřejmě že bude RS3 na limitu nedotáčvé, když má motor nad přední nápravou a výraznou většinu váhy vpředu. Ikdyž se to snaží obléknout širšímu pneu vpředu o 2cm :-) Ale čas je to hooodně super, o tom žádná! Spíše jsem ale zvědavý na casna Hockenhaimu, kdy byla RS3 nastejno s M240i a Cayman T s 2.0T.
Vrátil jsem se v pondělí po 12-ti denní dovolené v Itálii (Dolomity, Bolzano, výlet k Lago di Garda) a cestou tam i zpět na noc v Rakousku (sraz sportovních aut ve Veldenu). Pomalu se z toho dostávám zase do normálu :-) Jinak nechodit 3 týdny do práce je super, konečně se jednou cítím v hlavě odpočet a vyklidněný! >:-[] -
-
pradeda777 26.06.24 14:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VW Tiguan R na prodej po 2 letech a snížení ceny
Pořád se sem nemůžu dostat. Pouze přes mo. Navolit stav paliva? Tož to je dobře. Zkusím to..... -