Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  14:58

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring

Ako sa hovorí: Ale pjesničky máme pjekné

Pekný víkend
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  14:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring

I starší generace už mohou mít (v některých případech) se slovenštinou trochu problém, pokud bydlí třeba někde v západních Čechách, tak jsou už od slovenštiny docela dlouho izolováni a ne každý má dobrou paměť.
    Hokeje by bylo škoda? Možná jsme místo 9. a 4. místa mohli hrát společně o zlato, a to by škoda nebyla... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring

Pre teba jasne. Mladšie generácie myslím. Je pre mňa nepochopiteľné, ako nedokážu rozumieť. Zákon neviem. U nás doma som zákon ja ;-) >:D
    Rozprávky sa u nás bežne pozerajú na viac krát a zvukovú stopu meníme a bavíme sa na oblastnom používaní ftípkov a slovných spojení. Tiež prijímame české programy a prechod nijak nejde poznať.
    Osobne si neviem predstaviť predabovanú českú klasiku.
    Zas hokeja by bolo škoda
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  14:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring

Pro mě osobně určitě ne..., ale u vás to už přece máte nějak hlídané/omezené zákonem, co už musí být ve slovenském jazyce apod., ne?
    Já bych to zase spojil, klidně jen formálně (ne ekonomicky), taková ČSFR, ... a třeba v některých sportech bychom zase mohli reprezentovat společně. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  13:53

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring

U nás s tým nie je taký problém ako u vás. Aj deti bežne rozumejú česky.
    Je to škoda. Pôvodne asi dobrá myšlienka, mať všetko nadabované v rodnej reči, spôsobila, že jeden z najbližších jazykov sa pre vás stáva cudzím.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  13:39

« Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring

Tak tos je osobně poznal ve stejný den, kdy se u nás začal vysílat váš veleúspěšný seriál Milenky. Holky (kromě jedné) si to hezky samy nadabovaly do češtiny, já bych to nechal v původním znění, ale asi už je tady dost lidí, kteří mají problém všemu (slovensky) rozumět.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  13:19

« Re: Re: Re: Re: 12h le Ring

Osobne od minulého štvrtka
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  12:59

« Re: Re: Re: 12h le Ring

Jak dlouho je (osobně) znáš?
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  12:28

« Re: Re: 12h le Ring

Jasne ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  12:26

« Re: 12h le Ring

Takže si tam byl s webpajou a Dinarem... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  12:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Tak podle té tabulky tady podprůměrný nebyl (beru zpět, spíš lehký nadprůměr), tam nám (ČR) to pokazili jiní dva jezdci. Fotka dobrá...
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  12:02

« 12h le Ring

Minulý štvrtok som strávil príjemný deň v boxoch Radical teamu a samozrejme niečo fotil.
    Pod niektorými fotkami sú popisky

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  11:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Vybavujem si to. Škoda, že v texte nie je celá výsledovka.
    Koubek to má za 4. z celkového počtu? V rámci skupiny umiestnený v strede. Na body za CZ je priemer 67,4 a on má 75.
    K fotke 68 by sedel popis. "Koubek tady prostě sedí a permanentne neví" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  11:17

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Tady je odkaz na novinářskou akci, kde byl Koubek (v rámci dané skupiny) spíš podprůměrný (Ondra byl první jako jednotlivec), a to tam byl Koubek myslím jediný, kdo dlouhodoběji osobně vlastnil právě MX-5.
    [odkaz]

Rasťo to dělá dobře, vždy se snaží i o jistou míru atraktivity.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  10:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

V rámci novinárov je to asi ok.
    Ide o to vybrať si z tých testov to svoje. Mať novinárov načítaných a spraviť si vlastné názory. Ideálne odskúšať si to na vlastnej koži a zrovnať si to. Je vlastne dobre, že každý to robí trochu inak.
    Rasťo sa vždy zameria na nejakú oblasť ktorá ho zaujme a celkový obraz si z toho nespravíš, ale robí to zaujímavo.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  10:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Průměr v rámci dané skupiny motoristických novinářů. V tomto případě není průměr žádná podpásovka, ani urážka. Nevím, jestli je Ondra (absolutní) TOP, ale u nás řidičsky určitě patří k novinářské špičce.
    Vůbec neřeším dílčí kritiku Koubka, i Ondra našel na FieSTě slabší místa, ale jízdně byl mimořádně nadšený, Koubek "jen" chválil a právě o tom byla má reakce. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.06.19  10:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

w-a
    Vy už SSS máte, nebo to mluvíš o nějaké předváděčce?
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 28.06.19  07:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

WL: a ja som zase rád, že sa iba nechváli. To máš potom, bez vlastnej skúsenosti, pocit aký tu máme dokonalý produkt bez záporov. V podstate upozorňuje na fakty ako vyššie umiestnená a tesnejšia sedačka (a že je to dôležité viď aj Woodyho poznámka k sedačke SSS), vyosený volant, užší kufor... že launch control obmedzuje výkon a keď vieš tak vieš lepšie. Nič s čím by som mal problém. Ak by som bral ST ako generátor radosti, tak sa mu dá kde čo odpustiť. Ak si to chce niekto nadeliť ako plnohodnotné auto, tak treba brať do úvahy aj všetko ostatné. A zvuk. Som proti Koubkovi asi iba "priemerne" hudobne vzdelaný, ale mám sluch a s väčšinou nevzdelaných a hluchých sa málokedy zhodneme. Ja mu rozumiem a rád si spravím vlastný názor.
    A potom sa len chváli. K jazde tam nevidím žiadnu pripomienku. Z testu je jasné, kam sa ST posunula komfortom voči predchodcovi a že to bude použiteľné na každý deň. Mám v čerstvej pamäti Woodyho mini testy, vrátane predchádzajúceho ST, pri vyberaní GTI. Mne teda Koubek dotvoril celkový obraz o ST a som rád, že to zobral komplexne.
    A k tomu priemeru. Ak máme Ondra ako top, a ja mu to neberiem, kde je 0?
    Nie že by som sa Koubka zastával, ale priemer je podpásovka.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.06.19  23:09

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

wl: Tak jako Ondra jezdí málokdo, nejen z novinářů. ;-) Byl jsem hodně zvědavej na jeho názor na sedačky v SSS. Nemyslím si, že jsem extra prostorově náročnej, ale i mně připadaly tak tak. Po 20 km jsem si zvykl, ale do té doby jsem se cítil poněkud utlačenej. Když jsem pak nechal SSS (staticky) zkoušet svou ženu, ani jsem nedýchal. >:-[] Kupodivu žádná námitka nepadla.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.06.19  16:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa

Tak Ondra chválil FieSTu mnohem víc, než Koubek.
    Asi to taky bude tím, že Koubek má, ve srovnání s Ondrou, jen průměrné řidičské schopnosti.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…