Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.06.19 14:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring
I starší generace už mohou mít (v některých případech) se slovenštinou trochu problém, pokud bydlí třeba někde v západních Čechách, tak jsou už od slovenštiny docela dlouho izolováni a ne každý má dobrou paměť.
Hokeje by bylo škoda? Možná jsme místo 9. a 4. místa mohli hrát společně o zlato, a to by škoda nebyla... ;-) -
Dany 28.06.19 14:19
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring
Pre teba jasne. Mladšie generácie myslím. Je pre mňa nepochopiteľné, ako nedokážu rozumieť. Zákon neviem. U nás doma som zákon ja ;-) >:D
Rozprávky sa u nás bežne pozerajú na viac krát a zvukovú stopu meníme a bavíme sa na oblastnom používaní ftípkov a slovných spojení. Tiež prijímame české programy a prechod nijak nejde poznať.
Osobne si neviem predstaviť predabovanú českú klasiku.
Zas hokeja by bolo škoda -
white label 28.06.19 14:07
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring
Pro mě osobně určitě ne..., ale u vás to už přece máte nějak hlídané/omezené zákonem, co už musí být ve slovenském jazyce apod., ne?
Já bych to zase spojil, klidně jen formálně (ne ekonomicky), taková ČSFR, ... a třeba v některých sportech bychom zase mohli reprezentovat společně. ;-) -
white label 28.06.19 13:39
« Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring
Tak tos je osobně poznal ve stejný den, kdy se u nás začal vysílat váš veleúspěšný seriál Milenky. Holky (kromě jedné) si to hezky samy nadabovaly do češtiny, já bych to nechal v původním znění, ale asi už je tady dost lidí, kteří mají problém všemu (slovensky) rozumět. -
Dany 28.06.19 11:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Vybavujem si to. Škoda, že v texte nie je celá výsledovka.
Koubek to má za 4. z celkového počtu? V rámci skupiny umiestnený v strede. Na body za CZ je priemer 67,4 a on má 75.
K fotke 68 by sedel popis. "Koubek tady prostě sedí a permanentne neví" >:D -
white label 28.06.19 11:17
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Tady je odkaz na novinářskou akci, kde byl Koubek (v rámci dané skupiny) spíš podprůměrný (Ondra byl první jako jednotlivec), a to tam byl Koubek myslím jediný, kdo dlouhodoběji osobně vlastnil právě MX-5.
[odkaz]
Rasťo to dělá dobře, vždy se snaží i o jistou míru atraktivity. -
Dany 28.06.19 10:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
V rámci novinárov je to asi ok.
Ide o to vybrať si z tých testov to svoje. Mať novinárov načítaných a spraviť si vlastné názory. Ideálne odskúšať si to na vlastnej koži a zrovnať si to. Je vlastne dobre, že každý to robí trochu inak.
Rasťo sa vždy zameria na nejakú oblasť ktorá ho zaujme a celkový obraz si z toho nespravíš, ale robí to zaujímavo. -
white label 28.06.19 10:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
Průměr v rámci dané skupiny motoristických novinářů. V tomto případě není průměr žádná podpásovka, ani urážka. Nevím, jestli je Ondra (absolutní) TOP, ale u nás řidičsky určitě patří k novinářské špičce.
Vůbec neřeším dílčí kritiku Koubka, i Ondra našel na FieSTě slabší místa, ale jízdně byl mimořádně nadšený, Koubek "jen" chválil a právě o tom byla má reakce. ;-) -
Dany 28.06.19 07:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
WL: a ja som zase rád, že sa iba nechváli. To máš potom, bez vlastnej skúsenosti, pocit aký tu máme dokonalý produkt bez záporov. V podstate upozorňuje na fakty ako vyššie umiestnená a tesnejšia sedačka (a že je to dôležité viď aj Woodyho poznámka k sedačke SSS), vyosený volant, užší kufor... že launch control obmedzuje výkon a keď vieš tak vieš lepšie. Nič s čím by som mal problém. Ak by som bral ST ako generátor radosti, tak sa mu dá kde čo odpustiť. Ak si to chce niekto nadeliť ako plnohodnotné auto, tak treba brať do úvahy aj všetko ostatné. A zvuk. Som proti Koubkovi asi iba "priemerne" hudobne vzdelaný, ale mám sluch a s väčšinou nevzdelaných a hluchých sa málokedy zhodneme. Ja mu rozumiem a rád si spravím vlastný názor.
A potom sa len chváli. K jazde tam nevidím žiadnu pripomienku. Z testu je jasné, kam sa ST posunula komfortom voči predchodcovi a že to bude použiteľné na každý deň. Mám v čerstvej pamäti Woodyho mini testy, vrátane predchádzajúceho ST, pri vyberaní GTI. Mne teda Koubek dotvoril celkový obraz o ST a som rád, že to zobral komplexne.
A k tomu priemeru. Ak máme Ondra ako top, a ja mu to neberiem, kde je 0?
Nie že by som sa Koubka zastával, ale priemer je podpásovka. -
woody-alien 27.06.19 23:09
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SSS vs FieSTa
wl: Tak jako Ondra jezdí málokdo, nejen z novinářů. ;-) Byl jsem hodně zvědavej na jeho názor na sedačky v SSS. Nemyslím si, že jsem extra prostorově náročnej, ale i mně připadaly tak tak. Po 20 km jsem si zvykl, ale do té doby jsem se cítil poněkud utlačenej. Když jsem pak nechal SSS (staticky) zkoušet svou ženu, ani jsem nedýchal. >:-[] Kupodivu žádná námitka nepadla.

Pekný víkend