Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
mb44 01.07.19 23:53
« Fotosoutěž
Zdravím, dočetl jsem se něco zběžně o fotosoutěži, což se mi celkem hodí do krámu a rád bych také něčím přispěl. Snad už to není pasé - a jestli jo, i tak se rád pochlubím, když jsem tu nový. Zde foto:
[odkaz]
Když už si dáte tu práci s clayováním a glazurou, byla by škoda neudělat nějakou tu fotku.
;-) -
white label 01.07.19 23:36
« Re: Re: Re: Re: SSS
w-a
Já jsem si polepšil (proti G5GTI) "jen" o 3.2 s, ale jestli sis ty polepšil o celé 4 s (proti G7GTIP), tak to máš teď auto, které umí stovku za 2.4 s, a to teda musí být mazec! :yes: >:D ;-)
Ad děda a barva, tu modrou bych si sice na SSS nevybral, ale že by byl problém zrovna s tím, že je moc tmavá, si taky nemyslím.
Tady je fotka SSS z evropské výstavní premiéry ve Frankfurtu, už v září 2017!
[odkaz]
-
woody-alien 01.07.19 21:39
« Re: Re: Re: SSS
Pánové, díky moc. Zatím uvolněným tempem najeto cca 500 km....a vážně mám radost. Od ovladatelnosti přes minimálně nadprůměrnej manuál až po motor. Ten se Suzuki vážně povedl, ale to sepíšu v nějakých jízdních dojmech. Pochválit ale musím i řízení a nakonec i dostatečně snesitelný podvozek pro běžné užívání.
Ještě mě tak napadlo - kupujou se tady teď skvělý káry a mnohé z nich jsou předmětem nejen mého obdivu. 911, Giulia QV, 340i, M2. SSS je proti nim plochá historka okresního formátu. ALE - já jsem si oproti předchůdci polepšil v udávaném zrychlení 0-100 o nějaké 4 vteřiny. Tím se troufám tvrdit nemůže pochlubit ani white label, ani speedfred,ani iudex či Thomasino. Tak aspoň nějaká útěcha. >:D >:D
PS: pradeda - Speedy Blue je téměř totožný odstín jako škodovácká metalíza Race. Viz. foto vedle Fabie v té barvě. Ty fotky jsou sice špatné, z mého nefotomobilu, ale jinak se mi ta barva moc tmavá nezdá. -
pradeda777 29.06.19 21:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 12h le Ring
Neboj, brzdy mám ....vpředu i vzadu.... ;-) Brake pads jsou určitě metalické semi-competition, protože mě po zimě chvíli pískaly.......spíš bych pořídil nějaké semi-slicky a obul je na nová kola..... :-!
Zadní dveře jsou pro můj lifestyle (a daný věk) moc užitečné. S dvou a třídveřáky jsem skončil v roce 2009. Do té doby jsem jich měl asi 8. I dvě dcery jsem odvozil v kupátcích. Ale jinak jsem měl radost, že MPS byla pětidveřák a pak s 1er už to bylo jasný......... ;-) -
woody-alien 29.06.19 19:51
« SSS
Nejsem si úplně jistej, jestli náhodou pradědův samosvor nestál víc než moje nová nákupní taška, ale to mi radost nekazí. Cesta z Budějovic bez dálniční známky se nesla v duchu hesla: Vymeteš rád každou ves, když máš v ruce SSS. Jsme doma. ;-)
[odkaz]

Zkkuurrvveenní euroekokomunisti......42 koní v prrddeelli...... >:-[]
wl...."za chvíli"....mě dá vědět kdo? Kdy?