Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 09.07.19  14:49

« Re: Re: Re: 992 4S

Šecko pravda. To ale neznamená, že by som po tom "sexe" netúžil, ako po ktoromkoľvek od Porsche ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 09.07.19  14:23

« Re: Re: 992 4S

Já už jsem na ty Čabákovy dětinské komentáře alergický, zlatý Rasťo, s tím se naopak většinou shodnu... a Rasťo má i obvykle podobný vkus (včetně detailů a barev) jako já.
    Naprosto trefně a přesně popsal rozdíl mezi 991 a 992 Ondra už v tomhle videu.:
    [odkaz]
    Prostě 992 se charakterem posunula ke sportovnímu vozu "pro všechny" (movité), je to taková malá Panamera kupé, byť stále s koncepcí vše vzadu. Je větší, těžší, přitom rychlejší, uživatelsky přívětivější a může s ní být velmi rychlý i průměrný řidič (viz rozhovor s Walterem). Na to, jestli je to dobře, je těžké odpovědět, protože jako všechno v životě, vždycky je něco za něco. Když jsem měl možnost bezprostředního srovnání (včetně statických dojmů), tak bych řekl, že u 991 jsou ještě podstatně více cítit kořeny Brouka, potažmo Tatry, u 992 je už tohle celkově (opticky i akusticky) výrazně potlačeno (pocitově blíž k Panameře) a je to nejvíc vidět/cítit při možnosti bezprostředního porovnání. O to více cením Odrův trefný komentář, který takovou možnost neměl.
    Extrémním potvrzením toho co píšu, je např. Wet mód pro blonďáky, nebo volič PDK v podobě "kostky" domina. A to je něco, k čemu je nikdo nenutil, na rozdíl od OPF/GPF.
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 09.07.19  09:49

« Re: Re: 992 4S

Priznávam, "trochu moc ukecaný" je veľmi mierne a zhovievavé. Je preafektovaný. Ale pozerám to v práci a som za to platený, tak privriem oko >:D
    Ja by som menil akýkoľvek svoj sex za tento tu ;-)

PS: tomuto sa hovorí nízkoprofilovka:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 09.07.19  09:34

« Re: 992 4S

Ja neviem, ja nejak toho Čabáka nemusím, akosi mu neverím a vadí mi ten jeho trošku afektovaný bratislavský štýl ("toto je sex na kolesách" a pod.). Aj keď videá robí Topspeed kvalitné.
    Z iného súdku: kto by chcel vyberať nové UHP gumy, tu je prvý porovnávací test s novými Goodyear Eagle F1 Super Sport. A novinka rovno vyhrala, aj keď (podľa očakávania) je to tesný súboj medzi ňou, Michelinmi Sport 4S a Conti Sport Contact 6, na suchu tesne najlepšie Conti, na vode s odstupom najlepšie Goodyeary: [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 09.07.19  09:16

« 992 4S

a Čabák. Pre mňa trochu moc ukecaný, ale čo, je to oslava automobilizmu

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 09.07.19  09:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

nj, 20 L vanilkovej, to už by sa oplatilo zraziť ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.19  20:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

w-a
    U auta na daily to mám samo taky trochu jinak...

Protože jak říkal WalteR:
    "Auta nejsou jako lidé, auta potřebují lásku." ;-)
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.07.19  17:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

wl: Nádhera to opravdu je :yes: , ale nic pro mě. :-) Snaha udržet auto v hezkém čistém stavu by byla, ovšem boj s hmyzem, ptáky a počasím je předem prohraný. Omezuju se tedy na velmi pravidelné čistění skel a občasné umytí celého auta. Už mě ani ten hmyz, ani ptačí trus, ani déšť následující hned druhý den po důkladném umytí auta nedokážou rozčílit......ale kvůli kropícímu vozu už jsem se párkrát otočil a jel jinudy. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.19  14:57

pd777
    Značku sis vybral správně. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.19  14:51

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

iudex
    Parádní fotka! :yes:
    Ta kola (přesto, že jsou celá černá, a proto si "vynutila" 4 milimetrovou matnou zlatou linku po obvodu), jsou fakt nádherná, ale na čištění je to peklo, dokud jsou ještě mokrá tak to jde, ale jak uschnou, můžeš začít znovu, a že je těch plošek k čištění..., to vše x 4... 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.19  14:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Dany, to je 20 L konev na vanilkovou (v tekutém stavu), kterou vozím do stánku na koupališti. No a s tou je opravdu třeba sa ponáhľať . >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.07.19  14:40

Moje další vozítko..........
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 08.07.19  14:25

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

wl: do partičky pridávam jeden nemobilný západ: [odkaz]
    Ad detailing: je to nádhera, len potom by mi bolo ľúto s tým ísť na cesty, po kilometri je čistota fuč. U mňa je vrchol čistoty sprejový waterless wash, výsledok nie je stopercentný, ale za 15 minút práce je to super: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 08.07.19  14:15

Kdo by nechtěl takového borce za šéfa......
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Dany

Dany 08.07.19  14:08

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

WL: ty z toho robíš dodávku a vozíš kvas do pálenice? To neni divu, že sa treba ponáhľať. :yes: >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.19  13:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Jeden mobilní západ:
    [odkaz]
    A tady důkaz, že kufr v 911 není jen na plavky a kreditku:
    [odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.07.19  12:51

« Detailing pro trpělivé...

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 07.07.19  15:38

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

No myslím, že "kaká velmi tenká hovínka". Z jedné strany Piráti a bruselští auditoři a z druhé ho vydírá zlodědek z hradu.....socani se šprajcují a komanči ho také vydírají. No a pak je tu ještě Okadíra, který si se zlodědkem tyká a už už se vidí ve vládě, kde ho estébák jakože nechce, ale jak víme účel světí prostředky, tak není nic vyloučeno......no zkrátka není to jen špatná stolice, ale i špatné spaní..... ;-)
    Tož nechtěl bych být aktuálně v "jeho botách"...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.07.19  02:47

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Zatím velmi málo...
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 06.07.19  23:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž

Auditoři z Bruselu také neznali česky, ale estébákovi pěkně zkomplikovali "jízdu"..... ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…