white label 09.07.19 14:23
« Re: Re: 992 4S
Já už jsem na ty Čabákovy dětinské komentáře alergický, zlatý Rasťo, s tím se naopak většinou shodnu... a Rasťo má i obvykle podobný vkus (včetně detailů a barev) jako já.
Naprosto trefně a přesně popsal rozdíl mezi 991 a 992 Ondra už v tomhle videu.:
Prostě 992 se charakterem posunula ke sportovnímu vozu "pro všechny" (movité), je to taková malá Panamera kupé, byť stále s koncepcí vše vzadu. Je větší, těžší, přitom rychlejší, uživatelsky přívětivější a může s ní být velmi rychlý i průměrný řidič (viz rozhovor s Walterem). Na to, jestli je to dobře, je těžké odpovědět, protože jako všechno v životě, vždycky je něco za něco. Když jsem měl možnost bezprostředního srovnání (včetně statických dojmů), tak bych řekl, že u 991 jsou ještě podstatně více cítit kořeny Brouka, potažmo Tatry, u 992 je už tohle celkově (opticky i akusticky) výrazně potlačeno (pocitově blíž k Panameře) a je to nejvíc vidět/cítit při možnosti bezprostředního porovnání. O to více cením Odrův trefný komentář, který takovou možnost neměl.
Extrémním potvrzením toho co píšu, je např. Wet mód pro blonďáky, nebo volič PDK v podobě "kostky" domina. A to je něco, k čemu je nikdo nenutil, na rozdíl od OPF/GPF. -
iudex 09.07.19 09:34
« Re: 992 4S
Ja neviem, ja nejak toho Čabáka nemusím, akosi mu neverím a vadí mi ten jeho trošku afektovaný bratislavský štýl ("toto je sex na kolesách" a pod.). Aj keď videá robí Topspeed kvalitné.
Z iného súdku: kto by chcel vyberať nové UHP gumy, tu je prvý porovnávací test s novými Goodyear Eagle F1 Super Sport. A novinka rovno vyhrala, aj keď (podľa očakávania) je to tesný súboj medzi ňou, Michelinmi Sport 4S a Conti Sport Contact 6, na suchu tesne najlepšie Conti, na vode s odstupom najlepšie Goodyeary: [odkaz] -
white label 08.07.19 20:48
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
w-a
U auta na daily to mám samo taky trochu jinak...
Protože jak říkal WalteR:
"Auta nejsou jako lidé, auta potřebují lásku." ;-)
woody-alien 08.07.19 17:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
wl: Nádhera to opravdu je :yes: , ale nic pro mě. :-) Snaha udržet auto v hezkém čistém stavu by byla, ovšem boj s hmyzem, ptáky a počasím je předem prohraný. Omezuju se tedy na velmi pravidelné čistění skel a občasné umytí celého auta. Už mě ani ten hmyz, ani ptačí trus, ani déšť následující hned druhý den po důkladném umytí auta nedokážou rozčílit......ale kvůli kropícímu vozu už jsem se párkrát otočil a jel jinudy. ;-) -
white label 08.07.19 14:51
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
iudex
Parádní fotka! :yes:
Ta kola (přesto, že jsou celá černá, a proto si "vynutila" 4 milimetrovou matnou zlatou linku po obvodu), jsou fakt nádherná, ale na čištění je to peklo, dokud jsou ještě mokrá tak to jde, ale jak uschnou, můžeš začít znovu, a že je těch plošek k čištění..., to vše x 4... 8-s >:D -
white label 08.07.19 14:45
Dany, to je 20 L konev na vanilkovou (v tekutém stavu), kterou vozím do stánku na koupališti. No a s tou je opravdu třeba sa ponáhľať . >:-[]
pradeda777 07.07.19 15:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotosoutěž
No myslím, že "kaká velmi tenká hovínka". Z jedné strany Piráti a bruselští auditoři a z druhé ho vydírá zlodědek z hradu.....socani se šprajcují a komanči ho také vydírají. No a pak je tu ještě Okadíra, který si se zlodědkem tyká a už už se vidí ve vládě, kde ho estébák jakože nechce, ale jak víme účel světí prostředky, tak není nic vyloučeno......no zkrátka není to jen špatná stolice, ale i špatné spaní..... ;-)
Tož nechtěl bych být aktuálně v "jeho botách"...