pradeda777 11.07.19 13:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 992 4S
iu....klídek. Je jasné, že evropští novináři trpí US a Japan fóbií, ale občas vylezou se zastíracím manévrem a naškrábou nějaké to uznání i pro ně. Mě ale rohlíkem neopijí. Sleduji ten trend už 10 let a je to pořád stejné. -
iudex 11.07.19 10:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 992 4S
Prd makový, európski novinári práve priznali, že americká guma je lepšia než európske, viď môj odkaz na porovnávačku Goodyear F1 Super Sport vs. Michelin 4S a Conti CSC6, kde Goodyeary vyhrali. Takže na nejaký lokálpatriotizmus by som to nehral. Proste je fakt, že Michelin bol posledné roky kráľom UHP a SS gúm, nenadarmo väčšina rekordných jázd bola na SuperSportoch (na novšie 4S) a Cup 2 a tie sú v prvovýrobe mnohých športových áut.
P.S: tie Tvoje odkazy naozaj nejdú, Error 410. -
pradeda777 11.07.19 10:20
« Re: Re: Re: Re: Re: 992 4S
Bridgestony "odrovnaly" Micheliny v F-1. To je fakt. Potenzy jsem používal v Austrálii již před 40 léty a panovala velká spokojenost. Na kruh však byly lepší semi-slicky Yokohama Advan.
PS. Renault neobul MRST do Bridgestonů na rekordní jízdu na NS pro nic za nic.
Problém je v tom, že evropští novináři nechtějí nebo se bojí přiznat, že i někdo jiný než Michelin a Pirelli umí vyrobit vynikající pneu. -
iudex 11.07.19 10:03
« Re: Re: Re: Re: 992 4S
Ak myslíš S001, blato to síce úplne nebolo, ale nadšený som z nich tiež nebol, ani v testoch sa dobre neumiestňovali, ich hlavnou devízou bol dobrý kilometrový nábeh, ale to nie je pri UHP gumách to, čo hľadáš.
Tie S007 sú trochu záhada, nikto ich netestoval, nikde sa o nich nepíše, pritom sa vraj už niekoľko rokov vyrábajú, tak neviem: [odkaz] -
white label 09.07.19 16:47
« Re: Re: Re: 992 4S
Být tvojí milenkou, už by sis ani neškrtl. :-O >:D
Já bych sex se svojí ženou nevyměnil za žádné auto.
Ale ty máš zřejmě na mysli jedno svezení za jedno "svezení". >:-[]
Že je to dál pořád jedno z absolutně nejlepších sportovních aut je samozřejmě pravda, ale k tomu o čem jsem snil už jako malý kluk, má prostě 991 o poznání blíž. ;-)